luni, decembrie 28

holiday wishes



Culorile de la Opi mi-au placut foarte mult, atat colectia de toamna-iarna 2009 (Matte, toate ojele fara nici un pic de luciu), cat si cea special creata de sarbatori, care contine minunate nuante de rosu. Imi dau seama ca nu pot comenta culorile, mai bine va las pe voi sa stabiliti ce nuanta vi se potriveste cel mai bine.
Colectia Suede, tot din Fall 2009, are putin sclipici, dar rezultatul este un finisaj mat:

6 comentarii:

Anonim spunea...

Vreau si euuuu! OPI e super bun; aveam o sursa care ma aproviziona din State, dar nu mai e, din pacate; culorile sunt minunate. sys

Magda spunea...

mi-am cumparat eu pana sa vina vacanta o nuanta de rosu convinsa fiind ca OPI este o oja super buna.dar acum ca o am am realizat ca la salon fetele ma dadeau si cu alte tratamente peste sa imi tina nu stiu cum imi rezista intacta o saptamana si cand o stergeam abia se lua.acum m-am dat cu ea de Craciun,deja e sarita de pe unghii si trebuie sa o reaplic.raman fana OPI dar sunt putin dezamagita ca nu am acelasi rezultat ca la salon.
cred ca ar trebui sa imi cumpar o trusa completa OPI cu tratamente cu tot :P

Silvia spunea...

ahhhh... rozul e superb :) trebuie să trec mâine pe la Sephora :D

adela sirghie spunea...

Eu nu am folosit OPI, dar culorile mi-au placut foarte mult, asa ca am pus 3 poze. O data sau de doua ori, cand am fost la salon pentru manichiura, mi-au aplicat OPI. Nu mai tin minte cat a tinut oja.

Irisha spunea...

O paleta minunata de culori :-)

moni spunea...

si la mine a tinut o saptamana dar doar cand m-am facut la salon....acasa,fara top coat nu tine la fel...dar oricum ramane cea mai buna oja pe are am folosit-o,asa ca ramane sa=mi cumpart si un top coat si un tratament..