vineri, mai 14

In cautarea unui autobronzant care nu se ia pe haine


Adela, autoarea acestui blog, precum si prietenele ei virtuale de pe beautynews, sunt in cautarea unui autobronzant care sa nu se ia pe haine odata ce apare fenomenul transpiratie. Ne plac hainele curate, albe, ivoire, bej sau in nuanta untului, insa odata cu venirea verii, ne trezim cu urme sau chiar cu pete. Am incercat de la Dior la Lancaster si Garnier, insa nu am fost niciodata multumite. Prin urmare, daca ne puteti impartasi cateva experiente frumoase cu niste autobronzante pe care noi nu am avut norocul sa le folosim deocamdata, v-am ramane foarte recunoscatoare.
Xoxo

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

19 comentarii:

Anonim spunea...

Adela, am facut un sondaj pe la noi prin redactii si Olivia, redactorul de beauty de la JOY mi-a zis ca Photoderm Autobronzant de la Bioderma este foarte bun, si ca nu se ia pe haine...eu nu l-am incercat asa ca nu pot sa-mi dau cu parerea, dar merita incercat :)

Ana-Maria spunea...

Am vazut ca in saloane exista un autobronzant profi. Si acela pateaza hainele? :)

Katrina spunea...

Adela, dupa ce am folosit vreo 3 tipuri de autobronzante (Jhonson's si inca vreo doua) am renuntat la idee pentru ca nu imi iesea o nuanta naturala. Pielea era mai mult portocalie decat bronzata... iar maica-mea facea misto de mine intrebandu-ma daca am hepatita...

adela sirghie spunea...

@Simona: pana acum am folosit doar creme de plaja de la Bioderma, insa voi incerca si autobronzantul:) Multumesc mult!
@Ana-Maria: am folosit autobronzarea cu pistol, am foat tare nemultumita de rezultat, chiar voi descrie experienta la Dezamagiri Cosmetice, pentru ca vreau sa stie toate fetele la ce s-ar putea astepta.
@Katrina: mie nuanta rezultata mi-a placut, nu pot sa ma plang deloc in acest sens.

Alex spunea...

Hello, bronzerul pentru picoare de la Lancome e foarte laudat pe makeupalley si cica nu se ia pe haine. nu l-am incercat dar ma bate gandul http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=7558

Mirela Niculai spunea...

eu nu prea cred in aceasta bronzare.. de ce trebuie sa fim bronzate?! chiar nu mi se pare un must. doar a existat si vremea cand femeile faceau orice ca sa aiba pielea mai alba :)

Thin Lizzy Store spunea...

sunt d-acord cu Mirela,eu sunt f alba,plus ca am multi pistrui si alunite.ce sa fac?!!sa ma prajesc la soare?oricum nu se mai poarta bronzul,ci pielea alba,fina,ingrijita.

Ariana spunea...

Vaiiii ce bine ca ai postat despre autobronzant:X:X poate din vb in vb vom face un bronz frumos vara asta fara sa se duca pe haine si fara sa stam asa mult la soare sa ne prajim;)) poop

Magda spunea...

Mie ii face cu ochiul Brume autobronzant Bioderma insa nu stiu foarte multe despre el.
am incercat Garnier,anul trecut si mi-a placut,nu se lua pe haine si obtineam o culoare frumoasa.
foarte important este sa stim cum sa ne dam;pielea trebuie sa fie curata,dupa care se face un gomaj,apoi aplici in strat subtire autobronzantul.odata ce ne-am hotarat sa folosim autobronzant dusurile noastre zilnice vor fi mai blande.

Magda spunea...

despre Photoderm am vrut sa scriu mai sus...

adela sirghie spunea...

@Magda: in ceea ce ma priveste, cele mai afectate de autobronzant sunt sutienele albe, pe ele se vede cel mai repede.

Hainutzeee Dragutzeee spunea...

Bronzare organica .. la ft multe saloane este. Nu pateaza hainele,nu se vede urat cand se ia bronzul si nu imbatraneste pielea :)

Unknown spunea...

nu mai cred in autobronzante si asta pentru ca am incercat multe...garnier, dove, avon..toate s-au luat pe haine si in plus eram ca o zebra, plina de dungi asta in profida faptului ca am respectat indicatiile cu sfintenie.
P.s: imi place blogul tau si implicit subiectele tale

adela sirghie spunea...

@Hainuteee Draguteee, bine ai venit pe beautynews, ce nume frumusel ti-ai gasit!
La salon am incercat doar bronzarea cu pisol(nu era organica), insa nu m-a multumit deloc, chiar am tot promis ca scriu despre aceasta experienta la rubrica de dezamagiri cosmetice.
Tu ai fost la vreo sedinta de bronzare organica? Cum a fost?

adela sirghie spunea...

@Bondarica, bine ai venit pe beautynews, vad ca numai nume interesante gasesc pe blog in seara aceasta.
Eu nu ma plang de dungi, pentru ca la mine stratul de autobronzant a fost uniform, dar pete pe haine, am avut din plin, in special sutienele albe au fost foarte afectate. Si daca nu gasesc o solutie, vor fi afectate si in aceasta vara.

adela sirghie spunea...

@Mirela Niculai@Thin Lizzy Store: si eu sunt foarte alba, dar imi place si un strat subtire de culoarea mierii vara...nu ma pot abtine.

Lena Tamas spunea...

Autobrozant natural 100%...luati vreo 2-3 pumni de frunze de nuc,fierbeti mult si bine pana se inchide apa la culoare-dati pe piele.Fiecare tip de piele va da o alta nuanta,repetati operatiunea imediat ce pielea se usuca,iar si iar pana obtineti nuanta dorita. Daca pielea capata aceea nuanta spre portocaliu nici o problema,exista remediul...puneti langa frunzele de nuc si...CEAI NEGRU care inchide-dar cumpatat cate putin.Folositi o manusa cand dati solutia pe piele ptr.a evita patarea mainilor.Spre sfarsitul verii puteti folosi si coaja de la fructele tinere,verzi inca.Dupa ce terminati operatiunea de ,,bronzare" nu uitati sa dati pielea cu o crema grasa sau hidratanta-pielea va arata uluitor.Sa va fie de folos!

adela sirghie spunea...

@Lena: interesante lucruri, Lena. Eu am folosit solutia aceasta pentru par, niciodata pentru piele. Foarte interesant, te mai asteptam cu sfaturi de beauty 100% naturale, pentru ca la acest capitol noi stam cam prost, iar tu esti o minune:)

Unknown spunea...

Ce autobronzant este bun fetelor nu vreau sa pateze ballea era bun dar nu mai găsesc are cineva de vînzare?