luni, martie 22

SOS SOS SOS


Intrucat in ultimele zile am avut cateva mici probleme cu lista mea de bloguri, va rog mult, mult de tot, sa verificati in coloana din dreapta, la Schimb de Link, daca nu au aparut greseli. In cazul in care acestea exista, imi cer scuze... si astept comentariile voastre pentru a remedia urgent! Va multumesc!

10 comentarii:

Andreea spunea...

Buna Adela, vroiam sa iti spun ca am testat si eu balsamul de buze Yes to carrots si i-am facut un review, specificand ca de la tine am auzit de el prima oara.

adela sirghie spunea...

Multumesc frumos, Andreea, foarte elegant din partea ta:)
xoxo

Silvia spunea...

intr-o vreme cred ca aveam si eu blogul acolo.... acum vad ca a disparut.

Oana spunea...

As avea o rugaminte.. ;;) Acum, daca tot isi face curaj soarele sa apara din ce in ce mai mult, ar prinde f bine niste sfaturi legate de ochelarii de soare (ce forme s`ar potrivi, la ce tip de fatza, tunsoare..) (in special ma intereseaza pentru breton drept).. As fi foarte recunoscatoare daca ai face un post despre ochelarii de soare. Multumesc anticipat.. ;;)

adela sirghie spunea...

@Silvia: ce bine ca mi-ai spus! Am rescris toata lista in ultimele doua zile si am avut cateva scapari! Scuze, Silvia! Te-am trecut din nou, bineinteles, nu a fost cu nicio rea intentie:)xoxo

adela sirghie spunea...

@Oana:tocmai am citit un articol foarte foarte dragutz pe un blog sau site, nu mai tin minte exact, o sa caut link zilele urmatoare si o sa il dau intr-un post separat. Era scris excelent, chiar nu stiu ce mai pot adauga in plus, fata care scrisese se documentase beton. Eu as vrea sa imi cumpar unii tip aviator, i-am probat mai demult si mi-au placut mult.

Ana-Maria spunea...

Si eu lipsesc. :P

Deena spunea...

Adela daca ai vrea sa faci un schimb de link si cu mine.Daca nu, nu e problema...Eu te am oricum in blogroll si te citesc constiincioasa!!

Pup

adela sirghie spunea...

DONE!

Oana spunea...

mersi :D deabia astept sa citesc articolul cu ochelarii de soare :)) poate am sa`mi gasesc si eu, in sfarsit, ochelarii care mi se potrivesc :D pup:*