joi, martie 18

vintagemania:azi, stilul Marie Antoinette


Pasteluri dulci, culori de inghetata cremoasa, galben pai, roz delicat, albastru ca cerul senin, verde fistic, ivoire, lila, levantica fragila, iata o paleta cu aer atemporal cu care ne vom intalni in aceasta primavara. Desi incarcat, stilul Marie Antoinette, aplicat cu moderatie, reclama o feminitate pudica dar excesiva, cu multe secrete soptite in budoar. Parfumul care se potriveste este Parisienne de la YSL, trandafir de Damasc cu violeta.

6 comentarii:

Sim spunea...

Parfumul asta se gaseste la Sephora? Ca nu am auzit de el pana acum :)

Camelia spunea...

Ireal de frumos, dulce... mi-a amintit de atat de ravnitele bomboane fondante din copilarie :).

Anonim spunea...

adela ce parere ai de spumantul de fata vichy din gama esentials cu trandafiri?

adela sirghie spunea...

@SIm: il gasesti si la Sephora, si la Douglas is la Ina Center. Daca te duci la toate magazinele, te rugam sa ne spui si noua daca sunt diferente de pret:)
@Kalimero: si mie mi se par diafane
@Anonim: nu am folosit acest spumant, dar stiu pe cineva care a cumparat toata gama si spunea despre acest spumant ca e fin, demachiaza bine si miroase si foarte frumos.

Anonim spunea...

si crezi ca este adresat unui ten tanar?fiica mea de 16 ani a folosit servetele demachiante de la bourjois,de la care i se inroseste pielea si o ustura.servetele i le-am luat la recomandarea unei farmaciste.i-am spus ca vreau un produs nu ft scump ,dar bun pt ten mixt,insa s-a c-am inselat.acum ce-i de facut pt ai mai calma fata?si ce crema sa-i cumpar la un pret decent?am incredere in tine.de cand iti citesc blogul am folosit cateva produse si au facut minuni.

adela sirghie spunea...

@Anonim: multumesc mult pentru incredere. Ma bucur mult ca imi cititi blogul si ca sfaturile mele va sunt de folos Pentru ten tanar si sensibil recomand:
1 Yes To Carrots sau Yes to Tomatoes de la Sephora
2 gama Ivamat de la Ivatherm din farmacii
3 demachiant+creme hidratante, usoare de la Yves Rocher.
Toate trei sunt bune, le puteti alege in functie de pret sau oferte.
In loc de lotiune tonica, puteti folosi ceai de musetel, de rozmarin, de galbenele.
Vichy nu este o optiune pe care eu sa o iau in calcul in cazul fetei tale, deoarece pare sa aiba un ten sensibil, si am mai auzit fete care s-au plans de aceasta firma, si mai bine nu riscam. Daca vreti totusi sa incercati, cereti neaparat esantioane de la farmacie inainte de a cumpara.
Sa ma tineti la curent!