miercuri, februarie 15

Azi imi place....

Am incercat in ianuarie, la Barcelona, machiajul Burberry si mi s-a parut fascinant: texturi de vis, usoare, luminoase, naturale, delicate, second-skin like... exact ce iubesc eu. Compatibil si comparabil cu by Terry, mult peste Dior sau Chanel-din punctul meu de vedere. Ca sa vedeti daca am sau nu am dreptate, va trebui sa le testati. Dar daca vor avea marketingul la fel de agresiv precum Dior sau Estee Lauder sau Mac, presupun ca voi fi tare dezamagita...

13 comentarii:

Anonim spunea...

mac mrk agresiv? Eu nu am vazut o reclama cu ei si nici nu au imprastiat produse pe la toata lumea pentru reviews sau mai stiu eu ce ...

adela sirghie spunea...

prin make-up artists

Anca spunea...

Desi am auzit numai lucruri bune despre produsele de la Burberry Chanel ramande favoritul meu si nu stiu cat de curand se va schimba lucrul asta. Burberry imi da senzatia ca au avut in gand persoana de peste 30 de ani cand s-au lansat si aici nu ma refer doar la pret. Avand 21 de ani Vitalumiere Aqua care are un aspect de second skin, Amber Diamond ca highlight si eventual putin Bronze Universal e tot ce ma vad folosind chiar daca au marketing agresiv. Un quick search pe youtube si vei vedea ca si Burberry e la fel...desi nu prea le inteleg startegia. Not the biggest fan.

adela sirghie spunea...

Anca, mie mi-au placut foarte mult. Sigur, daca te potrivesti atat de bine cu Chanel, nu are rost sa schimbi, insa mereu am sfatuit fetele pretentioase, care cumpara Dior, YSL scl, sa incerce-adica sa testeze si by Terry sau Giorgio Armani. Si acum, si Burberry.

Anca spunea...

Si cred ca stiu si exact de ce o faci. Sunt branduri calitative, clasice si intradevar deosebite. Tipul de machiaj pe care il obtii este subtil, less is more, principiul pe care merg si eu. Am vazut un review facut de Lisa Eldrige acum ceva timp si culorile par...sterse, prea fade. Eu cred ca un machiaj cu adevarat bun ar trebui sa lase la aprecierea noastra daca vrem un look subtil de zi sau ceva mai deosebit de noapte. Ceea ce apreciez eu la branduri ca Chanel, Dior si YSL este ca au ceva pentru gustul fiecaruia.

adela sirghie spunea...

Mie mi s-a potrivit...eram tare fericita cu machiajul acela, pacat ca nu am avut camera cu mine.

Anca spunea...

Sunt sigura ca erai absolut superba, pentru ca tu mereu esti :). Te admir foarte mult pentru gusturile tale si pentru felul tau de a fi. Esti frumoasa inside and out si nici un machiaj nu poate sa reda asta.

adela sirghie spunea...

Multumesc, multumesc:)
De cumparat nu am cumparat nimic de la Burberry, pentru ca aveam by Terry.

Anca spunea...

Cred ca un produs de la Dior care ti-ar placea tie ar fi Dior Addict in Vintage 525. Tocmai l-am pozat astazi pentru un review si m-am gandit la tine. Daca ai ocazia ti-as recomanda cu mare caldura sa il incerci si poate te va cuceri.

Lavi spunea...

Second skin make up este si preferatul meu. Acela in care se vede cat esti tu de frumoasa, nu acela in care se vede cat sunt de frumoase texturile sau culorile. Cred ca machiajul trebuie sa ne imbrace frumusetea naturala, in niciun caz sa o acopere sau sa o transforme.

adela sirghie spunea...

Am folosit zeci de ani si Dior si YSL si Chanel si Elisabeth Arden si Sisley...toate mi-au placut. Dar eu pana la by Terry nu am gasit excelenta in machiaj.

Gavriloi Adina spunea...

Foarte finute si dragute produsele de la Burberry,dar fiecare foloseste ce ii place si ce i se potriveste!

adela sirghie spunea...

Da, este ok sa tii cont de parerile Lisei, insa daca testezi acele produse pe pielea ta si constati ca ti se potrivesc de minune, se schimba perspectiva.