sâmbătă, mai 29

Lucruri facute pentru ego. Marturisiri complete. Volumul intai.


Am spus ca nu mai cumpar beauty stuff decat daca am neaparata nevoie? Am jurat ca nu mai fac asa ceva?Da, am spus, da, am jurat. De mai multe ori. Ba chiar am avut tupeul sa va va dau si voua sfaturi in acest sens, sa va cert pe cele care aveati multe glosuri nefolosite si cateva creme incercate si lasate de izbeliste pe masuta de toaleta.
Insa am o marturisire de facut: anul acesta am cedat(pana acum!)in fata a trei parfumuri: Infusion d'Iris de la Prada, Eaudemoiselle de la Givenchy si da, sigur, Parisienne de la YSL.
Nu am scuze, nu mi s-au terminat parfumurile si a trebuit(=am fost nevoita, silita scl) sa achizitionez unele noi.
Pur si simplu a fost dorinta mea de a-mi satisface ego-ul. Am fost slaba si am cedat. Nu imi pare rau, dra ma mai gandesc din cand in cand ca nu ar fi trebuit.
Dar adevarata, marea, vanitoasa problema este ca mai am cateva parfumele pe lista...

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

16 comentarii:

realbadpisy spunea...

te inteleg perfect....eu am on problema cu cremele de corp :( nu ma pot abtine sa imi cupar din cand in cand cate una..desi mai am destul care zar prin dulapior.

Sim spunea...

La parfumuri nu ma simt vinovata daca iau unul in plus pentru ca nu expira (sper ca nu gresesc si ca asa este).
Insa cu lacurile de unghii am o problema; nu ma pot abtine sa nu imi iau culori peste culori, desi in marea majoritate a timpului imi port unghiile lacuite cu lac incolor.

Irina M. spunea...

..Adela, arunca lista respectiva! :)

Si eu am o adevarata problema cu parfumurile: am vreo 7 desfacute in momentul de fata, si inca 6 sigilate. Asta dupa ce in ultimul timp i-am mai dat mamei vreo 3 incepute.. :)

Elle spunea...

Imi amintesti de "Goana dupa cumparaturi la NY" :))

Unknown spunea...

:))Daa.. exact. Si parfumurilor se alatura muuulte perechi de incaltaminte, rochite.. cartile pe care le cumperi mai usor decat apuci sa le citesti.. A, si fardurile, rujurile.. intotdeauna iti mai trebuie fix aceea nuanta :) Eu de curand le-am descoperit pe cele bio.. mult mai sigure se pare si ca atare am si mai putine retineri. Voi ce parere aveti despre ele ?

Madalina spunea...

Eu am o problema similara cu fdt. Si da, am cateva pt care am platit o caruta de bani si care au expirat :(( fiind utilizate doar de cateva ori. Cred ca explicatia ar fi ca suntem intr-o permanenta cautare a acelui produs PERFECT. Acum am doua pe care le folosesc simultan: MAC si Avene, insa daca maine trec prin Sephora sau Douglas si vad un ¨new entry¨ care promite sa faca si sa dreaga, cu siguranta ma intorc acasa cu inca unul. Offfffffff....

adela sirghie spunea...

@Irina M: nu pot, nu pot sa o arunc, deoarece e in mintea mea. Avand si beautynews, am mintea plina de produse cosmetice. Cred ca e o SEphora in capul meu.
@Mix: fac si eu ce pot, trebuie sa fiu documentata si la zi pentriu blog:)

adela sirghie spunea...

@Viorelia: bine ai venit pe beautynews, suava floricica de primavara! Eu am avut un ruj si un gloss de la Nvey Eco, nu mi-au placut. Gloss-ul se scurgea de pe buze foarte repede, era chiar mai prost decat rujul. Am folosit in schimb niste creme de la Juice Beauty si 3 chenes care mi s-au parut foarte bune.

adela sirghie spunea...

@Madalina: slabiciunea mea sunt parfumurile, sunt putin mai norocoasa decat tine, pentru ca nu sunt atat de"perisabile"ca fdt. Dra care este fdt care ti-a placut cel mai mult? Sau top 5... ar fi interesant daca ne-ai spune:)

adela sirghie spunea...

@realbadpisy si Sim:ce bine ar fi daca ar tine toate forever, sa avem timp suficient sa le foloim. Dar cred ca atunci ar trebui sa avem o garsoniera cu produse cosmetice in loc de un dulapior si o masuta de toaleta.
De la comentariile voastre mi-a venit o idee. Am avut, de-a lungul timpului, tot felul de lepse, erau cam toate la fel. Asa ca poate initiez eu una. Fiecare fata cu blog de beauty sa se pozeze inconjurata de toate(absolut toate) produsele cosmetice pe care le detine. Si poza sa se poata mari, desigur:)

Elle spunea...

E normal:)

Unknown spunea...

@adela_sirghie Multumesc mult pentru primire :)Acum abia am vazut raspunsul tau. Am intrat intre timp in posesia unor produse Envy Eco de pe site-ul rangali. Rujul si gloss-ul sunt mai neobisnuite :) dar imi spun ca pana la urma e ok daca tot mananc 5 kg de ruj intr-o viata conform statisticilor.. In schimb imi plac foarte mult blush-ul si fardurile.. ff fine si pana acum, nici o mancarime. O sa caut cremele de care spui. Multumesc :) Tzup

adela sirghie spunea...

Am fdescris si eu pe blog Troi chenes si Juice Beauty, poti intra pe google din blog daca vrei sa citesti postarile:)

Unknown spunea...

am cautat cum mi-ai spus si am citit..:) ma incanta teribil sa vad in privinta carei game ma decid. Din ce am incercat pana acum (ma refer la prod de machiaj), la fel le-am simt si eu - ca facand parte din piele, o adevarat usurare. Clar merita toata atentia, important insa este, asa cum subliniai si tu, sa fie certificate intr-adevar ca fiind bio sau organice..

zing spunea...

Eau demoiselle mi l-a dat o don'soara in Sephora (mostra bineinteles) si m-a obsedat zile in sir. Inca nu mi-a trecut dar nici nu am cedat ispitei pentru ca nu e momentul :D Da sigur sigur mi-l iau..

adela sirghie spunea...

Zing, si eu cedez la parfumuri, dra te sfatuiesc sa fii tare! Avantajul este ca, spre deosebire de creme si farduri, au un termen de valabilitate generos.