luni, august 8

Anunt important giveaway Keune:)

Intrucat doar sapte castigatoare din zece i-au scris Corinei pe office@keune.ro, voi fi nevoita(imi pare rau si nu-mi place si nu vreau, dar blogul inseamna si eficeienta in gasirea unor metode de iesire din situatii de criza) si-conform regulamentului, o sa fac o noua extragere, pentru a gasi trei fete care sa se bucure de frumoasele premii oferite de Keune : sampon+balsam din gama Sun Sublime.
Deoarece suntem in mijlocul unor zile de vacanta, am decis totusi sa aman noua extragere pana maine seara, pentru a le mai da o sansa celor care au castigat, dar nu au scris pana acum niciun mail de confirmare la adresa afisata.
Daca aveti nelamuriri, va rog cititi cu atentie Conditii generale giveaway -click AICI:)

13 comentarii:

CUVINTE RATACITE spunea...

Eu una nu pot decat sa ma bucur :) caci as avea din nou o sansa! Insa e pacat ca 1 data ce aplicam ptr un concurs nu verificam macar 1 data pe zi ce si cum :)

Madalina T spunea...

Si eu inca mai sper, plec duminica viitoare la mare si produsele mi-ar fi de un real folos:)) dar poate trimit fetele mail deoarece chiar ar fi pacat pentru ele

Vanilla Skin spunea...

si eu si eu!

unika spunea...

pacat....si eu poate mai am bafta :)

Federova spunea...

Io am trimis mail dar fara adresa. I-am zis ca sunt in Buc, sa-mi dea adresa sediului si-l ridic chiar eu, dar nici un raspuns...sper sa nu fiu una dintre eliminate.

adela sirghie spunea...

Vaai Federova ce pesimista esti!
Nu esti eliminata, vei fi contactata, dar te rog mai asteapta putin, cei de la Keune au solicitat o lista completa, asa se procedeaza, ti-am lasat un link si ieri, in care iti spuneam ca am scris toate aceste lucruri in Conditii generale giveaway.
Astazi, cei de la Keune m-au informat ca mai sunt trei fete care nu au scris, nu te-au contactat deoarece nu aveau ce sa iti spuna...
Te asigur ca toate fetele care au castigat la mine pe blog si-au primit premiile. Intotdeauna:)
xoxo

Lili spunea...

Premiile se ridica de la sediul Topline?

adela sirghie spunea...

da, dar numai fetele din Bucuresti.

Sabina Dragomir spunea...

eu nu am primit nici macar un e-mail de confirmare ca ar fi primit mesajul meu. am trimis vineri seara sau sambata. tu stii ceva te rog? multumesc

Sabina Dragomir spunea...

scuze, acum am citit raspunsul tau la aceiasi intrebare. sorry!

adela sirghie spunea...

Fetelor, va rog frumos cititi Conditii generale giveaway!
Am explicat acolo, pentru toata lumea, cu lux de amanunte chiar, ca pana nu se strange lista, nu sunt trimise premiile. Tot acolo, am explicat ca uneori dureaza cateva zile. Nu trebuie decat sa cititi acele lucruri ca sa va lamuriti.

Federova spunea...

Stiu, sunt PESIMISTA. Am mai castigat candva ceva dragut si nu mi-a ajuns coletul, d-asta ma port asa, am ramas cu sechele :D.

adela sirghie spunea...

te rog nu iti fa griji:)