vineri, mai 25

Azi imi place...Chanel Boy Bag

Imi plac toate. Nu m-as putea opri la una singura. Click AICI pentru High Def.
 Big size Chanel Boy Bag:

Small Size Chanel Boy Bag:

9 comentarii:

Mihaela spunea...

Imi place mult cea din prima fotografie (medie, grena). Recunosc, modelul clasic Channel nu m-a atas niciodata, din cauza acelor cusaturi in romb.

Calin Andreea Daniela spunea...

Oare exista vreo femeie careia sa nu-i placa? :)

Geta spunea...

superbe

Thin Lizzy Store spunea...

am vazut la o doamna in bucuresti,am rugat-o sa ma lase s-o ating:).era nemultumita de calitatea ei,a pielii,deoarece avea niste cute urate din cauza purtarii.geanta era pe gri.

cry_filo spunea...

Toate imi plac!!!

Lavender Thoughts spunea...

Oh,cat sunt de rafinate!Pe tine cu siguranta te caracterizeaza acest stil,Adela.

adela sirghie spunea...

@Thin Lizzy: eu am modelul clsasic Chanel, dar calitatea pielii este excelenta. Cea mai veche geanta Chanel pe care o detin are peste 10 ani, e impecabila, desi o port foarte des.Am considerat-o o investitie.
Ar fi tare trist sa dai un pret atat de mare si sa fii dezamagita de calitate. Dar cred ca se poate. La un moment dat, am vazut in magazinul Chanel din Viena o micuta si splendida geanta Chanel care avea cusaturile desfacute. Se desira sub mainile mele, nu imi venea sa cred. Vanzatoarea a ascuns-o repede si mi-a spus ca o trimite inapoi la fabrica si a scos alta, impecabila.

Cristina spunea...

Cat costa o minune din aceasta? Dar intrebare prosteasca: de ce se numesc "boy bag"? Mie mi se par perfect feminine. :)

adela sirghie spunea...

Nu le stiu pretul.
Geanta a fost numita dupa Arthur "Boy" Capel, dar gasesti aici cateva detalii despre importanta pe care a avut-o acesta in viata ei-http://en.wikipedia.org/wiki/Boy_Capel#Capel_and_Chanel
Oricum viata lui Coco este interesanta, inspirationala, gasesti carti bune pe aceasta tema in cazul in care vrei sa afli mai multe. Si filmele sunt foarte ok.