miercuri, martie 10

cui ii este frica de pudra compacta?


Am vazut ca sunt la moda produsele care au o suprafata oglinda: rujuri, gloss-uri, telefoane si chiar- mai nou, carti de credit. Asa ca azi am decis sa scriu despre pudra mea compacta de la Eddie Funkhouser, pe care o port mereu in geanta. Este la concurenta cu servetelele matifiante, dar este mult mai eleganta, iar capacul este oglinda. Generally speaking, regula spune ca este o greseala sa te aranjezi in public, dar eu stiu ca pana si regina Angliei si-a mai facut cate un mic retus in vazul supusilor, asa ca, daca nu ai de gand sa te duci la baie sa iti tamponezi nasul, o pudriera eleganta este o solutie rezonabila.
Este a doua pudriera de la Eddie Funkhouser pe care o am (folosesc produsul pentru zona T) si imi place foarte mult ca absoarbe foarte bine sebum-ul. Contine pudra de orez, are o nuanta de fildes, translucenta, iar pe ten ia culoarea bazei de machiaj sau a nuantei pielii tale. Nu o folosesc in exces, o intind bine cu buretelul din cutiuta. Multe fete spun ca nu agreeaza pudra pentru ca accentueaza ridurle. Acest lucru nu este decat partial adevarat, pentru ca nu pudra accentiueaza liniile fine, ci o cantitate mare aplicata pe ele. Cand aplici doar o boare, iar granulele sunt fine si luminoase, aceasta problema pur si simplu nu exista. Daca vrei sa aplici pudtra pe toata fata, ai nevoie de o pensula kabuki sau una rotunda, cat mai mare. Nu recomand Face powder de la Eddie Funkhouser decat pentru tenul mixt spre gras sau gras spre foarte gras.

5 comentarii:

Deena spunea...

Adela ai un blog award de la mine..Kisses si tine-o tot asa cu blog-ul, stii ca faci super treaba!!

http://makeupdreamin.blogspot.com/2010/03/im-baaaaaaaaaaaaack.html

cosmofever spunea...

Buna, Adela. Scuze pentru intrebarea off-topic. Stiu ca ai scris la un moment dat despre uleiul de la Dr Haushka - ajung la sfarsit de saptamana in Austria si as vrea sa mi-l cumpar. De unde l-ai luat? Se gaseste in farmacii (apotheke)? Multumesc mult!

adela sirghie spunea...

@Deena:multumesc frumos pentru un premiu minunat!
@cosmofever: in farmacia aeroportului am gasit:)Era un stand urias, cu foarte multe produse:fata, corp, par, machiaje si erau si multe promotii si kit-uri de incercare. Ia intai brosura lor, citeste-o si afla de acolo ce ti se potriveste, pentru ca are o intreaga filozofie aceasta firma.

Pixxie spunea...

Buna Adela ! Ai un premiu pe blogul meu :)

adela sirghie spunea...

@pixxie:iti multumesc din suflet, apreciez ca citesti si beautynews!