luni, martie 1

juicy couture, parfum de tanara domnita



Cum am spus si in titlul postarii, parfumul Juicy Couture(lansat in 2006 si creat de Harry Fremont) este parfumul perfect pentru o tanara domnita. Iata ingredientele care au dus la succesul acestui parfum floral-fructat, castigator al premiului FIFI Fragrance of the Year 2006: pepene rosu, mandarina, fructul pasiunii, mar verde, iasomie, frunze zdrobite, tuberoza, trandafir salbatic, lacramioare, caramel, creme brulee, vanilie, lemn pretios, patchouli.
Chiar de la primul moment al aplicarii, orgolioasa tuberoza este cea care preia conducerea si ramane mandra pe pozitii pana la final. Pe pielea mea, cu mare greutate, se mai poate distinge, dupa o ora sau doua, un tremolo de trandafir salbatic si zambila. Restul ingredientelor cred ca sunt intr-o cantitate extrem de mica, poate doar o adiere dulcica de vanilie imblanzeste carnala tuberoza.
Eu am primit parfumul din SUA, 100ml apa de parfum a costat in jur de 100 de dolari, dar prima oara l-am testat la Viena. Nu il gasiti deocamdata si in magazinele din Romania, dar poate fi incercat intr-o vacanta in strainatate.

4 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Un gând bun Mărţişor!

zuza G spunea...

vai cat de bine arata sticla!!! judecand dupa ingrediente, cred ca si miroase foarte misto, insa ambalajul este genial!

Felicia spunea...

mie mi-au placut gentile juice couture,dar despre parfum nu stiu cum miroase.L-am vazut luna trecuta la Madrid,mi-am propus sa-l miros,fiind atrasa de ambalaj,dar am uitat.Peste 2 sapt.plec in Franta si am sa-l incerc.Acum sunt fascinata de Tom Ford -Black orchild voile de fleur.

adela sirghie spunea...

@Felicia: si mie imi place mult Black Orchid.