duminică, martie 7

trei chestii care ma binedispun instantaneu


Iata cele trei ritualuri care ma binedispun instantaneu:
1. Cand ma imbaiez(si dupa). Daca nu sunt foarte curata si parul meu nu ''scartie" si rade de fericire, ziua aceea e un cosmar pentru mine. Nimic nu se compara cu parul stralucitor, proaspat spalat.
2 Dupa ce fac fitness. De obicei, ma doare cate ceva, din cauza efortului, dar sunt atat de mandra si de incantata de mine, incat un pic de febra musculara imi da senzatia unei garantii ca voi avea un corp fitty.
3 Dupa ce ma epilez. Ador pielea fina, ca de bebe de dupa epilat. Parca plutesc.
Sigur, mai sunt si altele, dar acestea trei sunt cele mai importante pentru mine.

8 comentarii:

Anonim spunea...

:)

lorenabr spunea...

Stiu exact cum te simti:)

zuza G spunea...

mama ce coincidenta! :) si pe mine ma fac sa ma simt zeita ritualurile tale. As mai adauga doua: o crema foarte buna de corp aplicata dupa baie si o mani/pedi perfecta - fix momentele alea cand plec de la salon si este perfecta! :)
Ah.. si ma simt foarte bine si atunci cand incalt pentru prima oara o pereche de incaltari si este nou-nouta si ma face sa cred ca toata lumea se uita la picioarele mele si apreciaza ceea ce port :
Daca mai combin si o pereche de picioare epilate, cremuite, bronzate cu o pereche de sandale nou-nouta si o pedichiura perfecta, sunt deja in al noulea cer! :)

PS: si apropo de senzatia de dupa sport, intr-adevar este MINUNATA si, daca ma simt si infometata dupa o zi in care am mancat numai salate, am baut multa apa si sucuri de fructe, totul este perfect! :)

Anonim spunea...

sunt ciudata daca spun ca pe mine cel mai mult ma binedispune cand sunt bronzata/ incep sa ma bronzez? :) Rox

Sim spunea...

Ma alatur si eu fetelor care au mai comentat; pe langa ce ai pus in lista adaug pielea bronzata si perfect hidratata, sa stiu eu ca pot purta orice.
Primavara asta asteptam niste recomandari de la tine pentru bronzat ( eu sunt blonda cu pielea alba, asa ca nu merge bronzatul la soare sau la solar :( )

Monica - Pisica albastra spunea...

Si la mine coincid, probabil sunt mici chestii femeiesti. We're wirred this way...cum s-ar spune.
Femeile se simt bine cand se constientizeaza mai frumoase si SUNT cu adevarat mai frumoase tocmai de-aceea :))
La mine functioneaza in primul rand chestia cu proaspat epilatul (imi place sa-mi simt pielea moale si catifelata) dar si ceea ce a mentionat Rox: senzatia de proaspat bronzata, imediat dupa plaja cand mirosi a soare, caldura parca vrea sa iasa prin piele si obrajii si buzele se imbujoreaza.

Anonim spunea...

Pe mine ma binedispune instant sa folosesc scrub la dus. Ma revigoreaza, imi pune sangele in miscare si parca simt ca plutesc.

Katrim spunea...

cred ca am o problema, nu am constientizat-o in adevaratul sens decat acum cateva luni in momentul in care am citit un articol in vogue, o editie veche de prin 2007. se vorbea de trichotillomania ceea ce inseamna, practic, o activitate de smulgere a firelor de par din cap sau din sprancene sau gene. prima oara cand m-am surprins facand asa ceva a fost in prima sesiune, cand invatam pentru un ultim examen extrem de stresant. mi-am smuls, fir cu fir, de la ceafa, doua manunchiuri de par in timp ce invatam. nu asta e problema, acum s-a refacut, e ceva mai scurt decat restul parului meu si se aranjeaza in niste carlionti destul de draguti. am inceput insa sa-mi smulg din sprancene(si din parul acela mai scurt din zona fruntii si a tamplelor) si nu rareori trebuie sa le ”umplu” cu fard. am citit in unul dintre posturile dumneavoastra ca oricum se practica fardarea sprancenelor si inca nu am ajuns intr-un stadiu in care sa arat a zombie. cu atatea astea, sunt convinsa ca am nevoie de ceva ajutor si tocmai de asta va scriu. mai sunt astfel de „apucaturi” ocazionale in randul femeilor mai stresate din diverse motive sau chiar ma scald in ape tulburi?