marți, decembrie 22

www.ivatherm.ro



www.ivatherm.ro este un site care imi place foarte mult si pe care l-am descoperit luna aceasta, printr-un mail de la Rucsandra Hurezeanu, directoarea firmei.
Contine info utile despre toate produsele gamei de dermatocosmetice romanesti, atat in engleza cat si in romana(mai putin preturi), descrieri generoase si caracterizari ale tipurilor si problemelor tenului, fie ca este vorba de cel sensibil, uscat, cuperozic, mixt, acneic sau matur. Il recomand cu drag tuturor fetelor care isi pun diverse intrebari despre frumusetea si sanatatea tenului, dar si celor care vor sa afle amanunte despre produsele Ivatherm, compozitia lor si efectele acestora pe termen lung. Sunt absolut convinsa ca nicio fata nu va fi dezamagita.
P.S.:pentru a accesa rapid site-ul, va rog dati click pe titlul postarii.

11 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Of,Adela,in ultimele zile nici nu mai ies din casa pt. ca in prag de sarbatori am o eruptie pe fatza...multe cosuri mici imi impanzesc obrajii si fruntea...nu am avut nimic de la ivatherm insa am auzit numai de bine...

Anonim spunea...

Buna Adela, ma numesc Roxana si in noiembrie ti-am descoperit blogul. de atunci am citit si recitit fiecare articol :-) place dragalasenia cu care scrii si astept cu nerabdarea cartea despre care vorbeai intr-un post!

indraznesc sa-ti cer sfatul intr-o dilema de beauty si poate ma voi pierde in detalii dar vreau sa-ti ofer o imagine cat mai clara :-D unul din atu-urile mele fizice a fost mereu culoarea pielii, aproape maslinie asociata cu ochi negri si par saten inchis lung si cret. in tara si in afara toti imi zic k par o italianca....desi sunt inalta, slabutz si cu nasul mic :P intrebarea este: cum sa fac sa nu am in sezonul rece tenul tern si galbicios (desi nu fumez)? as dori sa imi potentez mai mult pigmentul pielii? dar nu cu solar, nu cu autobronzant (nu am incercat niciodata de frica, nu am vazut rez prea bune la alte fete) nu chestii d-astea gen lotiune Dove cu autobronzant)
ce produse pot folosi a.i. sa nu-mi incarc tenul? folosesc un blush shiseido sau unul burgeois dar as vrea ceva mai mult.

a propos de produse, am vazut k pe piata Lancaster (mai ales ei), Givenchy etc au tot felul de creme, dar nu mi-am dat seama daca sunt creme autobronzante sau fond de ten. imi poti da detalii despre utilitatea unui asemenea produs? primisem de la Caudelie o astfel de crema bronzanta dar efectul era groaznic, aratam de parca ma dadusem cu crema de ghete!!!

scuze daca m-am pierdut in detalii. iti multumesc anticipat si iti urez un Craciun fericit!!!

adela sirghie spunea...

Roxana, bine ai venit pe blogul meu. Ma bucur ca gasesti aici lucruri interesante. In ceea ce priveste problema ta, cred ca ti se potriveste un fond de ten. Iti recomand Max Factor, stiu ca au nuante inchise. Insa sa nu te grabesti cu cumparatul, orice ar spune vanzatoarea, incearca mai multe nuante si mai multe texturi, pentru ca sa il alegi pe cel mai potrivit. Si la Ivatherm au un fond de ten foarte bun, nuanta Bronze este cea mai inchisa, il gasesti la farmacie si au testere. Daca nu ti-am dat un raspuns la toate nelamuririle, te rog nu ezita sa imi scrii.

Anonim spunea...

Merci mult pt raspunsul rapid. se pare ca nu scap de fdten :-) Pana acum (am facut 25) am tot amanat din diverse motive cumpararea unuia, neavand ce-i drept mare nevoie. m factor, o sa-l incerc la magazin desi l-am vazut la o amica, nu mi s-a parut grozav. am auzit k estee laudar are un fond de ten f usor ca textura, stii ceva de ele? m-ar intersa o nuanta mai inkisa intr-adevar dar cu compozitie usoara.
o seara cat mai placuta iti urez!!

adela sirghie spunea...

Eu am avut un fdt estee lauder, era hmmm...ok, dar avea o textura prea groasa, se vedea ca sunt data cu fdt, din acest punct de vedere nu mi-a placut si nu l-am mai cumparat dupa ce s-a terminat. Oricat de subtire il aplicam, textura era prea groasa. Oricum, repet: incearca mai multe texturi, cumpara cat mai tarziu posibil si numai daca esti convinsa ca este ceea ce iti doresti. Fdt de la Ivatherm mi-a placut pentru ca nu lasa un filtru de culoare care se observa foarte tare, incearca-l, pentru ca s-ar putea sa ia o surpriza placuta.

Anonim spunea...

merci din nou pt indicatii :-) chiar imi sunt de folos! iti urez un Craciun fericit si plin de bucurii!!

adela sirghie spunea...

Viorica, m-am tot gandit si ieri si azi la problema ta...dar ce s-a intamplat exact? Ai mancat ceva si nu ti-a priit?

Ella Gheorghiu spunea...

Nu,de mancat nu am mancat nimic prost....insa de cateva zile am observat multe cosuletze mici de zici ca am un inceput de acnee...ma gandesc ca de cam o luna folosesc inainte de fdt un primer pt fatza si ochi de la Sephora.Oare putea sa-mi blocheze porii?
Ce ma deranjeaza cel mai mult e ca pe tenul meu raman urme de la aceste cosuletze dak nu ma pot abtine.Pt. urme stii vreo solutie minune in afara de timp?
Adela,multumesc mult pt ca te-ai gandit la mine...eu fiind de atata timp acasa,ma tot uit la mama ce ten impecabil are si eu la 22 nu am...hmm

adela sirghie spunea...

abur la fata, spalat cu ceai de musetel, masti cu miere?
eu asa as face...
nu pot sa imi dau seama daca de vina este primer-ul de la sephora... daca el ar fi fost vinovatul, cred ca ai fi avut reactie negativa imediat, nu dupa o luna.

Ella Gheorghiu spunea...

Dap...intru acum la cura recomandata de tine...sper sa isi revina si tenul cat de curand!

MadameCacharel spunea...

Eu sunt foarte mulţumită de crema multiperformanta de la Ivatherm!