marți, iulie 21

Luna sanatatii pielii la vichy

In ultimele zile, am fost intrebata mereu despre Vichy: daca am folosit, ce am folosit, cand am folosit, ce parere am despre produse. Inainte sa postez astazi, am intrat pe cateva forumuri unde parerile erau impartite: unele fete iubeau Vichy, altele marturiseau ca nu s-au impacat prea bine cu produsele. Interesant e ca niciuneia nu ii era indiferenta marca. Love or hate! As simple as this. Eu am folosit cateva produse si mi s-au potrivit. Este vorba de Normaderm, pe care l-am folosit in momentul in care s-a lansat, acum 4 sau 5 ani si usca excesiv fata, ceea ce pentru mine este ideal pentru ca am tenul gras, o crema de ochi, un scrub facial si spray-ul termal, care era racoros si putea fi folosit in orice moment al zilei, in special in perioadele caniculare, cum e aceasta. Azi dimineata am inceput si noul lor produs anticelulitic, cel care are 28 de pliculete, Cellu-Metric, peste 14 zile va spun cu siguranta ce efecte a avut. Am de gand sa il folosesc cum scrie in carte, dimineata si seara, ca rezultatele sa fie maxime.
Problema este ca mie intotdeauna mi-au placut campaniile lor. Imi place enorm ideea de a educa in spiritul sanatatii pielii, de fapt incerc si eu sa fac acest lucru cu blogul meu. In aceasta perioada, asadar, Vichy sarbatoreste luna sanatatii pielii, program la care sincer, nu am cum sa nu ader. Oricine poate profita pentru a-si testa gratuit pielea in Centrul de Sanatate al Pielii special amenajat. La fiecare produs Vichy pentru ingrijirea pielii cumparat, primesti o apa termala cadou, de 50ml. In plus, promotia perioadei este Aqualia Termal Legere, tub de 40 ml, care are acum pretul de 39 ron. Mie mereu mi-a placul la Vichy faptul ca peste tot au impanzit cu esantioanele. In vacanta am plecat cu un portofel plin cu mostre mititele de la ei, culese de prin diverse locuri, farmacii, reviste... cred ca este esential sa dai spre incercare mici cantitati din noutatile tale. Am prietene care folosesc Vichy si nu ar inlocui cu nimic crema de la ei, dar am si prietene care imi spun ca au fost dezamagite cand au testat produsele.

32 de comentarii:

SoSheSays spunea...

Si luna trecuta a existat o campanie Vichy cu testari ale pielii in anumite farmacii centrofarm, m-am nimerit si eu in City mall si am aflat ca am ten mixt, cica, desi mie mi se pare gras si atat, hidratare 75% ceea ce m-a bucurat dar oricum noi cu tenul mai gras macar asta sa ne fie bucuria. :) si ca am nevoie de factor de protectie peste sau cel putin 40. Se fac si alte testari?

Alexa spunea...

Unde este Centrul de Sanatate al Pielii? Stiu ca in anii trecuti s-a organizat la Unirii.
Mi-am facut si eu dermoanaliza in Plaza, Sensiblu, si mi-a iesit ca am pielea destul de deshidratata, desi in momentul ala era chiar grasa :) (vreme torida si nu eram data cu pudra, nimic). Dar stiu ca este posibil sa ai pielea deshidratata si grasa in acelasi timp.
Sincer, pe mine nu m-a entuziasmat Vichy si am aflat din anumite surse ca ar fi putin schimbata compozitia produselor lor fata de ce exista in afara. Cateva prietene mi-au spus acelasi lucru, facand comparatie intre cremele Vichy achizitionate din afara si cele din tara.

Magda spunea...

ma bate gandul sa imi cumpar si eu fondul de ten Normaderm dar mai intai trebuie sa il testez.astept sa-mi spui peste 14 zile cum e Cellu-Metric.Succes!

Zuzele spunea...

Pielii mele nu ii prieste aproape nimic de la Vichy. daca ar fi dupa mine, Vichy ar da faliment :)) Cunosc, insa, foarte multe persoane foarte incantate de cremele cu apa termala de la ei.Zuza O

SoSheSays spunea...

eu cred ca e o mare prostie aia cu schimbarea compozitieila creme pentru romania. alea sunt ingredientele scrise pe eticheta. ma indoiesc , sincer

adela sirghie spunea...

pt not beautiful enough si alexa:i-am rugat pe cei de la vichy sa imi timita lista cu centrele unde se fac dermonanalize, o public imediat ce o primesc.

adela sirghie spunea...

pt Magda: neaparat sa incerci un esantion inainte. cred ca si tie ti-ar fi de folos o dermoanaliza inainte, ei ar fi in masura sa iti spuna pe baza rezultatelor, daca acel fond de ten e indicat sau nu pentru tine. In acest moment, se fac dermoanalize la farmacia Centrofarm din Mall Vitan, dar inca nu am lista completa. promit sa revin cu info imediat ce primesc lista.

Zuzele spunea...

De la Vichy, eu am folosit demachiant 3in1 care mi-a placut fffff mult, crema normaderm, fond de ten, tot normaderm, crema liftactiv CXP de noapte si de ochi, apa termala, sampon-toate gamele lor---astea in cantitati mari pentru ca, pot spune ca am testat toate produsele pentru ca am primit multe esantioane ori din reviste, ori din magazine... Ah! si Myokine mi-a placut mult. Este foarte lejera si miroase fff bine, desi, stiu ca nu ar trebui sa contina parfum. In fine. Ma declar multumita de Vichy, chiar daca nu am folosit cu sfintenie produsele lor pentru o perioada indelungata. Sunt curioasa sa testez tot ce imi intra in mana si nu ma pot tine de un singur produs. Stiu ca, pentru a te lamuri pe deplin asupra unei firme, trebuie sa folosesti exclusiv produsele lor un anumit timp. Nu spun nu nici unui produs Vichy! Mult timp, consideram sacru standul lor din farmacii:))) mi se parea ca au cele mai bune produse posibile, mai ales prin facultate cand faceam sacrificii sa-mi pot permite un produs :)

Zuzele spunea...

PS: stii ceva despre produsele lor de plaja? eu nu am decat un balsam de buze cu factor de protectie ridicat de la ei si e ok, cu exceptia faptului ca lasa o nuanta roz pe buze, ceea ce nu prea imi place. Dar, am observat ca nu mi s-au mai uscat buzele la plaja:) si mi s-a mai parut foarte foarte foarte bun pentru buze un balsam de la Carmex. este si mentolat si e super ok. Eu mi l-am luat de la Gima, dar au si prin farmacii si costa aproape 15 lei.

Magda spunea...

Adela,eu m-am uitat pe site-ul lor si nu am gasit informatii cum ca se fac dermoanalize la centrofarm in mall vitan.chiar ma intereseaza sa ma duc.la ce lista te referi?

Magda spunea...

si mie imi place balsamul de buze Carmex.este foarte bun

adela sirghie spunea...

Iata lista transmisa de Vichy, toate farmacii din Bucuresti, unde va puteti duce oricand pentru o dermoanaliza:
Help Net Mihalache
Dona Amzei
Centrofarm Cora Pantelimon
Help Net Cora Lujerului
Centrofarm Plevnei
Remedio DR Taberei
Centrofarm Ion Mihalache
HN Baneasa Shopping Center
Centrofarm Mall Vitan
Centrofarm Auchan
La Centrofarm Mall Viatan gasiti mai multe tipuri de aparate de dermoanaliza

Magda spunea...

youpiii.azi ma duc in cora.sper sa fie seriosi sa nu ma refuze cei de la helpnet.
multumesc

Zuzele spunea...

am fost si eu anul trecut in plaza si mi-au spus ca am pielea optim hidratata sau ceva de genul...stiu ca era de bine :) mi-au recomandat Normaderm ca le-am spus eu ca mi se ingrasa pielea in zona T, dar nu am putut sa-l folosesc in iarna, pentru ca mi-o usca prea tare. Cam ciudat tenul meu. Nici gras, nici uscat. Daca folosesc produse pt ten gras, se usuca...daca folosesc pt ten uscat, devine prea gras...Am observat ca imi face foarte bine apa termala aplicata dupa demachiere si tonifiere, iar mai apoi ma dau cu un gel foarte finut de la Boots..Beauty Serum sau ceva de genul asta... intra rapid in piele, o hidrateaza pentru ca nu o simt uscata, dar nici grasa nu este.

adela sirghie spunea...

eu combin, ziua folosesc mereu ceva care usuca, noaptea ceva mai hidratant. imi ajunge o privire in oglinda sa stiu ce trebuie sa ii dau tenului meu. pielea ne da mereu semnale, trebuie sa fim atenti la ele si sa le tratam din timp, sa nu se agraveze.

adela sirghie spunea...

pt alexa: si eu am tenul gras si deshidratat. ceea ce inseamna ca pielea mea nu retine suficienta apa in celule, prin urmare, trebuie ajutata cu potiuni hidratante, pe care le folosesc mai mult in timpul noptii, ca sa nu imi luceasca ziua prea tare fata, in special zona T. In ceea ce priveste intrebarea ta cu ingredientele, nu imi dau seama, pentru ca am testat numai Vichy Romania. Dar cred ca e foarte greu sa spui un verdict, pentru ca ar trebui sa fii as in chimie sa poti decanta calitatea ingredientelor, cantitatea lor scl.

adela sirghie spunea...

pt zuze: inovatia vichy 2009 pt protectie solara este un spray multipozitii, Capital Soleil IP30, cu mexoril si minerale antioxidante, fara parabeni. inca nu l-am testat, dar mi se pare interesant.

Alexa spunea...

Pai informatia o am de la o persoana avizata, dar ma rog, nu vreau sa fac publicitate negativa Vichy. Un alt caz notoriu este Avon: produsele facute in Polonia fata de cele din State.

Adela, si eu procedez la fel cu cremele.:) Ma voi duce azi in Mall Vitan, sunt curioasa de schimbarile survenite sau nu in decursul unui an.

adela sirghie spunea...

alexa, stiu ca exista zvonuri legate de majoritatea firmelor producatoare, nu numai vichy, insa eu nu am documentatia necesara de a proba, nu ma pricep. Pot doar sa spun ca mie vichy nu mi-a facut rau, spre deosebire de alte firme care mi-au facut. Am cumparat la un moment dat o mascara din duty free din aeroport din strainatate, spania sau belgia cred, si mi s-au umflat ochii de la el, erau rosii, ma mancau, se descuama si pielea...

Magda spunea...

pt zuzele:ce serum folosesti?cumva Protect & Perfect beauty serum de la Boots?am avut si eu o mostra si mi s-a parut super bun.intra repede in piele,o facea elastica,fina si stralucitoare.

Magda spunea...

din pacate nu am mai ajuns azi la cora sa imi fac dermoanaliza vichy dar am facut-o pe site-ul lor.este acelasi test,nu?


in pitesti se fac dermoanalize la vreo farmacie?

Anonim spunea...

@Magda: pot sa-ti raspund eu la aceasta intrebare :) Din pacate in Pitesti nu se fac inca dermoanaliza in farmacii :( Insa daca ti-ai facut testul de pe site, e similar :)

Anonim spunea...

@Magda : a-propos, Mihaela, imi pare bine :) - n-am putut sa ma folosesc id-ul de gmail pt a lasa commentul de dinainte personalizat, nu stiu de ce

Magda spunea...

incantata de cunostinta,Mihaela si bine ai venit pe beautynews !
daca testul este similar mi-a iesit ca am tenul mixt;mi-a fost recomandat si normaderm.

adela sirghie spunea...

magda, cand vii in bucuresti sa faci testul si la farmacie, sa primesti si sa incerci esantioane!

Magda spunea...

Adela cum ti se pare Cellu - Metric?mai ai o saptamana si gata?

adela sirghie spunea...

da, peste o saptamana va spun cum a fost si ce rezultate am obtinut!

Magda spunea...

Adela cum a fost cellu-metric????????

adela sirghie spunea...

e foarte complicat sa descriu, magda. picioarele mele arata acum destul de bine, insa fac saptamanal si cate doua sedinte de cellu m6, (endermologie)
a fost insa destul de dificil sa folosesc serumul acesta de la vichy, pentru ca nu fac dus decat o data pe zi. ca sa intre bine in piele, trebuia sa fac o data la doua zile un scrub pe picioare si sa aplic dupa dus serumul. fiind vorba de serum de zi si de noapte, asta insemna dus dimineata si seara. Daca il foloseai fara dus, chiar daca masai, nu intra bine in piele.
cat despre rezultate, nu imi dau seama, pentru ca l-am combinat cu sedintele de endermologie.
insa "pachetul" a dat rezultate bune.
nu stiu insa separat ce rezultate as fi avut.
eu fac si acum sedinte de endermologie, dra nu mai folosesc anticelulitic, ci o crema antivergeturi de la Ivatherm.

Magda spunea...

ma bucur cand totul se termina cu bine si continua cu bine.gelul de la ivatherm e bun pentru vergeturi?

adela sirghie spunea...

il folosesc doar de cateva zile, dar banuiesc ca trebuie multa vreme pana sa iti dai seama.

bogdila spunea...

Buna seara ..
sunt dermoconsultant VIchy si La Roche-Posay si miar face mare placere sa va raspund la intrebari.