joi, octombrie 28

Azi imi place ...Kate Moss si ultima ei colectie pentru Topshop



Noua colectie va fi lansata pe 2 Noiembrie. Mai multe detalii despre aceasta campanie de lansare (ultima, spun ei, cu teribila Miss Moss)  si modul original in care au gandit-o, pe Topshop.comimposibil sa nu fiti impresionate.
Have fun!
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

7 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

7 days of Kate!
:)

adela sirghie spunea...

Mie mi s-a parut interesanta ideea aceasta de promovare!

Anonim spunea...

offtopic
Draga Adela, am 24 de ani si m-am gandit ca ar fi cazul sa incepe sa folosesc un gel lejer pentru zona din jurul ochilor.
Intrebarea mea este cum trebuie aplicat,dinspre exterior spre interior?Sau cum, astfel incat sa nu apara ridurile?Cu drag,Alessia

adela sirghie spunea...

Alesiia, bine ai venit pe blogul meu. Cand aplici gelul de ochi, trebuie sa tii cont ca trebuie aplicat punctual, prin tapotare, apoi omogenizezi cu un masaj foarte foarte lejer, in sensul acelor de ceasornic. Adica din interior spre exterior. Pare un pic dificil la inceput, pentru ca nu esti obisnuita, dar e doar o prima impresie.
Xoxo!

Anonim spunea...

Multumesc frumos pentru raspuns.As mai avea intrebare, sper sa nu abuzez..Vreau sa-mi deschid culoara parului de pe maini , dar acasa nu la salon. Ce parere aveti si ce produse credeti ca sunt bune?

adela sirghie spunea...

Evident, epilatul cu ceara calda e cea mai buna solutie. Eu ma epilez pe brate de 15 ani si jur ca nu a cresut nici mai mult, nici mai des.
Xoxo!

Anonim spunea...

Multumesc frumos, chiar maine voi merge sa-mi achizitionez ceara de la farmacie.Sper sa fie la fel ca la dvs si nici mai inchis sa nu apara:)