marți, februarie 25

NIVEA MICELLAIR WATERPROOF MAKE UP REMOVER- DEZAMAGIRI COSMETICE

Cred ca doua cuvinte mi-au luat mintile cand am cumparat noul demachiant de ochi de la Nivea: micelar si profesional, dar vedeti si voi cat de smart suna, eu am ametit, asa ca am dat vrabia din mana, un demachiant legendar cu albastrele de la Yves Rocher, pe vrabia de pe gard. Adevarul e ca uneori mai vrei sa cumperi si chestii noi, te gandesti ca oricum scrii despre ele pe blog, fie ca sunt rele, fie ca sunt bune sau mediocre. Eu aveam incredere mare in demachiantele de ochi de la Nivea, am recumparat variantele clasice de nenumarate ori, asa ca deloc nu ma asteptam la surprize neplacute in acest domeniu. Ghinion! Noul bifazic micelar profesional Nivea e sub toate asteptarile, chiar si modeste. Nu demachiaza deloc, ci intinde spornic machiajul ochilor peste sprancene si pe cearcane, opindu-se la obraji. Parca ai avea o masca de carbune. Folosesti a doua discheta demachianta, cu produs nou. Nicio miscare, esti tot neagra in jurul ochilor. Incepi sa freci, ceea ce e contraindicat, ca asa se adancesc ridurile, stie si o fata de 14 ani!  Negreala nu se limpezeste, ci rezista.. Incepi sa razi. Nu ai nicio sansa sa te demachiezi cu aceasta combinatie noua. Te simti neputincioasa si lipicioasa. Cum sa te culci asa? Ce poti sa fac? Sa folosesti un buretel pentru ochi? Sa iriti zona aceea atat de fragila? Sa adancesti ridurile si cearcanele? Nicidecum. Ce altceva? Ce altceva ar putea functiona? Ei bine, in cazul meu, solutia salvatoare a fost un mini-demachiant waterproof de la Yves Rocher care a sters negreala intinsa de cel de la Nivea. A doua zi, tot asa, pur si simplu demachiantul acesta de la Nivea imi intindea fardul si mascara, ma facea sa arat ca o vrajitoare, dupa care parca se usca si nu puteam sa il sterg decat folosind un alt demachiant de ochi.

Asadar, eu scriu aici despre un demachiant de ochi care nu si-a facut deloc treaba in cazul meu. Faptul ca pe cutie scrie ca nu are alcool, ca are micelii performante, ulei uscat, ca e gentil cu ochii si sterge rapid machiajul este egal cu zero. Ca sa demachiezi noul demachiant de ochi de la Nivea trebuie sa ai un alt demachiant care chiar face treaba. Daca nu, mai bine te speli cu apa calduta pe ochi, are rezultate mai bune. L-am aruncat dupa cea de-a treia seara, satula sa am ochi de raton!
A fost cumparat de la Mega Image, a fost cel mai scump dintre demachiantele de ochi de la Nivea, cred ca 18-19 lei am platit pentru 125 ml. In aceeasi gama mai exista servetele demachiante si lotiune micelara clasica, pentru toata fata, dar pe acestea nu simt nevoia sa le cumpar. Da, am motive personale sa le ocolesc:)

Acum, pentru ca am primit intrebarea de o suta de puncte, daca imi este teama sau nu ca firmele despre care am scris in ultimele postari nu vor scoate de la inima o bloggerita cu dezamagiri cosmetice, raspunsul este ca nu stiu cum au reactionat Chanel sau Guerlain. Dar eu sunt clienta Guerlain, sunt clienta Chanel, sunt, iata, si clienta Nivea, eu am cumparat aceste produse despre care am scris asa cum le-am gasit, dezamagitoare adica. Nu ai de ce sa te superi pe un client care plateste pretul de raft si apoi scrie cu sinceritate ca s-a considerat inselat, iar produsele cumparate nu s-au ridicat nici macar putintel la nivelul la care i-au fost prezentate. Consider ca eu ar trebui sa ma supar pe aceste firme, pentru ca eu sunt cea care am aruncat banii pe promisiunile lor desarte.
Stiu, sunt bloggerite care nu ar scrie niciodata asa ceva, crezand ca nu poti sa superi vreun PR fara sa fi pedepsit, insa stiti deja ca eu nu fac parte din acel grup, sunt o pasare singuratica, de aceea am cititoare care au deplina incredere in mine si in ceea ce scriu, si pe care le imbratisez cu mare drag cu aceasta inedita, splendida regasire 

2 comentarii:

Camelia Andrasescu spunea...

Am ras cu lacrimi draga Adela!Te si vedeam cu ochi de raton, haha! Pupici, bine ai revenit!

adela sirghie spunea...

Camelia, simteam ca am lasat un sfert din viata pe blogul acesta vechi, ma simt mai bine ca am revenit aici, cu adevarat e o mare usurare. Nu m-am simtit in largul meu pe cealalta platforma, parca si inspiratia se ostenise, secatuise.
Iti multumesc mult pentru incurajari!