luni, octombrie 11

Beautynews: the sky is the limit!!

Sunt doua produse nou lansate care mi-au atras atentia in ultimele doua saptamani. Le inteleg cu greu rostul, pentru ca nu ma  imaginez folosindu-le.
In primul rand, este vorba de un scrub pentru par. Mai exact pentru pielea capului. Lansat de Vitality's, firma de produse profesionale, se vand numai in salon. Face ceea ce trebuie sa faca un scub: pur si simplu, freci pielea capului, lasi sa actioneze un minut, apoi clatesti. Se indeparteaza cu usurinta, nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Ceva asemanator am incercat in urma cu vreo trei ani, dar nu am fost incantata, deoarece prelungea mult timpul petrecut cu spalatul parului. Nu am simtit ca parul meu se elibereaza, ca are mai mult volum, ca scalpul e mai sanatos si mai frumos. Nu am avut niciun sentiment. Daca vreti sa incercati senzatia, puteti aplica metoda traditionala, cu malai sau zat de cafea. Trebuie samponat de doua ori si clatit foarte bine.
O a doua tendinta in materie de haircare este primer-ul. Primul primer pentru par pe care l-am vazut eu este creat de Joico, e vorba de noua gama re:nu, tot produse profesionale de salon. Promite douceur et maniabilite. Tres bien. Ar trebui sa prelungeasca viata si calitatea  produselor de styling folosite. Este o lotiune usoara sub forma de spray, se aplica pe parul umed, inainte de styling, evident.
In ceea ce ma priveste, sunt pentru metoda keep it simple: sampom+masca+serum pentru varfuri. Primerul pentru fixarea machiajului daca ai tenul gras-e  binevenit, ii inteleg rostul, la fel ca si varianta pentru pleoape(pe care, by the way, o poti folosi si pentru buze!), dar daca ai make-up de calitate si ten bine ingrijit, poti spune pass si acestora, fara mari regrete. Si totusi, eu  nu cred ca in cativa ani sa auzim fete care sa spuna: ah, dar eu pur si simplu nu pot trai fara scrubul si primer-ul pentru par, sunt produsele cu care as pleca pe o insula pustie! Cred ca aceste produse vor ramane sub forma de experiment, ceea ce este ok.
Oricum, e de urmarit...
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE!

10 comentarii:

Alexandra G. spunea...

Se vede ca oamenii nu mai stiu ce sa inventeze. Prea multe produse pot avea un efect negativ asupra parului tau...

Anonim spunea...

Adela, poti, te rog, sa-mi recomanzi un serum pt. varfuri? Parul meu nu e gras dar e chinuit de vopsit, nu e despicat, ca il tund des, dar i-ar prinde bine, cred, ceva la capete, in afara de mastile aplicate la fiecare spalat. Multumesc. Sys.

adela sirghie spunea...

@Sys: mie mi-a placut mult keune, l-am si descris pe blog, poate te inspira si pe tine:)

mada spunea...

eu inca nu am ajuns la scrub ... in momentul asta vreau sa imi cumpar un feon nou ...

ceva sugestii? se merita sa caut un uscator de par profesional sau gasesc ceva de calitate si la philips, braun etc?

singurele mele cerinte sunt sa aiba sistem de ionizare pt par si difuzor ...

adela sirghie spunea...

Eu am unul de la Braun, vechi de vreo 14 ani. Desi l-am folosit intens, merge in continuare foarte bine. Cand se strica, imi vpoi lua altul, dar deocamdata nu da semne, se tine bine:)

katyna spunea...

Sunt de acord cu inutilitatea lor, dar daca cineva doreste sa petreaca mai mult timp la baie, doar scrubul ar fi interesant de incercat. Eu prefer sa investesc intr-un sampon+masca decat sa iau alte produse de par, adiacente.

Anonim spunea...

Buna
Este normal sa-ti scartaie parul la spalare? Mie pana acum nu mi s-a intamplat sa scartaie chiar asa, dar de cand folosesc elmiplant bio imi scartaie parul si am citit undeva cum ca daca scartaie parul inseamna ca am eliminat si uleiurile naturale.
Tu ce parere ai?Teodora,17 ani

adela sirghie spunea...

@Teodora: si mie imi scartie purtin, dar imi place. Aplic o masca si gata cu scartaitul la mine:)
Pe de alta parte, e posibil ca samponul sa fie cam agresiv pentru parul tau. Samponul e pentru par gras? Daca da, e bine sa il combini cu unul pentru spalari frecvente. O data te speli cu unul, o data cu celalalt. Alterneaza.
xoxo!

Gaby spunea...

E amuzantă postarea, pentru că nici eu nu văd rostul acestor produse. Poate dacă aş fi avut probleme masive cu scalpul sau cu rezistenţa frizurii poate m-aş fi gqndit să încerc, dar momentan cred că vor avea succes limitat.

Anonim spunea...

Eeste regenerator,asa scrie pe el.Imi place cum spala,dar mie teama sa nu-mi faca mai mult rau decat bine.Multumesc frumos pt raspuns:*