vineri, martie 12

sugarbomb, primavara de la benefit



Pentru ca in ultima perioada am tot prezentat produse la rubrica de beautynews, trebuie sa va spun si ce noutati mai sunt la Benefit, pentru ca eu indragesc mult de tot conceptul lor alandala, dar delicios de a crea ambalaje vintage, texturi si concepte imprevizibile in domeniul machiajului. Sugarbomb este o combinatie de pudra de fata si fard de obraz. In cutiuta vei gasi patru nuante complementare de rozaliu, roz stralucitor, piersica si pruna. Folosesti pensula speciala pentru a trece peste toate aceste patru nuante, amestecandu-le, dupa care aplici peste obraji: ele se contopesc si lumineaza in mod natural datorita particulelor de stralucire foarte fine din compozitie. Apoi alegi numai una dintre cele patru culori pentru a aplica a doua oara, doar pe pometi, ca pe un blush, pentru a-i accentua. Costa 138 Ron, la fel ca si Coralista- pe care il am de anul trecut.

11 comentarii:

Anonim spunea...

ce scump e!

Iulia spunea...

Ma atrage mai mult Coralista si abia astept sa mi-l achizitionez la urmatorul salariu.

Ps: Va citesc de mult timp, in fiecare zi dar nu am avut curajul sa postez! Ma ajutati foarte mult si ma trezesc in fiecare dimineata cu o cana cu cafea si cu blogul dvs. La cat mai multe postari interesante care sa ne serveasca drept ajutor!

Alexa spunea...

Pare interesant, si asa mi s-au terminat meteoritii de la Guerlain...:(
Referitor la ce ai spus in partea a doua, cred ca este dificil de folosit doar o singura culoare pentru accentuarea pometilor, par destul de micute pentru o pensula normala de blush, iar cu pensula lor micuta nu stiu cat de uniform si natural poti distribui.

adela sirghie spunea...

@Anonim: este un fard de obraz scump. Partea buna este ca eu am Coralista de aprox un an, timp in care am folosit acest produs aproape zilnic si abia se vede ca am luat din el. Sunt curioasa cand o sa il termin!
@Iulia:bine ai venit pe beautynews, Iulia. Te mai astept si cu alte comentarii, ma bucur mult ca ai intrat:)
Eu sunt incantata de Coralista, dar te sfatuiesc sa incerci si Sugarbomb, ca sa ai de unde alege.
@Alexa:asa este, fardul este destul de micut, dar poti incerca cu latimea pensulei, apoi blenduiesti cu lungimea. Sau poti pune cateva straturi consecutiv, din tot amestecul. Oricum, merita incercat la urmatoarea oprire la Benefit.

marina spunea...

Si eu sunt fericita posesoare a unei pudre Georgia peach:). Adica un fel de Dandelion, dar piersicuta nu roz, cu particole ce confera stralucire. Amuzant este ca poate fi folosita si ca blush, aplicata mai intens. Arata excelent, si ca fixare dar si aplicata ca si pudra, fara fond de ten. Plus ca am tenul gras, ilumineaza nu straluceste ca un bec. Si stiai ca nu se sparge daca o scapi de orice suprafata dura? Zic trainerii, dar am incercat si asa e :) Superbe produse..

adela sirghie spunea...

@Marina: Ma bucur mult ca ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci:)
Nu stiam ca nu se sparge daca o scapi. Eu am mai scapat cateva farduri, chiar si un blush de la Sisley, care s-au cam faramitat. Dar le-am maruntit si le-am pus in cutiute si le-am folosit in acest mod.

Diana spunea...

E pe wishlist pe Mos Nicolae :D

Diana spunea...

mi-l poti descrie te rog cum arata pe pometi?

adela sirghie spunea...

Diana, de ce nu te duci intr-o zi la Sephora sa il incerci pe pometii tai?

Diana spunea...

hmm,sunt din Satu Mare si rar trec prin Cluj la Sephora :)

adela sirghie spunea...

Eu am tenul alb, folosesc putin, mi se pare ca arata natural. L-am incercat o singura data, in magazin.