miercuri, noiembrie 19

how to pick&dazzle…& lovely contest-incheiat

Cele trei castigatoare sunt:
1. Valentina Pietraru
2. Mihaela Mih
3. Oana Antipa

Astept mail cu datele voastre complete pe adelasir at yahoo punct co punct uk… adresa completa, nume si prenume, nr de tel...

Ma gandeam zilele trecute, ca dupa atatia ani de beauty blogging, cu atatea sute de produse care inca asteapta un review, uneori am impresia ca nu mai stiu ce sa (va) scriu. Ca atunci cand deschizi un dulap plin ochi cu haine si constati, cu mare stupoare, ca pur si simplu tu nu ai ce imbraca… Colectii de machiaj de primavara, de toamna, editii limitate de Craciun, arome florale, arome gurmande, lansari parfumate cu macarons,glam on my way, toate numai bune de pus in rama, pe blog si pe insta, un ruj si mai hidratant decat ultimul, o mascara si mai alungitoare si mai amagitoare decat cea de anul trecut, ah, universul acesta e mi-nu-nat si confortabil prin repetitivitate. In fine, impresia e ca uneori, desi toate lansarile de beauty sunt frumusele si aduc ceva nou, cazi in bucla obositoare a lui deja vu, atat ca cititor cat si ca blooger
Da, cred ca e greu sa ma mai surprinzi, dar nu chiar imposibil, caci uite, am constatat ca pot sa intru intr-un orizont de asteptare si sa bat darabana pana cand apare curierul.
Ah, sa va spun reped si ce am facut ca sa ajung la acest punct de nerabdare

M-am inscris ieri pe platforma Pick N Dazzle, am completat atenta profilul AICI, veti avea parte de o haioasa astrograma de beauty, iata mecanismul:

1- alegi unul dintre cele trei pachete de produse (pe care le poți selecta): Sleek – 79 lei/ lună, Dazzling - 159 lei/lună și Premium Picks - 239 lei/lună
2-te lasi pe mana expertilor de la PickN Dazzle care aleg, in functie de profilul tau, produsele potrivite pentru tine
3-luna de luna, curierul la tine suna:) si iti aduce intr-o cutie frumoasa, produsele selectate. Vine acasa sau la birou, fara taxe de curierat, stiu ca nu va plac, nici mie, deci de problema aceasta am scapat. Ca surpriza sa fie si mai mare, nu stii exact ce produse primesti, dar sunt cele de care ai nevoie, caci, dupa cum am mentionat mai sus, sunt selectate in functie de raspunsurile pe care le-ai dat atunci cand ti-ai selectat profilul. Numeroase alte premii, surprize garla si reduceri sunt automat directionate catre tine odata ce iti demonstrezi fidelitatea.

Si pentru ca surpriza sa fie si mai mare, eu am comandat un pachet Dazzling pe care il astept, promit sa va dezvalui mai multe atunci cand ajunge la mine, si va invit si pe voi sa fiti langa mine in aceasta mica aventura. Trei dintre cititoarele mele vor primi, prin tragere la sorti, acelasi pachet, asa ca le vom despacheta impreuna si ne vom entuziasma separat:)
Puteti participa printr-un comentariu la aceasta postare, va provoc sa imi povestiti ultima voastra isprava nastrusnica in materie de cadouri, fie ca ati dat, fie ca ati primit
Concursul tine ca-n povesti, sapte zile si sapte nopti, se va incheia pe data de 27 noiembrie 2014.




53 de comentarii:

Camelcutza spunea...

Ultimul cadou facut a fost un set de condimente mai greu de gasit la noi + o rasnita pentru ele, unui prieten pasionat de gatit. A fost foarte incantat :)
Am dat si share concursului: https://www.facebook.com/TheBeautyAddictBlog/posts/842958035770737
Te pup!

Camelia spunea...

Chiar ieri am cautat un cadou pentru un prieten cu care nu m-am vazut de mult, am vrut ceva care sa ii transmita un mesaj clar si in final m-am decis la o reproducere a unui yacht din anii '30. Amintiri dintr-o alta viata ...

Andra spunea...

Eu tocmai am primit cadou, ceva la care tanjeam de multa vreme, insa nu m-am incumetat sa cheltui banii pe asa un moft. Un bun prieten a fost plecat in Franta si a fost suficient de dragut incat sa umble prin duty free si sa-mi aleaga un ruj de la YSL. E divin, il tin pe birou si ma uit tot timpul la el si zambesc. Nu cred ca exista priveliste mai frumoasa :)

Anonim spunea...

Buna,

in ultima vreme eu trimit oamenilor carti - caut titlul cu mesaj discret ;-))

O zi frumoasa!
Mihaela Matei

sanditza spunea...

Nu cred ca e sa nastrusnica, dar a fost plina de dorinta intamplarea !Sa iti povestesc cum mi-am facut singura cadou !Au aparut bratarile Pandora, eu mare fan argint , am stat cu ochii pe catalog, m-am inscris la ei pe site, cred ca am participat si la un concurs , am batut "saua" si am priceput tot eu! De ziua mea , seara tarziu , dupa ce am despachetat putinele cadouri, am luat un inel de aur din cutie(era primit de la sot , dar ii tot sareau pietrele si acum avea o piatra lipsa
) , dragostea de mana si m-am dus la Sabrini , am dat inelul si am "reusit" sa iau o bratara si un talisman ( noroc ca aveau promotie , altfel ramaneam doar cu bratara ) ! Acum astept CRACIUNUL , am pus semne in catalog , o sa il dau spre studiu lui Paul :)) ! Pupici

Katyna spunea...

In ultima vreme cele mai multe cadouri i le-am facut buburuzei mele, pacat ca nu e si ea la fel de incantata ca si mine :)) (tot o cutie goala sau o pensula de-a mea o fac fericita).
O prietena de-a mea urmeaza sa se mute in casa noua si tot strang obiecte pentru prima vizita la ea. Sper sa-i placa, pana acum i-am luat o carte de cooking, papuci blanosi si cateva condimente.

Libelula spunea...

Ultimul cadou pe care l-am facut mi-a placut atat de mult, incat imi venea sa il tin pentru mine. Am intrat la Carturesti si Lush si am luat o gramada de nimiculete super simpatice, unul mai dragut decat celalalt. Ceai, spumant, un jurnal, un joc, niste coastere...era pentru un cuplu proaspat casatorit asa ca toate cele cumparate au fost cu tematica "love is in air" "love and marriage". Ador genul aceasta de cadouri: personale, intime, simbolice, si nu neaparat costisitoare.

Mihaela Anghel spunea...

Chiar ieri am cumparat un cadou, pentru colegul meu. Am pus toti colegii bani si m-am dus sa cumpar. Am cumparat o carte, am luat vreo 2 ceaiuri si o cafea, m-am dus sa cumpar si-o cana, am primit o reducere si m-am intors si-am mai luat un ceai. Oricum, important e ca s-au adunat produse dragute si chiar cred ca i-a placut ce i-am luat.

aurelia dumitru spunea...

Ultimul cadou primit, si sincer nu ma asteptam, au fost 2 rasfaturi cosmetice super-profesioniste! Astfel, mi-am pregatit tenul pentru a intampina iarna si m-am relaxat- a win-win situation :)
Multumim pentru concurs, sunt tare curioasa ce vei primi- o sa urmaresc pe blog si FB surpriza ta!

Diana Uricu spunea...

Chiar azi mi-am facut un cadou. 😆 mi-am luat un fond de ten pe care mi-l doream De mult timp. Am fost de 2 ori dupa el, prima oara il terminase 😠 iar azi l-am gasit in sfarsit. Chiar daca a costat mai mult motorina, a meritat efortul.

Dora spunea...

Ultima patanie in cautarea unui cadou a fost acum vreo luna, cand voiam o pereche de manusi de piele pentru mama mea. Nu voiam sa fie nici exagerat de scumpe, dar nici sa arate ieftin, sa fie finute si elegante. Am cautat in toate magazinele de incaltaminte de prin mall-uri, intr-un final am gasit o pereche asa cum imi doream la Otter, le-am cumparat, si cand ajung acasa..stupoare! o manusa era neagra, alta maro!!! m-am intors la magazin si ca un facut, nu mai aveau alta pereche la fel, aceeasi marime. m-au trimis tocmai la mama naiba..si cele de acolo aveau un mic defect la cusatura dar le-am cumparat asa..nu mai voiam sa fac iar alte drumuri. cam asa.de obicei sunt perfectionista si imi doresc sa fac daruri care arata impecabil. bine, marea mea durerea e ca daruiesc mai mult decat primesc. :D

Corina Corina spunea...

Mie imi plac mult cadourile.Si mai ales cele surpriza..(gen o cutie maaaare maaaare..in care nu stiu ce este ).Si imi mai plac mult beauty-boxurile de la douglas. Ultima data am comandat doua, una pentru mine si alta pentru o prietena de-a mea,pentru ziua onomastica,de sfanta Maria. Sa vezi bucuria din ochii celui care primeste un cadou atat de dragut..este cel mai frumos lucru din lume :)

D3lia spunea...

Buna Adela eu nu doresc sa particip la acest concurs insa am nevoie de ajutor: unde gasesc papuci de casa barbatesti de calitate foarte buna, nu conteaza pretul. Sper sa ma poti ajuta multumesc !

Unknown spunea...

Buna Adela,

Cel mai recent cadou primit a fost de ziua mea, de Sf. Mihail si Gavril. O trusa de farduri de la Laura Mercier dupa care tanjeam de multa vreme, insa nu m-am incumetat sa cheltui banii pe asa un moft. E superba si nu imi mai iau ochii de la ea.

O zi frumoasa,
Mihaela Neagu

Oana Antipa spunea...

Nu mai tin minte exact care a fost ultimul cadou pe care l-am facut, dar tin minte unul pentru care am avut emotii. Acum cativa ani, sotul meu isi dorea foarte mult colectia de DVD-uri cu serialul "Toate panzele sus". Tocmai aparuse si stocurile erau destu de limitate, pentru ca se dadea ca painea calda. Ei bine, am comandat DVD-urile (nu mai retin de unde, mi se pare ca era un shop al unui ziar, nu un retailer online) si pune-te si asteapta. Trimit mailuri, nimic. Comanda era tot "in asteptare". Pana la urma era de ja 20 decembrie si eu n-aveam cadoul de Craciun planificat, insa exact pe 22 cand am zis ca fie ce-o fi incerc sa-i aleg un parfum dragut din oras, sau o camasa frumoasa, ceva orice, a sossit coletul. Bucuria sotului meu a fost foarte mare, s-a uitat de atunci de vreo 3 ori la serial (era si remasterizat, se vedea mult mai bine decat varianta de la tv) si este si acum una dintre "comorile" lui. Eu nici macar nu mai retin ce am primit anul acela de Craciun , pentru ca cel mai tare m-am bucurat de bucuria lui.

Unknown spunea...

Apropo de cadouri, sa-ti povestesc despre un dar care m-a "bucurat" enorm. L-am primit de la prietenii mei apropiati (obisnuim sa strangem, pentru fiecare prieten in parte, cate o suma de bani cu care apoi sa luam un cadou mai "mare", unul pe care
sarbatoritul si-l doreste foarte mult), si anume un ceas. Mi se stricase ceasul de mana preferat si aveam de gand sa-mi cumparul unul nou cat mai curand posibil. Afland de intentiile mele, prietenii mei au hotarat sa-mi cumpere ca si cadou de ziua mea... un ceas de mana. Dupa ce am vizionat mai multe cataloage si magazine de profil, ma decisesem asupra unuia care pur si simplu ma vrajise pe loc. Super fericita, am asteptat petrecerea de aniversare si, bineinteles, cadoul meu mult dorit. Numai ca, atunci cand am deschis cutiuta in care se presupunea ca voi gasi noul meu ceas preferat, am avut un soc. Era acolo... un ceas superb... doar ca nu era de mana, ci unul desteptator. A fost cea mai proasta aniversare din viata mea. Fiind o persoana glumeata de felul meu, au presupus ca aceasta farsa "inocenta" va fi pe gustul meu. Dar nu a fost deloc. Este adevarat ca intentia conteaza, dar in acel moment imi venea sa-i omor pe toti (glumesc :D) N-am aflat nici pana azi cine a fost cu acea idee minunata, iar cat despre superbul meu ceas... desteptator, inca se afla la loc de cinte pe noptiera mea si in prezent.

denisa1999 spunea...

Luna asta am fost f bucuroasa cind am primit cosmeticele de la inglot de black friday. Nici nu credeam ca mai apuc ceva stiind ca sunt multe iubitoare de acest brand.
https://www.facebook.com/denisa.manaila.7/posts/10152894538619913?pnref=story

Anonim spunea...

am uitat cand am primit ultima data un cadou

v_tina spunea...

Eu am un cadou pentru cumnata mea. Inca nu mi am dat seama ce ii lipseste, dar i-am pictat o cutie de lemn si i-am pus inauntru cateva poze pe care le aveam cu cei 2 baieti pe care ii are. Mi-am dat silinta si sper sa ii placa.

Unknown spunea...

Am primit de ziua numelui cel mai frumos cadou, pe care mi-l doream de ceva vreme: un set de ingrijire a tenului in 3 pasi, de la o firma cunoscuta. Sora mea stia ca imi doresc sa incerc aceste produse, dar ca am tot amanat achizitionarea lor, asa ca s-a hotarat sa imi dea - pentru a nu stiu cata oara - o lectie cu dublu sens: bunatate (Daca vrei sa ii faci cuiva un bine, fa-l la timpul potrivit) si hotarare (Daca iti place un lucru, go for it!). Multumesc, Ani!

Adelina Eneșca spunea...

Ce concurs interesant! Particip cu mare drag.
Am primit de ziua mea un cadou surpriza de la o prietena foarte speciala. M-a sursprins cu un parfum Mitsouko editia Habit de fete. Am fost extrem de fericita! Nu e o intamplare nastrusnica, dar emotia cu care am asteptat coletul, curiozitatea de a afla ce e inauntru, lupta cu doamna de la posta care nu voia sa mi-l dea fiindca iimi expirase flotantul cu cateva zile inainte...pff...prin cate as trece pentru un Guerlain!

Mihaela Mih spunea...

Ultimul cadou, la o saptamana de la ziua mea. L-am apreciat foarte mult si m-as fi bucurat de el cu orice ocazie. E vorba despre cartea "Tea at Fortnum & Mason" care a ajuns la posta putin mai tarziu decat estimase cumparatorul. :)

Adelina Eneșca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Ma gandesc mult la cerinta ta, legat de cadouri. Primesc mereu cadouri frumoase si emotionante, cadouri care izvorasc parca din dorintile mele neexpuse. Ma "citeste " lumea mea :)
Insa anul acesta, de ziua mea, am primit unul din cele mai faine cadouri spirituale. Un fost coleg de munca m-a sunat sa ma felicite si mi-a citit pasaje din cartea lui proaspat lansata si din viitoarea lui carte. M-am simstit onorata si rasfatata.

Unknown spunea...

Ultima data am primit un cadou,de ziua mea. Nu pot sa spun ca a fost un cadou foarte scump dar stiu ca a fost cumparat si daruit cu dragoste,este vorba de o rochita foarte draga mie,e plina de floricele colorate si emana feminitate!
Si urmeaza sa daruiesc un cadou! Mai exact, un ceas de pe Ebay care se lasa asteptat:)) Sper sa ajunga pana la sfarsitul lunii!Imi place sa dau cadouri, sa vad persoana draga mie ca este fericita si ca se simte iubita!
Foarte frumos concursul, pupici :)

Unknown spunea...

Una dintre cele mai frumoase experiente de care am avut parte in materie de cadouri a avut loc zilele trecute, cand am primit editia lunii noiembrie a revistei Vogue Italia de la o prietena care tocmai s-a intors in tara.
Este prima revista Vogue pe care am avut ocazia sa o rasfoiesc si inca sunt foarte entuziasmata. :)

Unknown spunea...

Ultimul cadou mai nastrusnic pe care l-am facut a fost un cadou pentru iubitul meu. Pana in ziua cu pricina l-am lasat sa creada ca ii cumpar o componenta pentru calculator, pe care si-o dorea, iar eu i-am luat in schimb un ceas superb care ii placea foarte mult si pe care il admira pe internet in fiecare zi. Cand a deschis cadoul nu ii venea sa creada, deschidea putin cutia si o inchidea la loc si exclama: Nu, nu cred ca e asta. Nu cred.
A fost un moment tare amuzant, dar si foarte placut intrucat el a fost super incantat si eu la fel pentru ca m-am bucurat sa vad ca ii place atat de tare :)

Unknown spunea...

Ultimul cadou daruit de mine a fost un tort tatalui meu care a implinit 50 de ani si caruia ii plac dulciurile mai mult decat unui copil. Asa ca nu avea sens sa ii cumpar altceva. Partea "distractiva" la acest cadou a fost ca am cautat saptamani intregi modele pe net, am vorbit la diverse cofetarii pe net,am gasit intr-un final una care a fost de acord cu modelul si cand am ajuns fizic acolo m-au refuzat pe motiv ca e prea complicat modelul. Si atunci cu cine am vorbit eu pe email? Nu m-am inteles cu ele. Am comandat totusi un model mai usor pentru ca stiam ca fac torturi bune. Ei m-am inselat, nu mai sunt gustoase.Au fost odata! Pentru mine a fost o dezamagire cadoul ( pentru ca mi-l imaginam intr-un fel, lui tatii i-a placut - pentru ca nu stia de fapt ce aveam eu in gand :)))

a-alexandra spunea...

Inainte de Craciun am primit un lantisor marca "swarovski"... ma uit lung la lantisor si nu zic nimic..
el: sa sti ca swarovski e de fiiiiirma!
eu: aaaaaa nu stiam :)
Silly me!

Unknown spunea...

chiar sunt curioasa sa vad ce primesti. eu mi l-am comandat pe cel slek si pentru mine a fost un mare fasss

am scris despre el aici

http://cosmeticerecomandatenerecomandate.blogspot.ro/2014/10/parerea-me-despre-continutul-cutiei.html

Unknown spunea...

Cel mai funny cadou facut dar si primit a fost anul trecut de Crăciun,sora mea sta in Anglia asa ca in ratele dati când ne vedem ,ne rasfatam :) si uite asa ajuns sa ofer si sa primesc magicul bronzer chanel :))) dar am fost amândouă extrem de incantate :) gand la gand cu maaare bucurie

Valentina A. spunea...

Buna,

Anul acesta am primit de o prietena draga un cadou cu poveste..o pereche de manusi pe care le-a luat pentru mine acum 2 sau 3 ani, dar nu a mai reusit sa mi-l dea. Si l-a pastrat atata timp tot pentru mine. Mi s-a parut dragut..

O zi frumoasa,
Valentina

Unknown spunea...

Hei Adela!
Incep sa imi placa aceste concursuri !  Hmmm. una dintre cel mai interesante experiente a fost acum cativa ani ,in luna martie ,cand incepand cu data de 1 Martie si pana in 8 Martie am primit in fiecare zi la birou ,prin curier, cate o floare, in fiecare zi, impachetata frumos , alta floare in fiecare zi (stiu ca prima a fost o frezie ), cateva cuvinte pe un cartonas frumos colorat , semnat “ un admirator secret “ … ca si tine ,iti imaginezi cat de curioasa deveneam pe masura ce treceau zilele , asteptam cu nerabdare ziua urmatoare .. urmatoarea floare … Toate felele din jur erau putin invidioase :)) Pe 8 Martie , o data cu cea din urma floare ( un trandafir ), am aflat si secretul … Toate cele bune !

Paprika spunea...

A fost, acum ceva vreme, ziua unei bune prietene, si am plecat alaturi de un cunoscut al amandurora sa-i luam ceva. Eu ochisem o rama eleganta, foarte scumpa, despre care am senzatia ca spusese ca-i place. S-a intamplat ca persoana care m-a insotit sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu mine si, fiind foarte neincrezatoare cu privire la rama sugerata, m-a convins sa ne reorientam. Asa am ajuns sa nu-i luam nimic cu adevarat, caci cadoul a fost compus din cateva maruntisuri (dintre care un inel de lemn si alte prostioare). Prietena mea e tare pretentioasa cand vine vorba de cadouri, si i se citea pe fata nedumerirea cu privire la ce i-am oferit. Desi din politete se dadea incantata, s-a vazut ca se-ntreba, saraca, ce ne-o fi determinat sa-i daruim o mica gramajoara de maruntisuri de onomastica :) nu pot decat sa sper ca si intentia conteaza!

elena spunea...

Ultimul cadou a fost jucarii pt baietelul meu, uneori parca is eu mai incantata eu decat el :))

Anca Marina spunea...

Ultimul cadou primit a fost o geanta la care visam de multa vreme ,insa pretul mi se parea prea piperat.Am ramas super surprinsa cand am primit-o in dar de ziua mea de la sotul meu mai ales ca nici nu-i pomenisem de ea.Intrebandu-l de unde stia ca mi-o doream atat de mult mi-a recunoscut ca a tras cu ochiul in micul meu carnetel nelipsit din geanta ,unde obisnuiesc sa-mi fac constant wishlist-uri ;))

Unknown spunea...

Buna,
Imi plaaaac cadourile, de fapt ideea de cadou, imi place sa le primesc, sa vad ca cel de la care primesc si-a pus sufletul acolo, s-a straduit sa gaseasca ceva potrivit pentru mine; dar imi place sa si daruiesc, sa vad bucurie pe fata celui drag, sa ma intrebe "de unde naiba stiai ca-mi doresc asta?" si sa ma imbratiseze.
Imi aduc aminte de Craciunul trecut, cand am venit acasa era toata gasca completa (parinti si frati) si m-am simtit ca si Mos Craciun cu sarsanalele pline... si fratele meu a exclamat: "Cadouri!!!!" mi s-a parut caraghios.

Butterfly spunea...

Ce idee draguta si tentanta...in materie de cadouri...imi place sa primesc si sa daruiesc, ma bucur de fiecare lucru primit care stiu ca mi-a fost oferit cu drag si ultima data m-a bucurat entuziasmul prietenei mele atunci cand i-am daruit un sortulet de gradinar facut de mine pentru serbarea fiului ei.

Toma Aurora spunea...

Ultimul cadou pe care l-am primit a fost din partea surorii mele. L-a ascuns într-o cutie, pe care a pitit-o între cutiile de pantofi de pe hol. Culmea, tocmai în cutia aia am scotocit, dar n-am crezut că e prentru mine. Am zis că poate l-a uitat acolo. Când mi-a dat parfumul am fost ceva de genul: „Ah, da, l-am văzut în cutia de pe hol, nu știam că e pentru mine!”. Ea e obișnuită cu fazele astea, îmi zice Grinch pentru că mereu găsesc cadourile înainte să mi le dea :).

Sibel spunea...

Cele mai nastrusnice cadouri primite au fost de la sotul meu,in primele 2 incercari ale lui de a ma cere in casatorie. Cum inelul se lasa asteptat,a trebuit sa recurga la imaginatia lui bogata,asa ca prima oara mi-a legat o soseta alba,noua,in jurul inelarului in loc de inel iar asa doua oara ca sa fie sigur ca imi mai doresc sa fiu a lui,mi-a pus pe deget un capac de plastic din jurul unei cutii de suc :))..Asa treia oara nu asa mai tinut "vrajeala" si mi-a dat inelul adevarat si de curand ne - am casatorit. Pastrez si astazi intr-o cutiuta soseta as adevarat sta zila si capacul de plastic pt ca fac parte din povestea noastra. :)

Ioana spunea...

Imi place foarte mult sa dăruiesc, chiar mai mult decat sa primesc. Poate si pentru ca stiu exact ce imi trebuie si prefer sa imi cumpar eu decat sa primesc ceva ”asemanator” si nu chiar pe gustul meu. Zilele trecute am daruit unei fetite nevoiase o cutie plina cu accesorii pentru par (agrafe, bentite, fundite si tot soiul de fluturasi) pe care fiica mea nu le mai folosea (deja e prea mare pnetru asa ceva).

Dulce Ale spunea...

Iubesc, in egala masura, sa daruiesc si sa primesc cadouri. Insa, marea mea durere este aceea ca nu primesc aproape niciodata ceea ce mi doresc sau ceva potrivit gusturilor mele. Stiu, nemultumitul ramane fara dar! Revenind, dupa nenumarate cadouri neinspirate, delicat vorbind, primite de la iubitul meu, nici nu vreau sa mi mai amintesc de ele, am schimbat strategia. Imi da mie suma respectiva de bani, imi cumpar eu ce mi doresc si apoi ma laud cu minunatia de cadou primita de la partenerul meu de viata! Toata lumea e multumita asa! Bine, recunosc ca ziua mea e aproape zilnic :) imi fac destul de des cadouri. De ce sa primesc cadouri doar o data pe an? Pe acelasi principiu, am avut o perioada cand imi cumparam destul de des minitorturi, pe care le savuram spunandu mi "La multi ani mie!".

Ene Maria spunea...

De a lungul timpului am primit o sumedenie de cadouri nasoale: bibelouri sau alte chestii statice, inultilitati adunatoare de praf, parfumuri cu arome oribile, haine nepotrivite. Am multumit frumos de gest si am scapat de ele. Dar recunosc ca odraslele mele sunt cele mai frumoase cadouri primite vreodata!

Anonim spunea...

N-am primit dar mi-as dori un cadou cu produse YR...

S.

Anonim spunea...

Am primit odata de ziua mea un parfum care nu era tocmai pe gustul meu dar am zis sa fiu politicoasa si l-am laudat amicului care mi l-a dat . Asta se intampla in decembrie de ziua mea de nastere . De Valentines Day am primit drept urmare apa de toaleta a respectivului parfum, doar ma declarasem fan :)) Cateodata sinceritatea impachetata in diplomatie este de dorit chiar si in privinta unui subiect atat de delicat si alunecos precum cadourile :)

Nicole

Unknown spunea...

Buna seara! ma inscriu si eu!
eu i-am facut o surpriza prietenei mele cand a implinit varsta de 18 ani: un tort de mamaliga, l-am ornat frumos, arata fix ca un tort, aceasta bazandu-se ca are tortul meu, nu si-a pastrat nicio feliuta din tortul ei pentru a-l gusta, iar a doua zi cand a vrut sa guste si ea dintr-un tort, l-a taiat pe al meu. Si asa a ramas ea fara tort...

Unknown spunea...

Hahaha super concurs!!
Ca sa fiu sincera n-am mai daruit un cadou de mult..si nu pentru ca nu mi-ar placea insa timpul si stresul nu prea m-au ajutat ca sa ma gandesc si la cei din jurul meu dar cu siguranta acum in pragul Craciunului am sa le fac niste surprize pe masura. Desi eu poate nu m-am gandit la cadouri , iubitul meu nu a ezitat sa-mi faca o surpriza minunata de ziua mea pe 8 octombrie. Am primit un buchet de trandafiri ..mai exact 25 de trandafiri si ceva produse de make-up care m-au fascinat deoarece nu ma gandeam ca iubitul meu sa fie atat de atent la produsele pe care le folosesc zilnic. In concluzie , a fost o surpriza pe masura si m-am bucurat enorm!

Iorga Daniela Ionela spunea...

imi place mult sa daruiesc,imi face mare placere sa vad acea sclipire in ochii celei/celui care primeste!
ultimele cadouri au fost date de mine catre copiii mei,doua jucarioare hazlii,care sunt solare...nu a fost mare lucru,dar bucuria lor a fost imensa,sunt copii buni,care stiu sa aprecieze orice!

Popescu Ioana Cristina spunea...

Ultima amintire in materie de cadouri include un ursulet ambalat in zeci de ziare si pus in 5 cutii...a fost foarte amuzant sa il deschid..

Lacra Lacry spunea...

I-am facut cadou colegei mele o esarfa pe care si-a dorit-o, dar i-am trimis cadoul prin curier sa ajunga la birou ca si cum nu as fi stiut nimic de el si l-am ambalat intr-o cutie foarte mare si i-am legat o funda rosie... A fost amuzant sa vad cum a fost surprinsa si cum a reactionat la vederea cadoului :)

Camelia Andrasescu spunea...

Cadouri fac aproape saptamanal fetitei mele, de cele mai multe ori tot felul de seturi pentru pictura, modelaj, pictura cu nisip, chestii de lucru manual. Ii place foarte mult sa creeze si e foarte fericita cand le primeste. Acum am in portbagajul de la masina un set de globuri cu pensula, lipici, sclipici , dar inca nu i l-am dat. Iti dai seama ca umple toata casa cu sclipici.
Pupici Adela si multumim pentru sansa!

Loredana spunea...

Dar tu ce platesti facand asta? Banuiesc ca nu primesti cutia magica si secreta cadou!

Ultimul cadou...oferit cumnatelor mele, deci sunt 2 cadouri! puloverase, pentru ca nu avem niciodata haine in sifonier, asa cum mentionai si tu! :))

Stefania Petcu spunea...

Imi place sa fac cadouri ,dar sa si primesc,bineinteles!mi se pare un gest frumos si bucuria pe care o vad pe chipul unui prieten la vederea cadoului e de nepretuit.
Anul trecut prietena mea tanjea dupa o geanta frumoasa, urma sa fie ziua ei peste o saptamana asa ca dupa cateva zile m-am dus sa i-o cumpar. Surpriza a fost cand a deschis cadourile si fratele ei ii cumparase aceeasi geanta,se pare ca ea ii spusese si lui, numai ca era alta culoare...m-am simtit nasol..de atunci am tendinta sa cercetez mai bine terenul inainte de a lua un cadou:)oricum le-a purtat pe ambele cu mare drag.