sâmbătă, septembrie 14

Bucuresti. Ma numesc Bucuresti.

Primul eveniment de adopții pisici al toamnei este organizat de Streetcats, astazi, 14 septembrie 2013, între orele 14:00 şi 18:00, în cafeneaua situată în Centrul Vechi,  La mine-n copac, situata pe str. Lipscani, nr 43.
Streetcats este un proiect urban independent, al cărui scop este de contribui la reducerea numărului de pisici abandonate pe stradă prin organizarea de evenimente de adopții pisici.

Aflat la cea de-a șaptea ediție, evenimentul Streetcats a oferit posibilitatea multor pisicuțe abandonate pe stradă, de diferite vârste,  să își găsească un cămin stabil.
Prin acest eveniment de adopții, Streetcats intenționează să găsească stăpâni cât mai multor pisici abandonate pe stradă care nu beneficiază de sprijinul vreunei asociații de animale.
Pisicile care participă la evenimentul Streetcats pentru a fi date sore adopție sunt pisici salvate de pe stradă. Pisicile sunt mai întâi deparazitate intern și extern, vaccinate și apoi date spre adopție. 

Sâmbătă, pe 14 septembrie, la cafeneaua La mine-n copac, aflată pe strada Lipscani cu intrarea din pasajul Șelari, va avea loc a cincea ediție a evenimentului Streetcats, Adoptă o pisică din copac. Evenimentele de adopție pisici ale străzii organizate de  Streetcats au devenit în scurt timp populare, fiind singurul eveniment de acest gen care nu aparține de o asociație de animale și oferă posibilitatea cât mai multor oameni să intre în contact cu pisicile străzii, sănătoase și bucuroase.

Streetcats este un proiect finanțat din fonduri proprii. Streetcats nu este o asociație și nici un ONG, adică nu primește donații în bani. Singurele donații care se fac sunt la eveniment și sunt sub formă de hrană pentru pisici.

4 comentarii:

Cherry Queen spunea...

este un eveniment foarte frumos si sper ca multe pisicute vor fi adoptate. Din pacate eu nu sunt din Bucuresti dar ar fi fost frumos sa particip. :)
sunt tare simpatice pozele cu puiul si pisicuta

pupici!

http://cherryqueendee.blogspot.ro/

Adina Aruştei spunea...

Pacat ca nu tine si astazi, as fi trecut o fuga.
Poate voi afla din timp la urmatorul.

Adelina Eneșca spunea...

Sper sa isi gaseasca stapani iubitori bietele pisicute :)

adela sirghie spunea...

Eu am ajuns sambata la eveniment(sa le incurajez pe organizatoare) si mai erau trei pisicute de adoptat: un motanel alb-negru, o fetita roscata si un motan tigrat. Erau foarte cuminti si ingrijite, se vedea ca cele care le salvasera de pe strada au avut mare grija de ele. M-au impresionat doamnele acelea si mi-au placut povestile lor.