duminică, februarie 19

Ce produse folosesc in aceasta perioada

Gama Repair de la Keune este ultima mare descoperire in materie de ingrijirea parului. Pana acum nu am folosit decat Sun Sublime de la ei, insa cand am auzit ca aceste produse contin o cantitate mare de ulei organic de argan, nu am stat pe ganduri. Efectul a fost imediat, iar acum am parul mai stralucitor ca niciodata. Acesta este doar un preview, voi face, pentru pasionatele de beauty stuff un review cat de curand(sampon, balsam si masca):


Intrucat multe dintre lacurile de unghii s-au ingrosat cu timpul, am avut mare nevoie de un polish thinner performant si dupa indelungi meditatii, am ales unul de la Pronails, cu care am tratat savant si reinviat cateva nuante pe care le iubeam, dar nu le mai puteam folosi pentru ca se ingrosasera. E mare pacat sa arunci lacuri, deci acest produs este vital pentru mine in acest moment. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a dezgheta chiar si cel mai indaratnic lac, deci alegerea mea a fost una extrem de fericita.

Masti Silk Whitia Highly-Concentrated Collagen Hydrating Mask, aduse din China, mai multe detalii AICI
Sunt dificil de aplicat, insa rezultatul este uimitor, pielea este hidratata multe zile dupa ce ai stat  nemiscata 20 de minute cu masca. Despre mastile cu miere din borcan si cele cu argila de la dr Hauschka am mai povestit, le combin in functie de problemele pe care le depistez pe tenul meu capricios.
Pronails ulei concentrat pentru cuticule cu ulei de macadamia, migdale si dafin, pentru ca am mare nevoie, atat pentru maini, cat si pentru picioare:


Intaritor Active Hardener tot de la  de la Pronails, deoarece imi pregatesc unghiile mele subtiri pentru sezonul de primavara-vara, cand pur si simplu nu pot fara lacurile colorate:
 Il voi folosi si ca baza, asadar nu voi aplica lac colorat(nici albastru inchis, nici rosu, nici tulip noir, nimic nimic...)fara un strat protector. Pe unghie este transparent.
Acestea ar fi, asadar, produsele mele noi, voi face review-uri amanuntite curand.

18 comentarii:

Gina Ionela spunea...

si eu am un dizolvant pentru lac...e super,am salvat multe oje cu acesta! si nu m-a costat decat 3.30 lei! :)

Federova spunea...

Datorita tie am avut ocazia sa testez gama Sun sublime de la Keune pentru ca am fost una dintre castigatoare. Iti multumesc inca o data! Mi-a placut foarte mult! Sa ne povestesti cum e gama asta!

adela sirghie spunea...

Mie mi-a placut foarte mult Sun Sublime, dar sampon cu ulei de argan nu am mai avut pana acu.

Anonim spunea...

felicitari pt blog! am gasit foarte multe informatii utile pt mine, acum il citesc zilnic, inclusiv postari din arhiva.
sunt si eu in cautarea samponului perfect. cine stie, poate va fi Keune. unde il pot gasi?

Tediana spunea...

Adela, cat costa intaritorul? Este eficient?

adela sirghie spunea...

@Anonim: Bine ai venit pe blogul meu! Keune, fiind produse profesionale, pot fi gasite la saloane sau la showroom-ul lor din BD Natiunile Unite nr 3, bl109, Bucuresti.

adela sirghie spunea...

@Tediana: il folosesc de putina vreme, dar am vazut de la prima aplicare ca a intarit unghia. Costa in jur de 45 lei, nu mai stiu exact.

PINA spunea...

sunt din iasi, voi intreba la un salon de pe aici, sper sa gasesc. multumesc pt raspuns

Anonim spunea...

As vrea sa stiu daca ai folosit kerastase, de ex,Vreau sa stiu in raport cu ce compari kuene,m-ar interesa aceasta gama cu argan dar sunt blonda si am varfuri degradate si vreau sa stiu daca functioneaza.Acum folosesc kerastase.Merci.;Lili

speranta spunea...

Buna.sa le folosesti cu placere.m-ar interesa un review la masca keune si balsam.inca sunt in cautare.multumesc.

Irina M. spunea...

Adela, mastile chinezesti de unde le putem lua si noi? :)

adela sirghie spunea...

@Irina M: am lasat link in text, cred ca se pot comanda si online. Nu stiu detalii, eu le am chiar din China.

adela sirghie spunea...

@Speranta: sigur, dar trebuie sa le folosesc mai mult ca sa pot sa scriu un review. Masca este puternica, imi place mult ca mi-a descurcat parul(care a crescut destul de mult in ultima vreme si nu l-am mai tuns la varfuri)

adela sirghie spunea...

@Lili: am folosit Kerastase si Wella SP foarte multa vreme, ani buni, pe vremea cand imi vopseam parul. Insa in acea perioada, parul meu era rupt, moale, transparent, casant...asa ca nimic nu dadea rezultate. Nu compar Keune cu nimic, ci raportez totul la cum se simte parul meu dupa ce il spal si aplic masca/balsam. E primul sampon cu ulei de argan pe care il folosesc. Sunt fericita ca il lasa stralucitor, matasos si dens. Amanunte voi scrie in review, dar dupa ce folosesc aceasta gama mai multa vreme.
Eu cred ca trebuie sa gasim mai multe produse care ni se potrivesc, sa le schimbam din cand in cand si sa lasam parul sa isi ia ce e mai bun din fiecare. In ultima vreme am folosit Tigi, joico si acum-Keune.

caterinushu spunea...

hello
ce unde ti ai achizitionat produsul de subtiere a ojei? cat costa?
ms,
caterina

adela sirghie spunea...

catherinushu: costa 50 lei si este eficient si foarte elegant. Nu schimba deloc aspectul laculuii, ci o subtiaza. L-am luat de la showroom Keune, Bulevardul Natiunilor Unite nr 3, Bucuresti

Ada spunea...

Adela, eu sunt tare curioasa cum te intelegi cu serul C-Tetra. L-am avut si eu, m-am bucurat nespus cand l-am primit, insa nu mi-a facut deloc bine. :( Dupa doua aplicari consecutive (seara), incepand din a 3-a zi observam puncte acneice :(. Am facut o pauza, apoi am reluat aplicarile. Imediat, din nou, incepand cu a treia aplicare am vazut acnee. Am incercat sa-l folosesc si singur si cu o crema hidratanta care stiu ca nu imi creaza acnee. Acelasi rezultat. Acneea se retragea treptat dupa ce incetam sa mai aplic serul, deci sunt convinsa ca problema a fost la acesta.. Imi pare asa rau! L-am mai tinut o luna timp in care m-am tot gandit ce sa fac cu el si cum trebuie consumat relativ repede, altfel se pierd din proprietati, am decis sa nu-l ofer cuiva mai departe, ci sa-i arunc continutul si sa pastrez doar recipientul pt pipeta. Si acum regret ca nu mi-a mers bine cu acest ser, ingredientele imi suna bine (par potrivite si tenului mixt, cum il am eu).

De asemenea, abia astept review-ul la crema Nuxe. :) Mi-au atras atentia 2 variante, insa am ezitat sa iau vreuna vazandu-le in ambalaje de tip borcanel...

adela sirghie spunea...

@Ada: eu am 40 de ani, serul este perfect pentru mine. Imi pare rau ca tu nu te-ai inteles cu el. Poate ca vitamina C este too much pentru tenul tau. Eu am mai folosit ser cu vita C inainte. Numai iarna, intr-adevar, caci stiu ca sensibilizeaza totusi tenul. Fata de ce am avut inainte, C-Tetra este mai bland.
Nuxe este mai mult fond de ten decat crema, da un glow frumos tenului.
Voi scrie review-uri cand ma voi lamuri foarte bine ce e cu ele, mai ales ca mi-ai atras si tu atentia.