miercuri, februarie 8

O dezamagire si o revelatie

Sau o revelatie si o dezamagire?
Ei bine, vreau sa spun ca in aceasta perioada eu am doua probleme de beauty: buzele si mainile. Ambele sunt afectate de vremea rea, destul de inasprite de frig, vijelii, apa prea rece sau prea calda, nici nu stiu ce alte scuze sa imi mai spuna cand le intreb ce probleme au:)
Dezamagirea este Boots Wonderbalm:
Este un balsam dragut si transparent, dar ineficace si siropos in promisiuni. Poate fi trecut la- cel mult categoria"luciu de buze ", dar daca ai buzele misto, asa gen Angelina Jolie, sa nu ai nevoie de ingrijiri speciale. Este ok atunci cand il aplici, insa dispare dupa un sfert de ora de parca ar veni o zana putin obraznica si ti l-ar fura de pe buze cand te uiti in dreapta, sa vezi daca s-a facut verde la semafor. Dar poate il mananc eu si nu imi dau seama, dar daca vreodata o sa ma ingras, o sa stiu sigur ca e din cauza acestui wonderbalm:) In afara de faptul ca dispare de pe buze extrem de rapid, nu imi dau seama de nicio calitate pe care o are: nu hidrateaza, nu imbuneaza cojitele de pe buze, nu ofera niciun confort. Cu alte cuvinte, pentru mine nu e bun de nimic. L-am folosit zilnic, vreo doua saptamani, tot indemnandu-ma sa cred ca e ceva in neregula cu mine, nu cu el. Nu mai tin minte ce pret avea. Consider ca cel mai grozav balsam de buze incercat de mine vreodata este By Terry-Baume de Rose cu spf15.
Asa ca am inceput sa folosesc o crema de maini pentru buze, cu textura light si care se absoarbe foarte repede. Este preferata mea in acest moment:

Initial am folosit-o "in conformitate cu indicatiile de pe recipient": maini, apoi am trecut la coate si genunchi, talpile picioarelor. Cum am fost racita si ma ustura nasul, am aplicat-o si pe nari si s-a mai calmat pielea iritata. Acum o folosesc si pentru buze. Desi este o textura lejera, trebuie aplicata doar o cantitate mica, sa nu incarci prea mult. Nu ramane filtru gras nici pe maini, nici pe buze. Este pentru prima oara cand folosesc Neutrogena pentru maini. Pielea ramane catifelata si fina, cred ca si datorita faptului ca are o cantitate mare de glicerina(asa se lauda ei si eu cred ca e adevarat, deoarece efectul mi se pare maxim) Este exact ce imi doream. 75 ml, 16 lei.

23 de comentarii:

~♥~Cristina♥Cris~♥~ spunea...

Si eu am aceeaşi problemă , am încercat vreo 3 sau 4 balsamuri hidratante si nimic :( pana la urma balsamul de volum de la pierre ricaud s-a dovedit super hidratant iar pentru mâini Neutrogena a fost singura crema care mi-a vindecat mâinile,data viitoare o s-o încerc și pe buze :D
Super drăguța postarea,am și ras la faza cu semaforul:))

Zuzele spunea...

la mine numai uleiul de migdale si aquafil de la ivatherm dau rezultate in aceasta perioada! inainte sa ies din casa aplic pe buze si pe nari un strat subtire de ulei de migdale si sunt perfect protejata, iar inainte de culcare aplic un strat dublu de aquafil pe buze si in jurul narilor care au suferit foarte mult din cauza racelii groaznice de saptamana trecuta.

Glossy Lala spunea...

Ai un blog mai original decat celelalte si ma bucur ca-ti pastrezi individualitatea!!! Felicitari!! Ai vrea sa ne follow-uim reciproc??

Cristina Shopping Therapy spunea...

carmex ai incercat?

Vasile spunea...

Mamaaa, ce frig este!Ma incalzesc si nu sunt dezamagit de ...http://www.youtube.com/watch?v=ChhV7R0gL2Q&feature=related.Sfat babesc :nu iesi din casa daca nu e absolut nevoie si (re)hidrateaza-te cu APA(H2O ,cat mai pura),nu cu altceva.

Just_Me spunea...

Ce dragut e woderbalm-ul, pacat ca nu e bun. :(
Crema Neutrogena am incercat-o si eu si chiar face ce promite. Reclama aia cu tipa inzapezita e chiar potrivita pentru ea. :)
Eu folosesc balsam de buze Bioderma Atoderm in perioada aceasta si pentru mine e minunat, chiar daca nu am buze ca si Angelina :)). Ti-l recomand.
Am si crema de maini tot Atoderm si nu sunt foarte incantata de ea...nu o recomand, mai ales in perioada aceasta de ger.
Te pup :*

adela sirghie spunea...

@Cris: balsamul acesta e ca un fel de unsoare ce dispare foarte repede, pur si simplu nu iti dai seama ce e cu el...

adela sirghie spunea...

@Zuzele: da, balsam de buze sau crema de maini concentrata recomand si eu pentru narile distruse din cauza racelii:)

adela sirghie spunea...

@Carmex mi s-a parut bunicel, l-am primit de la o cititare a blogului. Mie imi plac By terry si Burt's Bee.

adela sirghie spunea...

@Vasile:asa fac, dar am nevoie si de creme.

adela sirghie spunea...

@Just Me: wonderbalm-ul arata foarte bine, dar chiar ca nu e bun de nimic...

Laura spunea...

Cel mai bun balsam pe care l-am avut vreodata este Yes to Carrots. Am avut si Yes to cu menta si nu a fost asa hidratant, era ideal vara pentru ca era racoritor.

adela sirghie spunea...

@Laura: da, foarte bun balsamul Yes to Carrots, si eu l-am avut.

Anonim spunea...

Si eu am avut o problema in perioada asta cu mainile si buzele.Le-am avut asa foarte uscate si am incercat o crema hidratanta cu unt de shea de la L occitane.Mi s-a parut super ok si pt buze am incercat o crema de la himalaya.Am luat-o din Carrefour la un pret foarte bun si tot asa mi s-a parut foarte buna.

Dara DarLyst http://darlyst.wordpress.com/ spunea...

Si mie imi place Burt's Bee! By tery nu am incercat.Si eu am prombleme cu buzele si cu mainile iarna.:(
http://darlyst.wordpress.com/

adela sirghie spunea...

Da, Burt's Bee mirosea foarte frumos, era o placere sa il folosesti. By Terry este mult mai scump, dar e il folosesc si pe post de gloss.

adela sirghie spunea...

@Anonim: Important este sa gasesti un remediu.

Mimoza spunea...

tocmai vroiam sa scriu si eu despre acest balsam! e oribil. l-am cumparat acum un an si ceva, folosit foarte putin, nici pe coate nu merge, a fost cam 35 de lei, eu l-am luat din sensiblu. oribil!

adela sirghie spunea...

@Mimoza: trebuie neaparat sa scrii pe blogul tau, sa nu mai cada si alte fete in aceasta capcana!

Mimoza spunea...

te-am ascultat http://aventurileuneimimoze.blogspot.com/2012/02/boots-nowonderbalm.html

Lizuk spunea...

Daca mai ai rabdare sa incerci ci altele (sau daca mai ai nevoie), iti recomad ce folosesc eu de mai bine de un an, vara - iarna: balsamul de buze de la Greenland. Se gaseste in Sensiblu sau pe net, pe site-urile de cosmetice organice. Mie mi se pare foarte bun, hidratant, nu e unsuros, nu e nici tare, nu lasa buzele albe si cel de mango miroase incredibil de bine! Crema de maini am de mult timp Botega Verde cu migdale si ulei de argan si e foarte ok daca nu ai probleme deosebite cu mainile (eu trebuie sa ma spal ff des pe maini si atunci le am uscate, si crema asta mi-e suficienta). Succes!

adela sirghie spunea...

@Mimoza:frumos...nowonderbalm:)

adela sirghie spunea...

@Lizuk: sigur, sunt multe produse ok, dar uite: tot incercand sa scriu si despre altfel de produse, dau peste...dezamagiri cosmetice:(