luni, noiembrie 24

Serendipity is my middle name:


Exista in setarile blogului meu un mic sertaras pe care daca il deschid, il pot scrijeli cu cateva cuvinte bine ticluite despre aceasta mica portiune de viata pe care o livrez zilnic cititoarelor mele. Nu m-am simit niciodata indemnata sa il completez, caci scrisorile de intentii ma lasa fara vlaga, mai bine pregatesc surprize si le potrivesc cu duiosie, ca pe niste prajituri dragalase pe o tavita roz, cand vreau si cum vreau.
Insa zilele trecute am avut dintr-o data inspiratie si am raspuns la o intrebare legata de blogul acesta (ce este si ce vrea) si spre uimirea mea, iata ce a iesit, sa imi spuneti daca am reusit sa redau atmosfera:

"Eu nu ma simt beauty blogger, desi scriu mult despre frumusete. Ma simt mai degraba o povestitoare, poate un fel de Seherezada moderna. Toate povestile mele se termina bine, caci acesta este ritmul in care pot functiona si in viata reala: lent, pe un traseu sfios si romantic, oarecum aristrocratic. Blogul meu este asadar, un univers paralel in care intri atunci cand vrei sa iti schimbi starea de spirit mai degraba decat fixativul de par, desi ambele lucruri se pot intampla intr-un timp record fara sa para ca eu am depus vreun efort pentru acest lucru."

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da, cam asa simt eu blogul tau. Esti o povestitoare minunata. Si poetica. Si diafana. Si multumesc. Pedra

Cecilia spunea...

Pentru mine este o relaxare timp de 5 minute, 10...cate imi trebuie ca sa savurez calma ce ai scris..

Vision By Mila spunea...

N-as sti de ce anume, dar niciodata nu mi-a placut cuvantul "serendipity". Weird. Dar mi-a placut filmul, totusi.

adela sirghie spunea...

Am debutat cu poezii in reviste de specialitate (gen Vatra Luminoasa), trebuie sa recuperez cumva aceasta dimensiune pierduta:)

adela sirghie spunea...

Pe mine cuvantul ma fascineaza. Nici eu nu stiu de ce anume.