vineri, decembrie 11

Drumul matasii


Produsul de ingrijire care dispare cel mai repede din baia mea este gelul de dus. De obicei cumpar mai multe, pentru ca imi place sa le schimb si nu as vrea ca la un moment dat sa raman fara acest produs si sa merg la magazin numai pentru a cumpara gel de dus. Printre preferatele mele se afla Dove, pentru ca orice varianta as alege, conntine...stiti reclama, o patrime crema hidratanta. In acest moment folosesc un set special creat pentru sarbatori, Blooming Beautiful you, costa 25 ron si contine un silk bar(adica sapun)silk shower gel, si un silk aerosol, adica un deo spray(care imi place foarte mult, pentru simplul motiv ca este eficient, spre deosebire de alte zeci de produse asemanatoare care m-au dezamagit).
In ceea ce priveste gelul de dus, cred ca se termina repede pentru ca folosesc o cantitate uriasa. Imi place sa faca muuuulta spuma(ma rasfat de cate ori mi se iteste prilejul si daca nu se iteste il caut cu lumanarea), miroase frumos, iar pielea ramane fina, datorita cremei hidratante din compozitie.
Pe de alta parte, cred ca ar putea fi si un cadou de sarbatori, deci daca va inspira, sa il cumparati, raportul calitate-pret este cum nu se poate mai potrivit.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am pielea destul de uscata, asa ca gelul de dus Dove nu mi se pare prea hidratant. Iar ideea de "o patrime crema hidratanta" nu stiu de ce, dar nu mi se pare prea credibila, mai ales in conditiile in care mie sapunul Dove mi-a luat un strat de piele dupa maini. Folosesc si eu gel Dove, dar doar pentru mirosul placut. Hidratant mi se pare gelul de dus Ma Provence - cel de lavanda este extraordinar. Daca inchizi ochii zici ca esti pe un camp cu lavanda.

adela sirghie spunea...

Clarra, sapunul are "darul" de a usca epiderma, cred ca gelul de maini este mai potrivit daca ai dry skin. Tenul meu este gras, robabil din cauza aceasta avem diferente de...hidratare. Ma Provence de la ce firma este?

Anonim spunea...

Adela, asa se numeste firma, "Ma Provence". Uite aici si produsele lor: http://www.maprovence.com/accueil.php
Sunt geluri de dus fara coloranti si fara conservanti, cu glicerina si uleiuri esentiale. Eu le-am gasit in Carrefour.

Gaby spunea...

Mie îmi plac produsele Dove, când a apărut săpunul Dove la noi am fost super impresionată, chiar era diferit de restul săpunurilor. Şi-mi place şi cum miros produsele pentru baie, varianta clasică rămâne preferata mea.

Bisoux spunea...

Clarra, daca ai folosit sapun lichid pentru maini mi se pare normal sa ti se usuce pielea... cel lichid este mult mai bazic decat cel solid pentru a-si pastra "lichiditatea"(imi cer scuze, imi scapa acum cuvantul), pH-ul este mult mai mare etc... nu stiu daca m-am facut inteleasa... concluzia este ca solutia multa prea bazica usuca pielea...

Anonim spunea...

Bisoux, nu am incercat sapunul lichid. L-am folosit pe cel solid - Dove Exfoliating - si mi-a exfoliat un strat de piele. In concluzie e un pic PREA BUN pentru mine...

ColourMePretty spunea...

si mie imi place sa am multe geluri de dus intre care aleg dupa chef si stare de spirit,mai dulci sau fresh.Acum cand e frig imi plac baile lungi si fierbinti si gelurile condimentate,vanilie,ciocolata...de ex acum sunt indragostita de cel cu ciocolata si caramel de la bottega verde.
Cat despre dove,sapunul nu a mai fost niciodata la fel ca atunci cand l-am folosit prima data cand aparuse si intre timp oricum m-am mutat pe naturiste si dermatocosmetice. Gelurile lor nu ma atrag fiindca sunt mai discrete si mie imi place sa miroase toata baia.Inca mai imi cumpar din supermarketuri fiindca nu imi permit sa devin bio,chiar nu as putea sa renunt total la cosmeticele clasice.

adela sirghie spunea...

dragele mele, deci voi spuneti ca gelul de maini usuca pielea mai tare decat sapunul?
la mine este exact pe dos, dar nu ar fi prima oara...

Bisoux spunea...

Eu tin minte ca am facut acum cativa ani la chimie un test al pH-ului si ne-a explicat care e diferenta intre sapunul solid si cel lichid... :)

adela sirghie spunea...

eu nu am fost niociodata tare la chimie
si oricum, avand in vedcere ca ultimele lectii la chimie au fost in urma cu vreo 20 de ani...
dar uite cum facem: azi ma spal cu gel si maine cu sapun solid si scriu rezultatul.
dar daca e cineva care e tare la chimie, e rugata sa ne salveze si sa ne lase un comentariu...nu prea dur:)

marina spunea...

Eu am o slabiciune de ceva ani pentru Bourjois. Si ma refer la gelurile dem de hidrata dus. Sunt extrem de hidratante, cu niste arome divine si multe din ele crema ca si consistenta. Le ai incercat? Sunt importate de Niran care aduc numai bunataturi:)

A, si daca tot spuneai ca iti place deo silk de la Dove, mai am o sugestie. Mitchum. E importat de Universal, care aduc Revlon la noi. Mie imi pare de o eficienta excelenta.

PS: ca sa nu fiu off topic: Dove dar clasic ramane alegerea mea.

O seara minunata.

adela sirghie spunea...

Clarra, ajung foarte foarte rar la Carrefour, pentru ca in week-end cand merg eu la supermarket, este foarte aglomerat. Dar cand aajung, ma uit dupa Ma Provence:)

adela sirghie spunea...

Marina, nu am incercat inca gel de dus de la Bourjois, dar am incercat alte produse care mi-au placut, fdt, pudra, oja, demachiant de ochi, demachiant de fata... toate au fost bune, de o suta de ori mai bune decat L'Oreal.

adela sirghie spunea...

Gaby, si mie varianta clasica mi se pare ca miroase intr-un fel special, a "curat"cred...

cmaria spunea...

Si mie-mi place Dove; ma inebunesc dupa gelul Go fresh (cu nectarine si ghimbir)- ai scris si tu despre el- si dupa gelul Dove clasic, iar la sapunuri imi place exfoliantul (mie mi se pare f. bun) si clasicul; si eu stiu ca gelurile si sapunurile lichide de fapt ar usca (deshidrata) mai mult decit sapunurile solide, dar nu mai stiu explicatia; sincer, nici mie nu mi se pare ca gelul dove ar usca, dar...Oricum si mie imi plac!

adela sirghie spunea...

Maria, ai dreptate, uitasem de gelul de dus cu miros de nectarine si ghimbir. Chiar acum dau un search sa vad ce am scris despre el, tin minte doar ca intr-adevar mi-a placut mult.