marți, martie 2

Waterline makes a difference!


Sambata a trebuit sa ma machiez repede si aveam nevoie de ceva mai deosebit. In astfel de momente, cand intru in priza, trebuie sa adopt un machiaj simplu, pe care il stapanesc perfect, altfel imi cad toate fardurile, creioanele si pensulele din mana. Asa ca am renuntat la un machiaj "special", care dureaza o jumatate de ora, pentru unul normal de maximum cinci minute: fdt, luminizer pe pleoape, pometi si buze, blush, o umbra de fard de ochi trasat cu pensula, pe care l-am folosit si pentru sprancene, gel fixator pentru sprancene,mascara neagra, creion de buze, ruj. Apoi m-am uitat in oglinda. Era ok, dar parca prea "de zi" prea comnun, prea obisnuit. Asa ca am mai dat o data cu pensula peste blush si am amplificat nuanta. M-am privit din nou in oglinda, dar nu am remarcat nicio schimbare. Pur si simplu era un machiaj fara X factor. Apoi mi-am adus aminte ca privirea mea se schimba radical, dramatic chiar, daca folosesc waterline negru. Am un creion special pentru acest lucru,cu mina moale, sa nu apara iritatii. Odata aplicat, machiajul meu arata altfel, era "the big thing" de care aveam nevoie. Nu abuzez de waterline, pentru ca daca il folosesc zilnic, zona aceea delicata devine uscata si incepe sa piste, eu avand si o sensibilitate marita la ochi.

6 comentarii:

Alexa spunea...

"pentru unul normal de maximum cinci minute: fdt, luminizer pe pleoape, pometi si buze, blush, o umbra de fard de ochi trasat cu pensula, pe care l-am folosit si pentru sprancene, gel fixator pentru sprancene,mascara neagra, creion de buze, ruj."
Toate astea 5 minute??! cum reusesti? :)

adela sirghie spunea...

practica, anii, of! in fine, experienta...

Anonim spunea...

fa si un tutorial sau pune macar o imagine. ar fi foarte binevenite :)

adela sirghie spunea...

@Anonim: Din pacate, nu imi ies bine tutorialele
Fata din imagine are ochii accentuati de waterline:)

Anonim spunea...

Buna!Ce creion(marca) folosesti pt waterline?

adela sirghie spunea...

Hello! Eu am un creion negru cu mina foarte moale, de la Eddie Funkhouser, dar poti gasi calitate buna si la Deborah sau Max Factor, insa sfatul meu este sa le testezi inainte de a cumpara, ca sa fii sigura ca produsul pe care dai banii ti se potriveste:)
xoxo