luni, mai 17

Bad Gal Lash Mascara


Produsele Benefit sunt unele dintre preferatele mele. M-am extaziat de multe ori in fata lor, le-am si descris in cateva postari generoase. Insa in ceea ce priveste mascara Bad Gal Lash, adevarul este ca asteptarile mele erau mult prea mari, cred ca speram ceva nemaivazut, nemaintalnit...deci imposibil. Este o mascara buna, pentru volum si isi face treaba cu brio. Nu am plangeri importante de facut. Cred ca ma asteptam ca textura sa fie mai matasoasa, genele mele sa fie mai flexibile si sa aiba un fel de glow pe care il observi la un machiaj cu produse de calitate. Periuta este enorma (pentru a incarca genele si a da impresia de volum), insa din aceasta cauza uneori era destul de dificil sa o manevrez corect, aproape de fiecare data ma manjeam pe nas, pentru ca la capatul ei se aduna foarte mult tus negru. Nu exagerez, aproape de fiecare data trebuia sa sterg cu un betigas surplusul. O alta problema era ca genele se lipeau cam prea tare, deci trebuia sa fiu atenta sa le separ, mai ales ca eu aplic de obicei doua-trei straturi. Mascara a tinut mult, peste sase luni de zile la o intensitate maxima, apoi a inceput sa se vada ca se imputineaza si ca ar fi cazul sa fie schimbata. Pretul ei este 90 Ron, insa preferata mea ramane tot Max Factor 2000 Calories, care costa jumatate din pretul Bad Gal.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

21 de comentarii:

Magda spunea...

bine ca ai scris despre el.acum nu ma mai tenteaza sa-l am :))

adela sirghie spunea...

Magda, este totusi o mascara buna: da volum, nu cuge, nu irita ochii, a avut o viata lunga. O sa il folosesc pana la ultima picatura. Dar mie foarte glamourosmi s-a parut Shiseido pentru volum, iar Max Factor mi se pare in continuare imbatabil in ceea ce priveste raportul pret-calitate, desi sstiu fete care nu au fost la fel de incaantate ca mine de 2000 calories. De gustibus...
Daca mai sunt fete care au incercat Bad Gal, as fi foarte ionteresata sa aaud si parerile lor.

Alina spunea...

nu am incercat dar nici nu sunt prea tentata sa incerc pentru ca pretul mi se pare cam mare. ma multumesc cu rimel de la avon/oriflame de ~20 lei. oricum, sa fim seriosi acum, daca nu ai gene incredibil de lungi/curbate/etc un rimel nu are cum sa le faca atat de wow.
si oricum mi se pare ca cel mai mult conteaza sa stii sa te dai calumea. de cateva ori mi s-a spus ca pare ca am gene false .. desi folosesc un rimel ieftin si nu pot spune ca am chiar cine stie ce gene.

cosmofever spunea...

Am încercat Bad Gal, e pe sfârşite acum. Şi pe mine m-a ţinut tot cam 6 luni, aşadar perioada de "viaţă" este lungă în comparaţie cu alte produse care se usucă şi după 3 luni. Ai dreptate, şi eu mă aşteptam la mai mult deşi nu am prea mari nemulţumiri cu privire la acest produs. Subscriu şi în ceea ce priveşte peria: dă volum, e adevărat, dar este şi greu de manevrat mai ales înspre colţul intern al ochiului deşi curăţ cu atenţie acel capăt (şi mie mi se mai întâmplă să mă murdăresc de mascara pe nas:)

Per total, este un produs bun, iar eu îl prefer altor produse din această categorie de preţ (Cargo sau Too Faced, de exemplu)

Andreea spunea...

Humm, eu folosesc bad gal de cateva luni bune si sunt foarte multumita de el, nu am avut niciodata probleme cu genele lipite, sau aspre, din contra le-a facut foarte matasoase si flexibile ceea ce ma duce cu gandul ca un rimel este ceva cu totul personal, ceea ce mie imi place tie ti-ar displace si viceversa. Trebuie doar incercat.

Felicia spunea...

Anul trecut l-am primit mostra in varianta mica de la Sephora in state.Mie mi-a placut,si periuta OK(probabil fiind varianta mini periuta nu este f. mare).

Andreea spunea...

Adela, mascara mea preferata este tot cea de la Max Factor 2000 calories.
Apreciez foarte mult la tine obiectivitatea.

adela sirghie spunea...

@Alina: da, preturile sunt mari la Benefit. Pe de alta parte, daca tu esti multumita si admirata cu mascara pe care o ai, chiar nu ai niciun motiv sa o schimbi. Sigur, altfel statea treaba daca aveai blog de beauty si vroiai sa incerci cat mai multe produse de la cat mai multe firme:)
@Cosmofer: couldn't agree more!
@Half a devil: la inceput, si mie mi-a facut o impresie foarte buna, apoi am inceput sa nuantez si m-am trezit ca stramb putin din nas
@Felicia: si eu cred ca periuta face diferenta. Daca era mai mica, poate ca mi se parea dificila aplicarea
@Andreea, pe mine 2000 calories nu m-a dezamagit niciodata, am revenit cu mare drag la ea dupa cateva escapade mai mult sau mai putin reusite. In plus, pe mine m-a tinut intotdeauna incredibil de mult.

natty spunea...

nu m-a tentat sa-l incerc pentru ca ma sperie periuta asa mare
in mommentul de fata rimelul meu preferat e de la clinique - high impact
si pe locul 2 cel de la too faced - pinpoint (cu periuta subtire) dar nu sunt nici unul wow - just ok

adela sirghie spunea...

@Natty: eu azi am inaugurat o noua mascara, chiar pinpoint de la too faced, in nuanta ciocolata amaruie, nu negru, m-am gandit sa mai schimb putin, mai ales ca e vara. Periuta mascarei, cum spui si tu, mi s-a parut neverosimil de mica! Dar imi place(deocamdata) Interesant ar fi sa scriu o postare inainte, cand produsul imi place si nu ii gasesc niciun defect si dupa, cand deja ii stiu toate metehnele.

mada spunea...

eu am genele destul de lungi si folosesc tot rimel pt volum pe care il aplic in 1 maxim 2 straturi ( daca dau prea mult am impresia ca ma durizeaza... am o privire vultureasca :) )

... pt mine un rimel bun este acela care nu curge dar care in acelasi timp se demachiaza usor doar cu apa calduta ... am avut un rimel waterproof de la maybelline care imi irita foarte tare ochii cand il demachiam :( ...

...acum folosesc un rimel Collistar (MASCARA INFINITO) pe care l-am primit in Sephora. Imi place ca se demachieaza usor si are o consistenta potrivita ...

Laurici spunea...

Hello Adela! Ma bucur ca iti place 2000 calories,e rimelul meu preferat,mai ales varianta periuta curbata :) Mi-a placut Chanel Inimitable,insa nu sunt dispusa sa platesc un pret atat de mare pt un rimel.Am incercat o groaza ,caci genele lungi sunt obsesia mea,dar am revenit la Max Factor.Sunt curioasa,ai incercat periuta curbata sau te-a multumit varianta normala? Te pup

adela sirghie spunea...

@Mada: eu evit produsele waterproof cat pot de mult, am impresia ca sunt agresive. Cat despre Collistar, am auzit numai pareri bune pana acum, eu am o pudra stralucitoare, din editia de Craciun, arata ca o bijuterie.
@Laurici: bine ai venit pe Beautynews!
Eu am incercat numai periuta normala, pentru ca asta vreau de la o mascara: volum, insa data viitoare iau peria curbata negresit, sunt tare curioasa:)
xoxo

Anonim spunea...

Si eu am avut acest rimel si mi s-a parut ok,nu mi s-a parut extraordinar.De ceva timp tot planuiesc sa imi iau o crema hidratanta cu spf pt fata si corp gen nivea,garnier ,dar nu stiu daca exista.Ai putea te rog , sa-mi recomanzi cateva nume?Nu am mai mult de 20-25 de lei si de aceea imi este destul de greu sa caut pe net,iar de mers in magazine ajuns f greu pt ca sunt f ocupata in ultimul timp si as vrea ca atunci cand ma duc la magazin sa merg la fix.Am incredere in sfaturile tale.Ms anticipat,Maria

adela sirghie spunea...

@Maria: din pacate, in acest moment nu detin informatii despre cremele de la Nivea sau Garnier, insa promit sa merg zilele urmatoare intr-o farmacie si ma uit dupa ceva care sa se potriveasca descrierii tale. Daca vreuna dintre cititoarele beautynews citeste acest comentariu si poate sa ne faca sugesti,, am ramane recunoscatoare:)

adela sirghie spunea...

sugestii(sic!)

Anonim spunea...

Iti multumesc din suflet mai ales ca eu nu mai am timp nici sa respir.Oricum slava domnului ca nu am ramas fara serviciu.Astept cu mare interes raspunsul tau,voi intra aici de cate ori voi putea.Te pup.Maria

natty spunea...

Adela chiar sunt curioasa daca iti va placea
eu la inceput am fost foarte entuziasmata de acest pinpoint - mi se parea ca periuta mica ajuta la separare si curbare foarte bine
acum cred ca s-a mai uscat si nu mai imi place asa mult sau sunt eu intr-o perioada in care nu imi place nici un rimel :)

adela sirghie spunea...

@Natty: deocamdata mi se pare foarte ok, periuta e intr-adevar mica, da-i voinica, in materie de volum se descurca la fel de bine ca Bad Gal. Intr-o trusa de la Too Faced am avut cealalta mascara a lor, nu mai tin minte exact cum se numeste, dar sigur stii despre ce vorbesc, insa s-a uscat foarte foarte repede, si eu am ramas surprinsa, pentru ca pana acum e singura mascara ce a avut o viata atat de scurta.

Andreea spunea...

lash injection?

adela sirghie spunea...

Da, exact! Uitasem cum se numeste, dar trebuie sa ma iertati, a fost ... nepotrivire de caracter intre noi doua!