sâmbătă, noiembrie 17

Hydrating Shampoo + Conditioner Moroccanoil



Cred ca de vreo doua saptamani tot aman sa scriu despre Maroccan Oil. Ma trezesc in fiecare dimineata cu gandul ca azi e ziua in care imi voi lua inima in dinti si voi scrie, dar cand sunt in fata paginii, renunt.   Insa iata ca trebuie sa fac si acest lucru, deoarece am promis la debutul toamnei ca va voi spune negresit si parerea mea. Cand am scris prima oara despre uleiul de par de la Maroccanoil, cateva dintre cititoarele blogului s-au aratat dezamagite de produsele acestea. Erau fete cu care am discutat de-a lungul timpului si vreau sa le spun ca parerea lor conteaza, de aceea am asteptat sa imi formez o parere inaine de a scrie review-ul despre Marrocan Oil. Mie mi-au placut, mi s-au potrivit si am ajuns sa le indragesc textura, mirosul si efectele s-au vazut chiar de la prima aplicare.
Samponul este hidratant si are cea mai satinata si luxoasa textura pe care am incercat-o eu vreodata. E o adevarata placere sa te speli pe cap. Curata fara sa agreseze scalpul, mladiaza suvitele rebele, nu ingrasa radacinile mai mult decat orice alta formula gandita in termeni de imblanzire si hidratare a podoabei capilare. Nu este un sampon pentru volum, dar nu e genul care lipeste suvitele de cap, ci le lasa relaxate si parfumate. Daca imi trec mana prin par, chiar pot sa spun ca il simt mai des.
E un sampon pe care il ador, simt ca ii voi duce dorul cand se va termina. Are un parfum rafinat, care staruie pana a doua zi, dar fara a fi puternic si istovitor.
Conditioner-ul mi s-a parut destul de lichid ca textura, dar poate fi doar o parere caci in ultima vreme am folosit doar masti, dar isi face bine treaba daca il lasi cateva minute. Eu il aplic pe tot parul, evitand totusi scalpul. In aceasta perioada am spalat parul o data la doua zile, dar nu s-a ingrasat mai mult decat ar fi facut-o cu alte produse mai putin hidratante. Desi gama se numeste "Maroccanoil", nu va fie teama, nu ramane absolut nicio pelicula grasa si uleioasa pe par. Rezultatul: un par sanatos, stralucitor si drept, care nu se electrizeaza. La final, folosesc doar o picatura de serum pentru varfuri, nu pentru ca ar fi nevoie, ci pentru ca imi place cum se aranjeaza parul dupa ce o aplic.
Voi da detalii si despre Maroccan Oil Glimmer Shine, insa l-am folosit doar de doua ori pana acum, imi este foarte greu sa schimb rutina sampon+balsam/masca+ o picatura de serum/ulei.  Nu pot sa incarc parul cu prea multe, am impresia ca isi pierde din volum. Probabil ca il voi folosi singur, in loc de serum, dar dupa ce termin samponul si balsamul, pentru ca parul straluceste foarte frumos dupa ce  aplic cele descrise de mai sus, iar calitatile Glimmer Shine nu pot fi contabilizate din acest motiv.
Unic distribuitor pentru Romania este doar Topline. In materie de Maroccanoil, eu nu pot sa va recomand o alta sursa din tara.
Mai jos cateva detalii:

9 comentarii:

Unknown spunea...

sa le folosesti cu placere in continuare..si pe mine ma tenteaza aceasta gama

Dorina spunea...

Eu am uleiul de la ei si ador mirosul lui. Cred ca e cel mai frumos miros de la un produs de par (din ce am incercat eu).
Cu toate astea, nu mi se pare ca face nimic deosebit parului, nu hidrateaza, nu sigileaza cuticulele si alte bla bla-uri cu care se lauda.
Paote lasa parul putin mai disciplinat dupa aplicare, in rest nimic.
Mie mi se pare ca nu isi justifica pretul asa mare, pentru ca acelasi rezultat l-as obtine cu oricare alt ulei de par, care costa de zece ori mai putin.
Bine, poate pentru alte fete care au parul degradat o functiona, cine stie...

Unknown spunea...

Unde pot gasi samponul?

adela sirghie spunea...

La Topline il gasesti.

adela sirghie spunea...

@Dorina: eu am scris un review pozitiv pentru ca mi-a placut foarte mult si mi se potrivesc produsele. In cazul meu, hidratare si stralucire sunt cuvintele de baza. De sigilat-nu imi dau seama, pentru ca am varfurile taiate frumos si nu sunt despicate deloc. Interesant ar fi intr-adevar sa fie folosit de cineva cu parul uscat de la vopsit, cu varfuri care necesita ingrijire serioasa...parul meu nici macar vopsit nu este.

Unknown spunea...

Si eu am samponul si sunt foarte incantata de el.

Anonim spunea...

Si pe mine m-ar tenta

dianad spunea...

Cunosc brandul de 2 ani / respectiv prima data cand l am achizitionat a fost din Germania , totusi anul acesta l am cumparat in cadrul targului Romexpo si trebuie sa specific exista o diferenta sincer / produsele sunt bune nu am ce spune folosite corect veti avea rezultate dar concentratia lor este mai slaba fata de cele din Germania !

adela sirghie spunea...

Si mie imi plac produsele. Nu am folosit decat din cele importate in Romania, nu pot sa fac diferenta in acest moment. dar te cred pe cuvant:)