marți, martie 30

Dezamagiri cosmetice:servetelele demachiante de la Nivea


Un pachet de servetele demachiante sta mereu pe noptiera mea, pentru rarele cazuri in care sunt atat de obosita incat prefer aceasta metoda rapida de a scapa de machaj si impuriati. Cele mai scumpe servetele demachiante pe care le-am avut sunt cele de la Nivea, dar s-au dovedit a fi si cele mai dezamagitoare din punct de vedere al performantei. In general, servetelele sunt imbibate cu lotiune demachianta si, din acest motiv-foarte usor de folosit chiar si cand capul tau se odihneste deja pe perna, iar tu esti pe jumatate in lumea viselor. Eu am ales pachetul albastru, pentru ten mixt si eram foarte incantata de achizitie, pentru ca imi place foarte mult mirosul de curat patentat Nivea. Insa batistele folosite de mine erau greu de utilizat, deoarece erau impregnate doar superficial cu lotiune demachianta, ca si cum Nivea s-ar fi zgarcit sa realizeze un produs bun; de fapt, mie mi s-au parut ca erau mai mult uscate decat umede. Ca sa ma demachiez aveam nevoie de trei foite(nu una sau ok, doua), iar demachiantul se usca rapid, ca si cum ar fi fost acetona.
Eu cumpar acest gen de produse pentru comfort, insa cu Nivea a trebuit sa frec fata sa fiu sigura ca nu raman cu urme serioase de machiaj pe fata.
Singurul lucru care mi-a placut a fost mirosul... dar nimeni nu cumpara demachiante numai pentru ca au un parfum agreabil.

21 de comentarii:

Mihaela spunea...

Buna, Adela! si eu am folosit acest tip de servetele de la Nivea si am avut aceeasi problema:erau prea uscate pentru a ma putea demachia asa cum trebuie cu ele,doar ca eu am crezut ca poate am nimerit eu un pachet mai prost:) oricum,am renuntat sa le mai folosesc si am trecut la cele de la garnier (destul de bune),dar mai nou am auzit lucruri bune si despre cele de la Elmiplant si de abia astept sa le incerc!:) te pup&iti urez o zi buna! p.s.:daca nu ma insel,ai spus ca folosesti mascara de la e.funkhouser-imi poti spune te rog un pret estimativ?am vazut ca se gasesc la Amway si as vrea sa imi comand unul dar ma mira pretul - doar 60 de lei.iti multumesc anticipat!

adela sirghie spunea...

@Mihaela:bine ai venit pe beautynews! O sa incerc si eu Elmiplant:)
Cat priveste E. Funkhouser, am inteles ca Amway nu mai aduce aceste produse in Romania, deci cred ca au lichidare de stoc.

Mihaela spunea...

iti multumesc pt raspuns, Adela!O sa vb cu reprezentantul Amway pt a afla mai multe detalii.in rest,astept cu nerabdare noile tale postari-cred ca acesta este unul dintre putinele bloguri pe care le citesc cu placere zi de zi!:*

Alexandra G. spunea...

Eu le foloseam pe cele pentru ten sensibil. Cu toate ca am renunțat la ele mai am un pachet la care apelez atunci când sunt machiata foarte puțin (rimel, gloss, blush) și când produsele folosite nu sunt foarte greu de îndepărtat. Ca demachiant folosesc unul de la Yves Rocher pentru ten uscat și sunt foarte mulțumită de el.

Anonim spunea...

Ce parere aveti despre crema hidratanta sensitia iwostin ?e pe baza de apa termala si contine ulei din samburi de struguri si vitamina e.am fost azi la sephora,sa-mi iau yes to carrots cum mi-ati spus,dar nu am avut toti banii la mine si m-am oprit la asta.Laura,17

adela sirghie spunea...

@Laura: nu cunosc deloc, absolut deloc produsele acestea.Nici macar un esantion nu am incercat vreodata.

Anonim spunea...

Adela, zi mersi ca macar bietele servetele doar nu curata. Eu am avut o supriza foarte neplacuta cu servetelele de la L'Oreal - mi-au facu o frumusete de alergie la ochi de ziceai ca m-am oparit. Mi-a sensibilizat pielea in asa hal incat de timp de un an de zile mi se tot irita pielea cand intram in contact aproape cu orice produs cosmetic nou. Si erau special create pentru tenul sensibil.

Anonim spunea...

pt Laura:eu am folosit un lapte demachiant ,mi la recomandat farmacista,a spus ca este o gama buna si la un pret ok..si Adela,app de servetelele astea,iti multumesc pt post,chiar oscilam intre nivea si elmiplant:)

Alexandra G. spunea...

Dupa ce am citit comentariul Clarrei mi s-a facut frica sa mai incerc vreun produs nou. :))

Zuzele spunea...

Pentru ca produsele Nivea care se gasesc pe piata de la noi sunt foarte slabe calitativ! Am folosit Nivea (sampon, creme de corp, sapunuri, etc) cumparate din Germania si diferenta este ca de la cer la pamant.

Ada spunea...

Adela, tine-le cu "fata in jos". Astfel prima se imbiba de la celelalte chiar daca mai prinde putin aer acolo unde se deschide.

Felicia spunea...

eu mi-am cumparat din Franta saptamana trecuta aceste servetele de la Nivea,si chiar sunt multumita de ele.Inca o data mi se confirma ca produsele de la noi sunt vechi sau de o calitate mai proasta.Eu de 2 ani nu imi mai cumpar nimic(cosmetic) din Romania

buburuza spunea...

servetelele demachiante...ce prieten bun imi sunt cand vin tarziu din oras. Am folosit si eu aceste servetele si sunt o dezamagire cosmetica si pt mine,dar avand in vedere k sunt Nivea nici nu stiu la ce m-as fi asteptat. In fine,vroiam doar sa mentionez k imi plac fff mult servetelele demachiante de la Bourjois.

Alina spunea...

am incercat mai demult servetele demachiante (nu mai tin minte de la ce firma, oricum, nu era cunoscuta) dar nu mi-au placut. nu imi simteam pielea curata dupa ce le foloseam

adela sirghie spunea...

@Ada; eu azi-dimineata am inceput un nou pachet, de la Elmiplant, sunt bine imbibate cu lotiune demachianta. Din pacate nu mai pot proceda cum m-ai sfatuit tu, pentru ca nu o sa mai cumpar de la Nivea acest produs, dar cred ca, daca vreo fata care citeste beautynews are aceeasi problema, va gasi sfatul tau foarte folositor. Multumim, Ada, mie nu mi-a venit aceasta idee!

Anonim spunea...

Hey! Eu folosesc in ultima vreme Iwostin! Crema de fatza mi se pare ok ( adika sunt in continuare tentata sa folosesc si alta), in schimb, masca peeling antiacneica( de fapt o crema gomaj) este super super super-f ieftina, cam 20 de roni, nu irita fatza, curata foarte bine, si poate fi folosit des ( la 2 zile in cazul meu, dimineatza, inainte de crema si FDT), fara probleme.Imi mai place si laptele demachiant, delicat,isi face treaba relativ bine( daca curatz de 2 ori).Acum testez si masca hidratanta.
Concluzie nr 1 : Masca-peeling antiacneica Iwostin Purritin merita incercata!
Revenind la servetele, tot ce am incercat ( Nivea,L oreal, Garnier, Elmiplant) au fost o dezamagire.La fel noutatea Nivea, dischete demachiante puse intr o cutiutza similara unei creme de fatza.
Concluzia nr. 2 : am renuntat la ele.

Virginia

Ruxi spunea...

Buna...eu folosesc servetele demachiante PomPon pentru ten normal si sunt foarte bune , nu lasa nici o urma de mascara pe ochi sau altceva...si sunt la un pret foarte bun...aproximativ 7-8 lei...incercati-le!v-am pupat

adela sirghie spunea...

@Rukzy, bine ai venit pe beautynews! Servetelele demachiante de la Pom Pon au fost primele servetele pe care le-am incercat, si mie mi-au placut foarte mult. Nu stiu de ce, dar am avut impresia ca Nivea ar putea fi si mai bune. Mare greseala!

siginutz spunea...

Nivea, ca si alte produse de import in Romania, trec prin filtrul "Europa de Est", adica sunt diluate. Ar fi fost culmea sa fie servetelele bune...

adela sirghie spunea...

@Siginutz, bine ai venit, draga mea, pe beautynews. Nu mi-au placut deloc servetelele demachiante, dar am avut de la ei un demachiant de ochi bunicel, despre care am si scris, pe care cred ca o sa il mai cumpar. Vad ca mai sunt si surprize frumoase...rar, dra mai sunt.

Alexandra spunea...

Eu am folosit Nivea servetele demachiante pt ten uscat si aveau super multa lotiune in ele, imi ajungea un singur servetel pt toata fata......probabil pt ca nu le-am luat din romania, nu stiu ce sa spun....din romania am folosit si garnier, tot pt ten uscat si mi-au placut, dar pt ca erau cam scumputze, am trecut pe elmiplant....