marți, martie 9

Noi pensule de machiaj la Sephora




Anul trecut, in primavara, cand au aparut noi pensule de machiaj la Sephora(e vorba de cele cu peri naturali colorati), am crezut ca nu se poate ceva mai vesel si mai haios. Dar iata ca se poate. In colectia de primavara au fost lansate pensulele So Iconic(aveti cateva in imagini), sub expertiza designer-ului francez Phillipe di Meo. Au ca punct de plecare precizia celor profesionale, un design smart, au culori metalice, fucsia, violet si turcoaz, iar "coada" este lunga si usoara (din aluminiu). Sunt practice si frumoase, pot sta "in picioare" in jurul chiuvetei sau pe masuta de toaleta, datorita unui mic si simplu dispozitiv din plastic transparent.
Pensulele pentru fata(pudra, blush, anticearcan, fdt, highliter) sunt in culoarea roz fucsia, cele pentru pleoapei-in violet, iar cele pentru sprancene-in turcoaz, asa ca sunt foarte usor de identificat cand te machiezi.

8 comentarii:

monica spunea...

stii cuma si cat costa adela?

Zuzele spunea...

dragute, dar utile celor care folosesc asa ceva. Eu intind fondul de ten cu degetele, foarte rar cu buretelul. Nu-mi place cum se intinde cu pensula. Iar pentru farduri folosesc pensulele care vin la pachet.

Anonim spunea...

:d despre Sephora(Iulius Mall)

Am fost saptamana trecuta sa iau un shampon (Yes to Carrots) si sa vezi chestie..parul meu se umple subit de matreata dupa dus. Iau un shampon de la Real- Gliss - si problema dispare.
Astazi trec din intamplare printr-un magazin de genul 3,99 orice produs [ma rog nu e chiar 3,99 orice produs, dar cred s-a prins ideea] si ghici surpriza. Pe raft samponul Yes to Carrots, la fel ca shaponul meu din Sephora, cu numai 14,99 ron de data asta!!!
Acuma stiu mi s-a umplut parul de matreata.

Silvia spunea...

ce frumu sunt!

Claudia spunea...

... am fost la sephora acum 2 zile si chiar dupa o periuta pt fard de ochi ma uitam , nu erau periutele astea noi si nici chiar cele cu 2 capete pe care le-ai prezentat intr-un post mai vechi... daca tot eram acolo m-am uitat si dupa ojele OPI... pauza ca nu erau... dezamagitor :(

adela sirghie spunea...

@my-cofee-break: am mai discutat pe beautynews cateva probleme asemanatoare... eu am fost incantata de samponul yes to carrots, am folosit o jumatate de kilogram. Matreata nu am avut niciodata.
@Claudia: eu merg la Sephora Magheru si se mai intampla sa trec pe langa unele produse fara sa le vad. Ai intrebat vanzatoarele si au spus ca nu au?
@monica: nu stiu inca pretul, intreb si iti scriu cand il primesc:)

Alex spunea...

Eu sunt dezamagita de diversitatea brandurilor la magazinele Sephora din Romania, pe-afara sunt mult mai multe produse.

adela sirghie spunea...

@Alex: asa este, in strainatate sunt mai multe branduri. Insa Europa de Est nu este inca vazuta ca o adevarata piata de desfacere pentru multe firme cu renume.