joi, decembrie 3

hottie Sienna


Am stat mult si m-am gandit in ultima vreme(de fapt dupa postul cu Carla Bruni) si am ajuns la concluzia ca am o slabiciune pentru "fetele rele" De obicei, fetele rele se distreaza la maxim si apoi se casatoresc cu cei mai buni baieti de pe piata. Nu stiu cum reusesc...Cred ca acesta va fi si cazul Siennei Miller, care arata foarte bine, are-evident, sani frumosi si mititei, nici prea prea, nici foarte foarte. A avut cateva aventuri scandaloase, chiar si cu barbati insurati. Dar se pare ca invata din greseli.
Este frumoasa si cu machiaj putin(eu o vad ca pe o spalacita simptica) si cu machiaj mai consistent, mai tot timpul am impresia ca e ciufulita si alandala imbracata, adica perfecta, iar stilul boho chic ii vine de minune, eu o ador!

9 comentarii:

ColourMePretty spunea...

si eu ador boho chic si silueta care il pune in valoare, in acest caz sienna. Nu poti nega unei persoane dreptul de a purta ceea ce ii place, nu vreau sa imi atrag critici mai ales ca nici eu nu ma incadrez, dar mi se pare ca singura silueta care il pune in valoare este cea skinny, cu clavicula proemineta,cu oase subtiri, par fin si dezordonat, pielea mai deloc bronzata, un aer boem si o atitudine pe masura.

o-felie-de-liliac spunea...

si eu ador stilul asta!
e cel mai chic!

Zuzele spunea...

ce misto e imbracata!!!

adela sirghie spunea...

Ramona, sa nu iti fie teama de critici, e un blog cu fete educate:)
Cu cat mai multe pareri, cu atat mai bine.

Ella Gheorghiu spunea...

Cat despre stil,imi place ft. mult...nici nu mai zic ca e si comod!

Ella Gheorghiu spunea...

Me 2!Me 2!
Mi se pare o femeie sigura pe sine si faptul ca nu a putut accepta sa o insele Jude Law cu dadaca copiilor si i-a zis pa...spune multe...admir la ea naturaletea si e tres chic!

adela sirghie spunea...

Viorica, oricum tu esti cea care mi-ai adus aminte de Sienna :)

Anonim spunea...

mie nu mi se pare frumoasa, e sic intr-adevar, dar de asta se ocupa stilistii de obicei ! de fapt cred k daca le iei pe astea de la hollywood la bani marunti, niciuna nu e grozava, nemaivorbind de operatii estetice ! vad pe strada femei super frumoase, care nu-s "vedete"

Iulia Halatz spunea...

De acord cu comentatorul anonim. Româncele sunt foarte frumoase și trendy. Cât despre Sienna, stilul ei este my favourite. Cureaua e demențială.