sâmbătă, februarie 4

LOTD: A lazy winter day at-3

Acum trei-patru-zece-cincisprezece ani, eram in stare sa jur ca eu nu imi voi cumpara niciodata genul acesta de "geaca de fas 3/4". Dar in urma cu doi ani, am cedat si am cumparat-o. Si acum nu imi dau seama cum as putea rezista fara asa ceva. Nu mi s-a parut niciodata eleganta, nu mi s-a parut niciodata frumoasa, e un fel de uniforma de iarna, dar eu nu ma mai pot descurca fara ea... Am hulit-o atat de mult, incat imi este si jena, asadar am zis sa fac astazi cateva poze si sa ii repar oarecum onoarea...












Machiajul este by Terry-produsele lor mi se par cele mai potrivite pentru mine: naturale, fine, cu agenti luminoptici.
Pentru par am folosit sampon+balsam pentru volum de la Joico, l-am uscat cu fohen-ul si am aplicat o picatura de ulei pentru a disciplina varfurile-K Pack Color Therapy(tot de la Joico). Nu a fost coafat, nici placa nu am folosit. Asa se aseaza el, daca e tuns frumos la varfuri, o data la doua-trei luni. Poate vi se pare putin, deoarece nu il vopsesc si nu folosesc produse de styling, nici ondulator, nici perie si nici bigudiuri sau moate, insa este doar o impresie. Adevarul este ca daca iti speli parul aproape zilnic, sa straluceasca de curat ce e si apoi folosesti si uscatorul, ti se pare ca faci destul de multe.

22 de comentarii:

Miuri spunea...

iti sta foarte bine :) Pentru una la fel am optat si eu anul asta. Te pup

Anonim spunea...

E foarte frumoasa geaca, imi place super mult partea din interior. Poate eu nu as fi asortat-o cu un fular in acelasi model. De unde ti-ai achizitionat-o?
celine

Annamaria spunea...

Permite-mi sa spun ca ai un zambet fermecator, arati ca la 25 de ani si ai un par superb! Nici eu nu prea sunt adepta acestor geci, insa, ca de obicei, tu faci orice haina sa arate minunat! ;)

adela sirghie spunea...

@Miuri: eu am ajuns sa o iubesc. Inainte de a o avea, o uram...

adela sirghie spunea...

@Celine: am cumparat-o din Barcelona, Paseo de Gracia.

adela sirghie spunea...

@Anamaria; multumesc, multumesc, Annamaria!

Georgiana spunea...

Tot o geaca din asta lunga port si eu. Nu mi se pare frumoasa, nici eleganta, insa ii simt lipsa cand incerc alte haine si sufar de frig. Are avantajul ca tine cald si la spate, si la picioare (in partea de sus).
Iarna trec peste "uratenia" ei si prefer caldurica si confortul :)

Arati minunat, Adela!

Cupcake Splendens spunea...

Adela,arati de 20 de ani!!Esti superba!!
acele geci sunt cele mai calduroase ever!

Federova spunea...

wow, blugi mei preferati! :X

Camy spunea...

Si eu port tot geaca in genul acesta de cativa ani deja. Cred ca mi-ar ingheta zilnic fundul daca as purta una scurta.

REIKI spunea...

Esti asa proaspata!!! Te admir, esti f f f frumoasa!! Pup

Iulia Halatz spunea...

E foarte faina. Nu am asemenea haina din aceleasi considerente. Intentionam sa-mi iau o haina de blana, dar cum nu prea sunt tipul de "doamna bine", nu prea ma vad purtand asa ceva. Vazand pozele tale, cred ca m-am razgandit subit, ca sa nu mai vorbesc de economiile pe care le voi face.
PS: Arati foarte bine.

Mimoza spunea...

Sunt total de acord cu tine!
si eu am o geaca similara, neagra, de la Mango, e ca si ratusca cea urata pe langa paltonasele feminine, dar e cea mai practica. a mea nu are gluga, cred ca daca ar avea si gluga as dispretui-o si mai tare :)
dar e super practica :)

claudia_mami spunea...

imi place geaca ta este lunga si e neagra vreau si eu asa un model ,iti sta foarte bine esti o draguta .

Anonim spunea...

iti sta foarte bine imbracata asa..si fularul imi place...jeansii sunt superbi, ador modelul asta de jeans..de unde i-ai cumparat?

adela sirghie spunea...

Blugii sunt preferatii mei, J Brand, modelul flare jeans. I-am cumparat vara trecuta din Palma de Mallorca. Imi dau seama ca in ultima vreme cumpar mai mult din strainatate, dar preturile sunt mai bune si oferta mai variata.

adela sirghie spunea...

Myultumesc, multumesc frumos pentru gandurile voastre frumoase!

Mihaela spunea...

Ai un ten asa frumos si neted, cred ca putine se pot mandri cu asa realizare. Oricat de inzestrata de la natura ar fi o femeie, daca nu-l menajeaza, in timp intotdeauna se va vedea. Esti o norocoasa, Adela! Si imi place si parul tau nevopsit si suplu care se aseaza foarte frumos fata produse de styling. :). Sa stii ca geaca e foarte draguta, clasica, iti vine bine si necesara cred in ieri asa friguroase ca acum.

lavy spunea...

acelasi lucru l-am facut si eu cu gecile lungi si iata-am ca tremur de frig in prostia mea de geaca scurta! acum imi caut o geaca lunga si cu gluga! is a must. A ta e f frumoasa by the way

adela sirghie spunea...

@Lavy: eu acum ma intreb daca nu cumva ar fi trebuit sa iau una si mai lunga...

Nicoleta spunea...

Eu, pur si simplu ador aceasta geaca si sper , ca odata voi avea si eu una la fel !!!

adela sirghie spunea...

OMG! au trecut opt ani de cand am facut pozele acestea. Geaca e frumoasa, arata ca noua, am ingrijit-o foarte bine. Desigur ca la tine ma voi gandi cand vreau sa o dau, esti prima pe lista. Daca te razgandesti si iti iei altceva intre timp, nu e nicio problema, eu mai pun pe olx, Marketplace sau in grupurile de Facebook de vanzari SH.
Chiar nu stiam ca o am de atat de multa vreme, o apreciez si mai tare ca nu s-a stricat.
Am purtat-o in. fiecare iarna, nu in fiecare zi, ci in acele zile in care mergeam mult pe jos.
Purtata si iubita.