vineri, martie 12

yes to tomatoes


Dupa Yes to Carrots, au aparut si tomatele sub forma de produse la Yes to Tomatoes. Pana acum nu am incercat nimic de la ei(au produse pentru par, corp si fata), dar le semnalez la beauty news. Cred ca voi incerca samponul pentru volum si uz frecvent, pentru ca l-am avut pe cel de la Yes to Carrots care mi-a placut foarte mult. Interesant este si gelul demachiant, pentru ca are si rozmarin. Intr-un comentariu primit de curand, o fata tanara de 16 ani, Teodora se numeste, mi-a cerut sa ii recomand demachiant si crema pentru ten mixt, stiu ca i-am sugerat si Yes to Carrots. Acum ii recomand si Yes to Tomatoes! Produsele le gasiti in magazinele Sephora.

5 comentarii:

Anonim spunea...

va multumesc.zilele viitoare voi merge :-)Teodora

Mihaela spunea...

Folosesc samponul "yes to tomatoes" de aproximativ o saptamana si pot sa spun ca sunt foarte multumita de el; rezultatele sunt peste asteptari chiar si fara a folosi balsam. Parul are mai mult volum si este mai matasos.In plus, raportul cantitate-pret este excelent!
Multumesc, Adela, pt ca am aflat de existenta acestei game de pe blogul tau:) Astept cu nerabdare urmatoarele tale postari! Poate o sa abordezi si subiectul "rochii pt bal de absolvire" - anul acesta termin facultatea si deja am inceput sa ma gandesc la ce anume voi purta, as dori sa fie ceva simplu,dar de foarte mult bun gust.Poate imi poti sugera cateva combinatii atunci cand o sa ai timp:) Iti multumesc anticipat!

adela sirghie spunea...

@Teodora:welcome, astept sa imi spui ce te-a impresionat.
@Mihaela:si eu foloseam samponul de la yes to carrots farabalsam si mi se parea ok.
La rubrica de so chic so cute sunt cateva combinatii pe gustul meu, pana in vara vor fi mai multe:)

marina spunea...

Mi am cumparat samponul Yes to tomatoes in februarie, cand aparuse si inca mai am, desi imi spal parul la doua zile. Am fost placut impresionata de Yes to carrots si mi am spus ca va fi cel putin la fel de bine. Nu a fost asa, in ideea ca nu mi scartaie parul imediat dupa, si fara balsam nu e deloc bine-si nici macar nu am parul vopsit, sa am nevoie de mai multa hidratare. Este ok, dar as opta iarasi pentru Yes to carrots.
Sunt insa convinsa ca este o chestiune subiectiva, si chiar sunt curioasa daca l ai incercat cum ti s a parut, Adela.

adela sirghie spunea...

@Marina:nu am folosit Yes To Tomatoes, deci nu pot vorbi din experienta, nu am cum sa compar deocamdata cele doua marci. Insa vreau sa iti spun ca poate si parul tau are acum alte nevoi, imediat ce am iesit din iarna.
E o varianta, pentru ca eu am folosit in ultima vreme produse mult mai hidratante decat cele pe care le foloseam in timpul verii, tocmai pentru ca am vazut ca parul meu le tolera foarte bine. Si creme mult mai grase am folosit in aceasta perioada, tot cu rezultate bune.