joi, iulie 9

go fresh

jurnal de beauty post vacanta
(unu)
Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns acasa a fost un dus. A fost poate, cel mai asteptat si dorit dus din viata mea. Am avut un zbor obositor, am schimbat avionul in Germania, pentru ca la noi nu exista zbor direct Bucuresti-Palma, deci azi noapte am ajuns franta, obosita, cu nervii la pamant. In plus, pielea mea mirosea a clor, parul la fel, parca fusesem angajata femeie la curatenie. Ce se intamplase? Dezavantajul unei vacante la Mallorca acesta este: au apa (de la dus si de la chiuveta), cea mai nasoala pe care am folosit-o vreodata. Sunt inconjurati de Mediterana, imposibil asadar de folosit sau de filtrat in vreun fel, iar apa lor menajera vine dintr-un lac cu apa nu prea ok, dar care este singura sursa a insulei. Deci orice as fi folosit acolo, mirosul de clor era mai tare. Cred ca am oricum mare noroc ca pielea mea era hidratata si nu s-a descuamat. Asa ca aveam mare nevoie de ceva special, catifelat, dar care sa curete in profunzime, care sa ma scape de mirosul de clor si sa imi hidrateze epiderma mea greu incercata in cele 10 zile de vacanta. Gelurile mele de dus de la Dove stateau frumos aliniate, toate 4: Energize cu particule abrazive, care revigoreaza cu grepfruit si lemongrass, Touch cu castravete, ceai verde si agenti de hidratare, Cool cu menta si nufar si noul Burst cu nectarina si ghimbir alb. Cel mai tentat mi s-a parut ultimul, pe care l-am si folosit aseara, pentru ca este nou aparut in colectie, nici nu il mai incercasem pana acum. La inceput mi s-a parut ca nectarina miroase cam tare pentru cat de obosita eram eu, parca prea dulceag, insa ghimbirul a venit si a dat o tenta racoroasa, cum se intampla si la parfumuri. Cert este ca au luat tot clorul de pe pielea mea. Inainte sa adorm, imi tot verificam mainile sa vad daca a mai ramas vreo amintire de la apa din Mallorca, dar nici vorba! Acum, cand scriu, verific din nou cu mare seriozitate daca mainile mele mai miros a clor ca acum o zi, dar raspunsul e NU, DELOC. Desi nu am mai avut niciun chef sa ma dau si cu crema de corp, pielea mea nu a fost deloc uscata, pentru ca gelul de dus are o patrime crema hidratanta, iar eu am putut adormi fericita. Pretul unui gel de dus este 12 Ron.

6 comentarii:

tatiana spunea...

S-a remediat problema internetului. Acum pot posta si eu.Wellcome home! Imi place cel Cool de menta, e foarte racoritor, mai ales la mare...:)

adela sirghie spunea...

eu le-am incercat pe toate, toate 4 sunt reusite, dar cel mai mult imi place senzatia de hidratare de la final si faptul ca pot incepe ziua de vara fara sa mai aplic crema hidratanta. cand e canicula am impresia ca daca aplic lotiune sau crema deja e prea mult.

tatiana spunea...

Exact. Si eu patesc la fel cu crema hidratanta pe timpul verii. Ma face sa ma simt lipicioasa, desi e de buna calitate.

Magda spunea...

azi mi-am cumparat gel de dus dove go fresh cu castravete.e foarte racoritor pe canicula asta

Laurie spunea...

Chiar daca e mai vechi postul tau, tot mi-ai facut pofta de gelul asta, sper sa-l mai gasesc prin magazine! :)

Poti participa cu postul asta la concursul cu gelul de dus de pe http://valerie.ro :-) Succes!

adela sirghie spunea...

Laurie, bine ai venit pe beautynews! Te invit la comentarii ori de cate ori ai timp!
xoxo!