vineri, iulie 2

Camasa lunga si larga. Cum o porti?

Am vazut in primavara o camasa asemanatoare la Max Mara Weekend. Prima oara am ramas inmarmurita, pentru ca era o camasa alba, splendida, atat de fin si perfect lucrata, parea o opera de arta(ok, costa in jur de 1000 de ron!), insa dupa ce am intors-o si pe fata si pe dos, am ajuns la concluzia ca nu stiu cum as putea purta asa ceva, lucru care nu mi s-a mai intamplat pana in acel moment. Ma rog, acea camasa pur si simplu stralucea, deci nu am uitat-o. Nu mergea deloc combinatia clasica cu cureaua in jurul soldurilor, pentru ca avea un fel de broderie din ata, pe care cureaua ar fi ascuns-o si ar fi fost pacat, si era mult prea prea larga pentru a fi lasata pur si simplu fara ceva care sa o sustina, deoarece sunt slaba si cu sanii mici.
Deci am ramas mereu cu intrebarea: cum sa combin o camasa larga si lunga in asa fel incat sa imi vina bine. Marturisesc faptul ca nu mi-a venit nicio idee stralucita pana astazi, cand nu am vazut aceasta poza. Si am realizat (iarasi)cat de eficace sunt cele mai simple idei, cele mai simple combinatii.
Sigur, eu as purta camasa cu blugi slim (albastri sau albi), cu vesta neagra mea de la H&M, cumparata in urma cu vreo patru-cinci ani si cu un colier colorat, supradimensionat, cu pietre. Intre timp, poate la Max Mara Weekend sunt si reduceri...de exemplu un 70% ar fi ok, tinand cont ca as putea purta camasa aceea si peste zece-cincisprezece ani, asa cum port multe dintre hainele din dulapul meu.
Si Zuzele au gasit ceva in genul acesta, dar camasa lui Renee e neagra.

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

12 comentarii:

realbadpisy spunea...

io am o dilema..de ce hainele cele mai frumoase sunt si cele mai scumpe :( la naiba!!!!

adela sirghie spunea...

@realbadpisi: ah, m-am prins, e o intrebare retorica...
xoxo!

Anonim spunea...

Si eu am o asemenea camasa alba iar dimensiunea manecilor se poat ajusta cu ajutorul nasturilor de pe lateralele manecilor (nu stiu daca se intelege). O port cu sandale romane si bijuterii vintage gold (bratara lata + cercei). A mea e destul de lunga ca sa nu-i adaug pantaloni si merge si ca rochie. O mai port si cu sandale cu platforma si atunci imi place s-o imbrac cu blugi bleomarin skinny.O vad bine si cu o vesta maro cu franjuri/plic maxi de paie si bijuterii turqoise :) Anca

Zuzele spunea...

da, pisis, dar camasa aleasa de tine chiar ca poate fi purtata ca atare. Cea a lui Renee pare o camasa normala, barbateasca, cu 5 numere mai mari. Deloc feminina. Este adevarat ca are ce arata, insa parca e prea mult..

Mihaela Chelaru spunea...

La camasile lungi am si eu aceeasi pb: fiind mai micuta de inaltime si slabuta imi este greu sa gasessc o camasuta lunga care sa stea ok pe mine. Ideea ta chiar e super ok.

Weekend fain!

Anonim spunea...

Interesant mod de a purta, dar nici eu nu as lua-o fara pantaloni. Poate e ceva cu mine, dar mi se pare o chestie de bun simt sa nu iesi din casa doar cu camasa si fara pantaloni.

adela sirghie spunea...

@Anca: da, combinatia cu vesta mi se pare cea mai reusita in ceea ce ma priveste.
Bine ai venit pe beautynews!

Grapefruits spunea...

am o camasa lunga, dar nu o mai port, mi se pare deja demodata. Imi plac insa camasile la nebunie, imi place sa le asortez cu bluza de lanitza deasupra.

p.s. imi cerusesi un schimb de link, n-am fost atenta. Eu o sa te adaug, daca vrei sa ma mai bagi in lista, ar fi frumos.

Felicitari cu blogul

Ana-Maria spunea...

Am o camasa-rochie bleumarine pe care o port cu vesta. Camasa o inchid la toti nasturii (pana in gat :P); imi pun strengareste la gat un batic colorat. Pantofi cu toc. Geanta cu toarta lunga. Parul strans lejer intr-un coc, sus, in varful capului. Ruj rosu pe buze. Gene rimelate si blush in obraji.
Cred ca depinde f mult de croiala camasii. :) Pe langa cea bleumarine, mai am una alba - primita cadaou - pe care habar nu am cum sa o port! Cu jens mi se pare prea mult, fara - prea putin! :(

Liv spunea...

Si eu am o camasa lunga, este cam cu o palma deasupra genunchiului, alba cu niste dungulite foarte fine albastre, si cu talia inalta si marcata. Fiind lunga si dintr-un material destul de gros, o port fara pantaloni.
Chiar, postul asta mi-a adus aminte s-o scot din dulap, uitasem de ea :)!
In schimb, tocmai am cumparat un tricou lung, si mi se pare ca e prea lung ca sa-l port cu pantaloni, si prea scurt ca sa-l port fara... Cum sa ies din dilema?! Nici dupa colanti nu ma dau in vant... Ma gandeam sa-l scurtez, dar imi place mult imprimeul, e un fel de campie cu grau si cer, si-mi pare rau de lanul de grau :). Poate aveti vreo idee?

Ana-Maria spunea...

@Liv: Il poti lua cand mergi la plaja sau poti face suprapuneri... Depinde f mult si de model. :)

adela sirghie spunea...

@Liv: 1 cu colanti, vesta si platforme/saboti sau
2 putin ridicat pe solduri,
3 innodat la un capat sau
4 cu un capat varat in pantaloni.
Te uiti in oglinda si vezi care este varianta care iti vine cel mai bine:)