vineri, august 12

jurnalul meu din vara lui 2011-partea a sasea-finally uggs

In cele din urma am facut prima mea comanda online: o pereche de cizme Ugg- lungi, negre, model clasic-fara ciucuri, fara nasturi, fara danteluta sau mai stiu ce alt accesoriu, de pe site-ul din Australia. Aceasta comanda a reusit sa combine doua mari ezitari: prima, referitoare la uggs(cele mai urate cizme din lume, numele lor fiind prescurtarea de la uggly) si teama mea de a cumpara online. Insa am cedat ispitei, in special pentru ca mereu ma loveam de reclama din dreapta Google Ads cu reducerea de 50%. Si atat a lucrat reclama aceasta cu sufletul meu, toata primavara, toata vara, de fiecare data cand intram pe blog, incat acum cateva zile am tras un aer conditionat adanc in piept... si am dat comanda. In acest moment astept sa vina curierul cu pachetul. Ma tot uit pe geam sa vad daca nu cumva a venit. N-a venit...
Sigur, am incercat cizmele iarna trecuta, m-am plimbat prin magazin cu ele, mi-au placut erau comode, dra tot nu m-am decis. Asa ca am zis ca ma voi gandi din nou, prin vara, daca vor fi reduceri. Si acum le astept, cu oarece emotii. Daca nu sunt negre cizmele din cutie, ci roz? Sau mov, Doamne, mooov! Daca ar fi sa greseasca culoarea, macar sa fie camel, nu vreau alte culori acum. Daca nu sunt 38 ci 37?
Grozave dileme de lazy crazy summertime, nimic de zis:)

12 comentarii:

iri spunea...

in cel mai rau caz, daca ceva nu e cum ar trebui sa fie, fa o poza cizmelor in care sa se vada ce nu-i bine si trimite-o printr-un mail la siteul respectiv. in cateva zile o sa ai cizmele dorite si le pastrezi si p-astea:)) eu asa am patit la o bluza :D

Let's make a diva spunea...

scuze nu am restrictii la comentarii,l am sters acum..nu!nu am primit niciun mail,nimic de la ei.

adela sirghie spunea...

ok, mai scrie inca o data repede te rog ca nu cred ca l-au primit, mi-au trimis lista si lipseai.

Let's make a diva spunea...

gata le-am trimis inca unul asta e adresa? office@keune.ro

adela sirghie spunea...

da:)

daniela spunea...

adela, de pe ce site le-ai comandat?
aceeasi dilema o aveam si eu, dar reduse cu 50%???!!! merita riscul...

adela sirghie spunea...

@Daniela: acesta din coloana dreapta a blogului, ca imi apare de fiecare data cand deschid, sunt unele roz si unele camel...eu am intrat de pe reclama, ca sa se deschida fix la reduceri. Banuiesc/sper ca e site-ul oficial:)
Oricum, inca nu au ajuns:(

Georgiana spunea...

Felicitari ca ti-ai facut in sfarsit curaj sa comanzi online :) sper sa nu ai surprize neplacute, eu una nu am avut niciodata. Te pup, weekend placut!

stilistele spunea...

cizmele alea sunt mana cereasca iarna, cand e foarte frig si zapada...si eu am o pereche si le ador. e adevarat, nu sunt cea mai buna alegere stilistic vorbind, dar tot poti scoate ceva din ele, daca le combini mai indraznet, iar faptul ca sunt atat de comode si de calduroase le da dreptul sa existe ;))

adela sirghie spunea...

@stilisele: exact din acest motiv am avut mii de dubii pana acum...

Mimoza spunea...

au venit minunatiile?

adela sirghie spunea...

Nuuu, nu inca, de-abia astept!!