miercuri, decembrie 16

sephora huile demaquillante


De cateva saptamani folosesc un demachiant tip ulei. Este destinat atat fetei cat si ochilor si este creat pentru tenul uscat. Dupa raceala de luna trecuta, apoi din cauza frigului, tenul meu, care este in continuare gras, a dat semne de deshidratare acuta. Asa ca, in ciuda tuturor pronosticurilor, acest ulei demachiant mi-a facut mult bine. L-am folosit si pentru a-mi demachia ochii, aplicand uleiul, cu ajutorul dozatorului, pe o discheta imbibata in apa calda. Primele dati am folosit dishete uscate, dar mi-am cam bagat produs in ochi si mi-a luat cateva minute bune pana cand mi-am revenit. Pe restul am aplicat uleiul dupa ce l-am intins pe palme, apoi am clatit cu apa calda si cu buretele demachiant umed. Huile demaquillante nu are parabeni, si este un amestec foarte placut mirositor din ulei de bumbac, de jojoba, de floarea soarelui si vitamina E

10 comentarii:

Sim spunea...

Suna foarte bine, am sa il caut. Astazi mi-am luat solutia micelara de la Bioderma si e buna, incerc sa nu mai folosesc laptele demachiant pentru ca nu mi se pare sanatos pentru ten.

adela sirghie spunea...

Sim, si eu am ramas surprinsa...nu a lasat filtru gras si a hidratat foarte bine.
imi place cand anumite produse carora nu le dau vot de incredere din prima, ma surprind placut. Au si solutie micelara si demachiant pentru ten mixt la Sephora. Bine ca avem de unde alege!

Silvia spunea...

şi eu folosesc pt demachierea ochilor tot nişte dischete îmbibate cu ulei. mie îmi plac mult, căci mi se par extrem de eficiente. curăţă fără probleme mascara waterproof. uleiul Sephora e pe lista mea de shopping de când l-am văzut în Shopping Report octombrie :)

Roxana spunea...

De ce nu incerci sa-ti prepari in casa un ulei demachiant? Si sa folosesti metoda demachierii cu ulei cu prosopul fierbinte, care sigur o sa-ti placa pentru ca iti deschide porii si ii curata foarte bine. Am scris despre asta in ultimul meu articol.

Alexandra spunea...

parca l-as incerca.si eu am un ten graaaass pe care il iubesc,dar uneori se usuca.eu folosesc solutia micelara de la bioderma (sebium),iar cand tenul este deshidratat folosesc lapte demachiant sensibio.

adela sirghie spunea...

Silvia, si eu citesc Shopping Report!:)

adela sirghie spunea...

Roxana, sunt cam lenesa la preparatele de casa, recunosc. Pe de alta parte, am cateva ritualuri de beauty care imi iau ceva timp zilnic, dar o sa incerc si varianta ta intr-un week-end:)

adela sirghie spunea...

Alexandra, eu pana acum nu am mai incercat ulei demachiant, dar dupa raceala de luna trecuta, chiar am simtit nevoia ca macar unul dintre produse sa fie mai hidratant. Nu stiu cum sa descriu exact senzatia, dar am avut impresia ca este un produs mai"cald" cand il aplici pe piele, fata de lapte, care mi se pare un produs "rece". Oricum, acum tenul meu e calm, fara cosuri si e si catifelat, deci rezultatul este ok, chiar daca in principiu tenul meu gras cere oil free.

Magda spunea...

de cand caut un ulei demachiant...dar acum nu mi-l pot cumpara ca trebuie sa termin ce am.multe sunt pe wishlist :P

adela sirghie spunea...

Magda, am uitat sa spun ca uleiul acesta, in contact cu apa se transforma intr-o lotiune fina, albicioasa, care se inlatura foarte usor cu apaa calda.