sâmbătă, februarie 15

YVES ROCHER A L'ARGAN ET A LA ROSE

Astazi ma grabesc sa semnalez ceea ce consider ca este cea mai buna gama corporala de la Yves Rocher, o gasiti AICI. Este lansata de curand, in noiembrie 2019, si am testat pana acum toate produsele: gel de dus, crema de maini, gel de baie (tradition hammam), lotiunea hidratanta si uleiul pentru corp, care contine si petale de trandafir Damascena din Maroc ce plutesc gratios in ambalajul cu motive orientale.
Ma las mereu purtata de sentimente calde cand descopar produse cosmetice ce povestesc despre traditia frumusetii in Maroc, pentru ca am colindat acele tinuturi si am ramas cu nostalgii neintelese pe deplin, dar mustind de farmec oriental, ceea ce inseamna ca va trebui sa ma reintorc, sa reconsider asadar acea parte din mine care tanjeste dupa o regasire fastuoasa cu mirosurile, culorile si misterele marocane.
Huile Infusee Corps , preferatul meu, contine  ulei de Argan Bio, provenit din Maroc, petale de Trandafir din Maroc, ulei din Nucă de Cocos, ulei de Șofrănel, ulei de Nucă de Macadamia și ulei de Floarea-Soarelui, este delicat si hranitor, fara sa lase filtru gras. Mirosul persista, senzual si natural, este invaluitor si gratios, nu are rost sa te mai parfumezi. Il recomand nu doar pentru utilizare zilnica, dar si pentru masajul profesional, placerile pure trebuie incurajate...


Intreaga gama este perfecta pentru lunile reci, lansarea acesteia in noiembrie a fost extrem de bine aleasa, caci aromele senzuale au darul de a incalzi nu doar mainile inghetate, dar si sufletele care tanjesc dupa caldura soarelui, cautand-o in fiecare strop de lumina.


Sper ca aceasta slendida gama corporala se se completeze in scurt timp cu balsam de buze, lumanari parfumate, gel /ulei de dus gomant si scrub/peeling clasic, dupa cum vedeti, am facut o noua pasiune si vreau sa o ridic la cote cat mai inalte si mai senzuale.

Pentru o escapadă orientală în timpul dușului, cercetătorii Cosmétique Végétale au selecționat și asociat aceleasi două ingrediente mitice din Maroc, obținute prin Agricultură Biologică: extractul de Argan și cel de Trandafir. Pielea este curățată cu delicatețe și ramane subtil parfumată.
Ingrediente de origine vegetală: ulei de Argan Bio, originar din Maroc si gel de Aloe Vera Bio.
Bază de curățare este 100% de origine vegetala, formula conține peste 98% ingrediente de origine naturală.
Testat sub control dermatologic. pH neutru pentru piele.


Pentru a prelungi plăcerea aroma gelului sau uleiului de duș Argan& Trandafir Bio din Maroc, va rog nu ezitati sa aplicati si crema pentru mâini catifelate, hidratate și delicat parfumate. Ingrediente pentru crema de maini: ulei de Argan Bio și apă de Trandafir, provenite din Maroc si unt de Karité Bio-echitabil și gel de Aloe Vera Bio. Această formulă conține peste 96% ingrediente de origine naturală. Fara ulei mineral. Are 30 ml, poate fi purtata in geanta si reaplicata ori de cate ori este nevoie in timpul zilei.



4 comentarii:

Federova spunea...

Ce facem Adela, ca mor blogurile :P

Cristina Shopping Therapy spunea...

Bine ai revenit :*

Coconut spunea...

:)

adela sirghie spunea...

Bine v-am regasit, dragi fete frumoase! Da, stiu, blogurile sunt vintage. Au devenit un fel de albume, le rasfoiesti totusi din cand in cand:)