duminică, decembrie 27

CUI PRODEST?


Direct sau voalat, am fost intrebata de cateva ori la ce bun un blog de beauty. Cui foloseste? E necesar sa scrii zilnic? Poti sa scrii la nesfarsit despre beauty? Nu stiu in ce masura raspunsurile mele au dat(sau nu!) satisfactia imediata. Nu stiu in ce masura te impresioneaza la lacrimi un fond de ten sau un ruj hidratant care nu se "ia" de pe buze:)
Nu e vorba numai despre aceste lucruri. Este vorba de faptul ca in fiecare zi cineva trebuie sa iti reaminteasca sa ai grija de tine. Ca sa nu uiti. Eu scriu pentru voi, dar in acelasi timp, le recapitulez si pentru mine. Ca sa nu le uit nici eu. E un schimb reciproc avantajos.
Viata e frumoasa, tovarasi!:)

19 comentarii:

Oana spunea...

Un astfel de blog e foarte bun ca sa aflam si noi unele lucruri despre unele produse.. pentru ca daca mergem intr-un magazin nu putem sa bombardam vanzatoarele cu intrebari despre toate produsele de pe raft..right? :))
Totodata mai aflam si mici secrete :D:D
Multumim pt acest blog :D

Anonim spunea...

Buna Adela, ma numesc Roxana si am discutat de curand pe blogul tau :-) la articolul tau as adauga ca esti una din putinele femei care isi dezvaluie trucurile de frumusete. nu stiu daca ai realizat, dar exista multe femei pe care daca le intrebi care este secretul siluetei lor, a parului minunat etc iti vor da explicatii adesea putin plauzibile. mi se pare ca multe ascund eforurile pe care le fac probabil pt un fund ferm sau o piele frumoasa.

intr-adevar, sa ai de ex un fizic frumos de la natura este un mare avantaj dar nimic nu dureaza o vesnicie si fara disciplina si/ sau produse bune nu putem pastra ceea ce natura ne-a dat frumos. iar la blogul tau m-a atras din prima sinceritatea ed a ne spune si noua fetelor mai putin experimentate ce sa folosim ca sa avem parul matasos sau a fi frumos imbujorate.

Butterfly spunea...

Eu am devenit dependenta de articolele tale, ma bucur foarte mult ca te-am descoperit, si cred ca si celelalte fete care te citesc gandesc la fel.
Nu stiu daca se poate vorbi la nesfarsit despre beauty dar cred ca apar mereu produse ce merita analizate.
xoxo

Anonim spunea...

Qui prodest? noua, femininelor care ne pasa de noi si de cei din jur; cine inreaba asta e cam sarac cu duhu'; nu te sfii sa scrii, o faci bine si esti de folos; si...La multi ani! sys

Anonim spunea...

Am gresit litera, scuze: c, in loc de q;. sys

Special Koko spunea...

Sincer, pe mine un ruj care nu se ia....m-ar impresiona pana la lacrimi :))))

Ella Gheorghiu spunea...

Si nici nu trebuie sa iti mai spun cat de multa placere ne face noua,cititorilor tai,sa te citim...cred ca daca ai inceta sa ne mai scrii,ne-am revolta cu totii mai ceva ca in '89!

Anonim spunea...

pentru mine un blog beauty inseamna mult mai mult decat cateva randuri pe care le citesc zilnic..inseamna comunicare,interactionare intre persoanele ce inclina pasiune si interes spre arta machiajului sau chiar catre tot"capitolul"beauty..si inainte de toate reprezinta un sfat cel putin util in redirectionarea noilor achizitii in acest domeniu..idei noi,sfaturi,teste,perfectionare asupra produselor ce urmeaza sa-mi accentueze"sentimentul"de fericire si stralucire atunci cand ma simt minunata in pielea mea..si pentru asta ma ajuta blog roll-urile mele,printre care si al tau!;)tine-o tot asa,pentru k faci asta destul de bine!!!SARBATORI FERICITE!!!

cosmofever spunea...

Eu cred ca oamenii care nu sunt buni la nimic ii critica pe altii, dar nici acolo nu reusesc pentru ca nu poti sa te declari "anti" atata timp cat nici nu intelegi despre ce e vorba. Cu alte cuvinte, fiecare cu publicul lui, iar tu ai cu siguranta un public care apreciaza ceea ce faci. Pe aceasta cale iti multumesc si iti urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si un an nou plin de impliniri si bucurii, si mici si mari :) -Andreea

Magda spunea...

ca bine zici Adela.te puuup

Irisha spunea...

Draga Adela, ai un blog minunat si foarte util!

Sarbatori fericite! :-)

cmaria spunea...

Blogul tau este foarte, foarte, foarte bun; aflu informatii extrem de utile, primesc sfaturi bune si pertinente, produsele care le-am luat in urma review-urilor tale mi-au fost bune (apropo, multumesc pt mostrele Lierac Coherence; cred ca mi-o achizitionez).

Silvia spunea...

mie mi se pare extrem de util blog-ul tău :)

adela sirghie spunea...

multumesc mult, mult, mult tuturor:)

adela sirghie spunea...

Oana si Irisha, bine ati venit pe beautynews! Multumiri pentru incurajarile voastre frumoase:)

adela sirghie spunea...

Roxana, cand am pus acest comentariu pe blog, nu ma gandeam ca voi primi raspunsuri si incurajari, insa au venit ca o surpriza foarte frumoasa.
Inca o data, multumesc mult tuturor fetelor care mi-au scris.

Butterfly spunea...

Off topic
@vioricaghe, nu merge sa trimit comentarii la blogul tau de cand l-ai schimbat, oare mi se intampla numai mie?
Scuze Adela dar nu am adresa de mail a vioricai si sigur pe tine te citeste
xoxo

adela sirghie spunea...

Butterfly, si eu am incercat sa scriu la comentarii la Ela, nici eu nu am reusit. Sa speram ca citeste comentariile la Cui prodest.

SoSheSays spunea...

AI dreptate. Ador blogul tau dupa cum bine stii.