joi, mai 20

Kate Moss for Topshop







Iata ce as cumpara eu, fara nicio urma de ezitare, dar dupa ce as proba, evident, din colectia Kate Moss for Topshop, pentru mix&match. Cel mai tare imi doresc rochia lunga, verde. Daca o gasesc online, cred ca o sa fac o comanda. Prima mea comanda online. Sper sa fie o incercare reusita:)
Cat despre Kate Moss... e o adevarata nimfeta in videoclip!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

10 comentarii:

realbadpisy spunea...

ultimile doua sunte bestiale....daca gasesti de unde se pot comanda sa imi trimiti link...cine stie ..daca nu extrem de scumpe poate mi le i-au.

adela sirghie spunea...

@realbadpisi: esti din Bucuresti? Poate facem comanda impreuna si impartim taxele postale. Pentru info, ai www.topshop.com, livreaza si in Romania:)

Mirela Niculai spunea...

o singura data am comandat haine on-line - nu mai fac asa ceva; din 4 produse nu am puratat decat 1 bluza; ma limitez sa iau on-line doar cosmetice

adela sirghie spunea...

@Mirela Niculai, eu pana acum am refuzat sa cumpar online, oricat de mare a fost tentatia, insa m-am gandit ca macar o incercare ar trebui sa fac si eu. Si daca e sa fie incercare, rochie lunga verde sa fie:)

Anonim spunea...

rochiile lungi pot fi purtate numa de fete cu picioroange? :D eu am 1,63 si ma simt super complexata si imi doresc o rochie lunga lungaaaa :(

Andra Melinte spunea...

Eu am comandat de multe ori online, de pe fashiondays, otto, si am fost destul de multumita... trebuie doar sa fii foarte atenta. Si eu sunt din bucuresti:))

adela sirghie spunea...

@Anonim, sigur ca poti purta rochie lunga! Daca vrei ca picioarele tale sa para mai lungi, cel mai bine ti se potrivesc rochiile care pornesc imediat de sub sani, Talle Empire. Cea verde, care imi place mie si dupa care oftez, este ideala pentru crearea impresiei de alungire a picioarelor.
@Andra Melinte: o sa ma documentez cu Topshop in acest week-end si sigur vorbim. xoxo.

adela sirghie spunea...

@Andra Melinte: nu am suficient curaj. Rochita verde e foarte dragutza, dar surprinzator de scumpa pe site la Topshop, Nu pot sa dau atatia bani fara sa o incerc intai. M-am tot gandit, dar cred ca am un blocaj in ceea ce priveste achizitiile online.

adela spunea...

scuze ca intru in discutie..dar personal v-as sfatui sa asteptati putin pt acea rochie verde.la noi in tara sunt fabrici de textile care lucreaza pt Topshop si de multe ori le raman in plus produse.acestea ajung in magaziile lor la preturi fff mici.eu mi-am luat o bluza leopard print din noua colectie cu 40 lei..iar pe site costa 50 lire.asa ca puteti cauta pe cateva site-uri/bloguri din tara..ca sigur veti gasi rochia verde la pret destul de bun.

adela sirghie spunea...

Adela, nu am comandat rochia. Imi este extrem de greu sa ma hotarasc sa cumpar ceva fara sa probez. Nu am depasit aceasta limita pana acum, recunosc.