marți, iulie 7

beauty de vacanta

jurnal de vacanta
(sase)
maine seara ma intorc in tara, insa am decis ca toata vara-iulie si august, sa scriu pe blog cu precadere despre produsele cu protectie solara ridicata, pentru fata si corp, autobronzante si machiaje care nu numai ca te infrumuseteaza si se comporta ca veritabile tratamente, ci contin si Spf ridicat, despre avantajele statului la umbra intre orele 12 si 17, despre hidratare si un minim de 10 sau 15 minute zilnice de exercitii fizice, ideale pentru minte si spirit. va voi tine la curent cu motivele pentru care vichy a inauguat luna sanatatii pielii si cu noutatile solare de la keune, precum si toate beauty news pe care le consider interesante. Iar pentru cele care inca nu s-au hotarat sa fie prezente si la TESTIMONIALS-INCANTO BLISS de la SALVATORE FERRAGAMO, le transmit inca o invitatie, comentariile trimise vor fi luate in considerare pana pe data de 10 iulie inclusiv.

4 comentarii:

Alina spunea...

Multumim pentru informatiile pretioase pe care ni le impartasesti.
Te urmaresc zilnic...Vroiam demult sa iti scriu, insa nu functiona trimisul comentariilor.

Zuzele spunea...

spuneai ca tu esti fan Bioderma! am nevoie de un sfat de la tine pentru o prietena foarte buna care iti seamana leit :) in ceea ce priveste "dragostea" pentru soare! nu suporta sa o atinga vreo raza, vara umbla tot timpul in ie cu manecile lungi sau alte bluze subtiri si nu face niciodata plaja. In vacanta pleaca mereu toamna tarziu si de fiecare daca cand o vede soarele, i se inroseste pielea si ii apar bubite. Mi-a spus ca a folosit avene, crema de plaja cu factor de protectie ridicat, dar nu a incantat-o foarte tare. eu i-am recomandat Bioderma, ca tu spuneai ca e foarte buna:) ai alt sfat pentru ea? PLSSS

adela sirghie spunea...

bioderma este o gama foarte buna. ii recomand produsul pentru gama de bebelusi de la Bioderma, este creat spewcial pentru pielea foarte foarte sensibila si reactiva. Faptul ca scrie bebe pe cutie nu trebuie sa o descurajeze, si eu am folosit produsul in mallorca si nu am nicio pata nicio bubita niciun pistrui... de inrosit nici atat.
am mai folosit si Lancaster si Shiseido, sunt la fel de bune. de altfel, Lancaster e lider absolut la produsele solare.

adela sirghie spunea...

buna Alina si bine ai venit pe beautynews. Te mai astept si te invit cu mare drag si la Testimonials, maine este finala!