joi, aprilie 23

beauty de criza

Ma gandesc tot mai des la un ritual de beauty de criza. Care sunt produsele si tratamentele la care nu trebuie sa renunti nici in vremurile cele mai grele. Contrar asteptarilort, lista nu este lunga. Asadar trusa trebuie sa contina sampon si balsam, sapun, deodorant, ceara de epilat, demachiant de ochi, crema de fata si crema de ochi, lotiune hidratanta pentru corp, fond de ten, mascara negru, un gloss intr-o nuanta neutra si o pudra autobronzanta care poate fi folosita atat ca fard de obraz cat si pentru a nuanta culoarea tenului. Nu am trecut lapte demachiant, nici gel de curatare sau lotiune tonica, pentru ca le poti inlocui simplu cu sapun si apa plata. E esential sa mergi cel putin o data la patru luni pentru un hair cut. Tratamentul facial il poti face chiar u acasa, vechea metoda folosita de bunica nu pare chiar atat de rea, abur de musetel la oala acoperitacu un prosop, peeling din tarate cu miere si extractie usoara cu degetele invelite in tifon. In ceeea ce priveste tonusul muscular, poti face exercitii acasa, poti alerga prin parc sau poti face plimbari lungi. Genuflexiunile si urcatul scarilor, saritul cu coarda, batutul mingii sunt exercitii recomandate calduros de toti antrenorii din lume.
Importanta este reactia pe care o ai citind acest text. Ti se par niste reguli greu de urmat? Incearca macar o perioada, chiar daca dulapul tau din baie e mai mult decat generos cu produsele de infrumusetare. E o perioada de saving money, o sa ti se para interesant sa te descurci cu mai putin.

2 comentarii:

Adelina Eneșca spunea...

Am luat blogul tau de la inceput si gasesc numai idei minunate! Si cu bugetul de criza ai mare dreptate, noi femeile avem tendinta sa cumparam mereu mai mult decat avem nevoie. Ma apuc de economii! Promit :)

Unknown spunea...

Am de trecut prin 5 ani de postari pe blogul tau, presimt ca imi voi umple carnetelul cu sfaturi care imi vor fi de folos in orice moment.

Cat despre beauty de criza, din lista ta eu as renunta la crema de corp si la crema autobronzanta, chiar si la gloss. Daca am tenul de portelan cu ajutorul fondului de ten si ochii rimelati sunt pregatita pentru orice :)