vineri, octombrie 2

London look


De joi seara am o alta mascara, cu un ambalaj roz aprins, pe care am primit-o cadou. Se numeste The Max Volume Flash, are cea mai mare periuta creata vreodata de Rimmel si are in compozitie colagen si keratina, ce confera volum si fortifica genele. Desi ziua de vineri a fost o zi calduroasa si am fost machiata cu ea de dimineata, nu a curs, nu mi-a lipit inestetic genele si s-a pastrat intacta pe tot parcursul zilei. Am dat trei straturi, cum fac de obicei, pentru ca vreau sa obtin un maximum de volum posibil si am fost foarte multumita de rezultat. Nu este prima oara cand folosesc o mascara de la Volume Flash, am mai avut inca una in urma cu trei ani si am recomandat-o de fiecare data cand am fost intrebata de un produs performant si cu pret bun (prietenele mele stiu acest lucru, multe mi-au urmat sfatul si nu a regretat niciuna dintre ele). Noua mascara costa 22 Ron si a fost lansata in cadrul unui eneniment ce a reunit atitudinea londoneza si look-ul fashion urban sub motto-ul MAX IT UP. La party, invitatii au intrat in rol de royalties si au incercat diverse ipostaze foto cu coroana supradimensionata, sau in cabina telefonica British roz aprins. Iata ce a iesit:)



I am wearing
Zara T-Shirt from Jane Birkin Collection
Chanel bag in white
Motivi leggins
Prada boots in camel

33 de comentarii:

Magda spunea...

vaaaai ce frumoasa esti Adela:sexy si naturala.te puuuup si te imbratisez


am o intrebare:ce inseamna 3 straturi?eu dau acolo cum pot pe toate genele si gata.

Zuzele spunea...

si mie imi place rimelul asta! e ffff bun si ieftin! dar nu e bun in sensul "bun pt banii astia". chiar e bun si ar fi meritat sa fie mai scump:) am folosit unul chanel care costa 180 ron si era varzaaa!!! nici la geana cea mica nu-i ajunge astuia :)

Anonim spunea...

Ti-am citit din scoarta-n scoarta blogul (abia l-am descoperit in aceasta seara) si am vazut ca ai mentionat intr-unul din posturile anterioare ca ai 37 de ani. Arati fa-bu-los, girl!!! Din pozele pe care le-am vazut, arati ca o studenta.

In fine, nu vreau ca acest comentariu sa se transforme in mai mult decat este, so I'll stop. :p

Magda spunea...

Adela,am o intrebare:cum adica dai 3 straturi?eu aplic o data pe toate genele si gata.

adela sirghie spunea...

Fabuloasa, bine ai venit pe beautynews! Ma bucur mult ca l-ai descoperit, as vrea sa te rog sa imi spui cum ai ajuns aici, sunt tare curioasa...
Multumesc frumos pentru frumoasele complimente:) cred ca ma bucur de o...tinerete lunga.
cred ca aceasta este cea mai realista urare pe care o poti face unei fete: sa se bucure de o tinerete lunga, ti-o doresc si tie din tot sufletul.
Pun in practica tot ce scriu, deci e vorba si de ceva munca
inca o data multumesc mult
u made me blush:)

adela sirghie spunea...

pt magda: dupa ce aplici, cum spui, o data pe toate genele si gata, mai aplici o data pe toate genele si gata si... mai aplici o data pe toate genele si gata. fara pauze intre ele decat pentru a lua din nou mascara din tub. eu asa ajung la trei straturi de mascara.
si atunci gata in sfarsit si la mine.
daca experimentezi varianta trei straturi si gata, sa imi spui ce rezultat ai avut, magda!xoxo

Camelcutza spunea...

eu imi dau mereu 2 straturi,o sa incerc sa vad cum e cu 3,mie toate rimelurile de la rimmel mi s-au parut bune,chiar si cu un singur strat.la mine e nevoie de un impuls de volum,ca am ceva volum si sunt si lungi.sa stii ca fabuloasa are dreptate,cand te-am vazut am ramas un pic cu gura cascata,as fi zis ca suntem de aceeasi varsta:P.cred ca tocmai de-aia o sa-ti urmez sfaturile cu si mai multa convingere.

adela sirghie spunea...

multumesc mult, camy :)xoxo

Butterfly spunea...

Felicitari pentru look, chiar arati ca o studenta londoneza;)
xoxo

Alexa spunea...

Da, Adela arata chiar foarte bine, totusi asta ma face sa intreb cum arata acum mai multi ani in urma. :)
Pare sa fi fost foarte interesant evenimentul!

natty spunea...

da arati foarte bine adela
am ramas si eu cu gura cascata!
sper sa arat si eu asa la 37 de ani :)
cat despre rimelul de rimmel :) am vazut ca au ceva oferta la dm in care iti dau si un creion cadou plus rimelul asta in total vreo 16 lei asa ca il voi incerca in curand...

SoSheSays spunea...

Sunt de acord cu zuzele rimelurile de la rimmel nu sunt bune "ptr pretul lor" sunt bune ca sunt bune mie imi place mai mult sexy curves decat shiseido perfect mascara!!!

Unknown spunea...

Arati incredibil, Adela, corp, ten+machiaj, par, outfit, tot!

Cum ziceau si fetele, acum chiar ca sfaturile tale au trecut in alta liga. Cred ca am aprecia toate sa vedem mai multe poze cu tine, in ipostaze beauty-related.

I'm like soooo having a girl-crush on you! :D

P.S.: Imi plac foarte mult cizmulitele tale. Ne spui de unde le-ai luat? :)

adela sirghie spunea...

pt toate fetele care mi-au trimis complimente: va multumesc din suflet, ati inseninat o zi ploioasa de toamna!

adela sirghie spunea...

pt beauty: eu nu am incercat pana acum nici sexy curves, nici perfect mascara.
P.S. m-am gandit insa la ce ai scris si am gasit o posibila explicatie. Perfect Mascara spune ca le face pe toate: alungeste, trateaza, da volum, arcuieste...si probabil ca da, le face pe toate dar ...cate putin din toate, iar efectul nu are cum sa fie spectaculos, ci mai degraba natural, cumintel, ok. M-am gandit la un exemplu graitor. Sa zicem ca ai nevoie de vitamina C si te duci la farmacie. Vanzatoarea iti da doua variante:un tub cu vita C simpla si un tub cu multivitamine. Concentratia de vita C din multivitamine este mult mai mica decat cea din tubul simplu, care contine numai vita C. Cred ca asa ar trebui sa gandim si cand mergem la beauty shopping: am nevoie de volum, atunci iau mascara pt volum. Vreau gene intoarse? Iau mascara pt arcuirea genelor. Vreau un aspect frumos si natural? Cumpar ceva care face din toate (cate putin, se intelege). Faptul ca avem de ales dintre mii si mii de mascara si sute de periute, este un lucru foarte bun, dar uneori derutant din cauza marketingului.
Insa repet, beauty, nu am folosit nici sexy curves, nici perfect mascara, aceasta este doar o posibila explicatie.
xoxo.

adela sirghie spunea...

pt raluca: multumesc mult pentru frumoasele ganduri:)
cizmulitele le-am luat in iunie, cand am fost in vacanta in Mallorca. Stiu ca era vara si nimeni nu cumpara cizme in luna iunie, insa si mie mi-au placut mult, asa ca le-am cumparat!

madalina spunea...

draga mea, dupa toate comebtariile citite la acest articol, imi dau seama ca ai eclipsat total rimelul despre care ai incercat sa povestesti. toata lumea a remarcat cat de bine "te tii" :) la 37 de ani... Concluzia? Orice femeie inzestrata cu frumusete, care se mai si ingrijeste, are toate sansele sa fie confundata cu o studenta, chiar si la 37 de ani...eu ce sa ti mai spun? Tine-o tot asa!!!! te pup

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,arati super super super!serios!Sper sa aratam toate la fel ca tine la 37 ani!Pe langa frumusete,afisezi cu nonsalanta un farmec aparte si o eleganta care nu se castiga,ci cu care unii se nasc! Nu trebuie sa simti nici o urma de modestie cand spun asta,ci sa te duci in fata oglinzii si sa zici :Damn,I loock good!..Sunt mandra sa te cunosc si sa te am in lista de bloguri...

adela sirghie spunea...

dragele mele, astazi chiar am fost coplesita de comentariile primite! nici de ziua mea nu imi amintesc sa fi primit atatea complimente:)
va multumesc frumos tuturor si va doresc sa aveti parte fiecare de o tinerete lunga!
v-as ura chiar tinerete fara batranete, dar sincer nu am auzit ca s-a indeplinit aceasta urare vreodata, nici macar in basmele lui Ispirescu!
xoxo u all

cmaria spunea...

Am descoperit blogul Dvs acum o luna si de atunci il umaresc zilnic; sunt f. interesante opiniile Dvs.si, in plus, am descoperit branduri de a caror existenta nu stiam.
Cum aveam nevoie de un exfoliant, m-am hotarit sa-mi cumpar Pschitt Magique (Garancia este unul din aceste branduri). In urma cu 3 zile l-am achizitionat din Sephora, dar am o mica nelamurire si din aceasta cauza va scriu: nu stiu termenul de valabilitate (in afara celor 12 luni de la deschidere) si nici d-soara de la Sephora nu l-a stiut: mi-a spus doar "sa am incredere ca la ei nu sunt produse expirate".
Am scris pe mail celor de la Garancia si de la Sephora, dar nu am primit nici un raspuns. M-am gindit ca Dvs, fiind mult mai familiarizata cu produsele Garancia, m-ati putea ajuta sa-mi spuneti "best before" pt el: are numarul de lot 921912.
M-am hotarit si miine imi voi cumpara si Lierac Mat Chrono-emulsie hidr. (profit de reducerea de 20%de la Sensiblu), eu avind un ten gras, deshidratat cu pct-e negre si citeodata cosuri.
Pe lista mea de achizitii este si un sampon Yes to carrots (tot de la dvs am aflat de acest brand, ca si in cazul Lierac) si mai mult ca sigur fondul de ten compact de la Benefit despre care ati scria ieri un comentariu care m-a convins.
Multumesc mult si am sa va urmaresc comentariile in continuare, cu acelasi interes.

adela sirghie spunea...

buna seara maria si bine ai venit pe beautynews!
ma bucur mult ca mi-ai scris, mai ales ca esti o cititoare fidela:)
o sa transmit luni dimineata comentariul tau head office-ului de la sephora, sigur vom avea un raspuns. eu am invatat mai demult sa descifrez codurile, insa nu mai sunt sigura ca tin minte exact unde este anul si nu vreau sa gresesc.
stiu sigur ca dupa data de expirare inscrisa mai poti folosi crema 6-9 luni fara nicio problema(aceasta este un fel de perioada de gratie)
chiar ma gandeam de curand ca samponul de la yes2carrots ar merita un post intreg, am consumat o jumatate de kilogram vara care a trecut, mi-a parut rau cand s-a terminat.
As vrea sa te invit cu mare drag sa scrii si la Testimonials, asa vei avea ocazia sa testezi si alte firme de renume, precum Bernard Cassiere.
P.S. ai folosit deja Garancia? Cum ti se pare? Daca ai vreo nelamurire in privinta micropeelingului, te rog mult nu ezita sa imi scrii, eu am fost nitel derutata in prima zi cand l-am folosit!
P.P.S as vrea sa te rog mult de tot sa imi spui cum ai ajuns pe beautynews, daca iti mai amintesti.
si neaparat cand imi raspunzi, sa imi spui Adela:)

cmaria spunea...

Adela, multumessc mult ca mi-ai citit comentariul si mi-ai si raspuns; d-abia astept si raspunsul pt termenul de valabilitate.
Sincer, pe beautynews am ajuns din pura intimplare; pe la sf. lunii aug. dadusem search pe google (nu mai stiu la ce -era sigur pt un produs cosmetic-, am incercat sa-mi amintesc, dar nu reusesc si asa am dat de tine; mi-a placut ce si cum scrii - am dat si pe "arhiva" ta- si de atunci intru zilnic pe blogul tau. Deci ideea este ca te-am gasit pe google cu un review la un produs.Oricum, Garancia, Lierac-ul si in viitor "Morcovul" si Benefit-ul le-am cumparat/le voi cumpara datorita tie si comentariilor tale.Sunt in cautarea unei creme de ochi -am zona deshidrata si cu citeva riduri "de expresie" (am vazut ce ai scris despre dr Brandt, dar e cam scumpica- am intrebat cind am fost in Sephora), poate imi iau Oaskin- parca asa se numeste.
Nu am folosit peelingul, mai mult ca sigur de miine il incep pt ca am avut pina acum gomaj obisnuit (si fata si corp-ten gras) de la Ardes; eu nu am avut probleme cu ele -am vazut ca tie nu ti-au fost ok (cele cu propolis); eu am avut demachiantul-gel + crema cu ovaz din gama bio +gomajul (dupa parerea mea nu sunt nici rele, dar nu sunt nici grozave, efectul fiind cam zero)

adela sirghie spunea...

asadar, Maria: te astept la testimonial Bernard Cassiere, nu ma refuza,da?

Zuzele spunea...

mamamaaaaa...cate complimente ai primit! :) si pe buna dreptate! Eu ti-am spus de la inceput ca esti mult mai frumoasa si tanara decat pari in poza aia cu parul blond :) si zuza o mi-a spus la fel.esti mult diferita in bine fata de poza aia a ta :) asa ca, plssss..schimba poza si nu mai induce oamenii in eroare :)) te pup

Gaby spunea...

Adela, ce nr porţi la picior? Dacă se poate să-mi spui şi adresa ta şi eventual când nu eşti acasă...codul de la alarmă, unde ţii cizmele de obicei ca să nu pierd vremea orbecăind :)
Într-adevăr, arăţi beton în poze, nu-ţi arăţi deloc vârsta, am fost foarte plăcut impresionată, eşti un model demn de urmat.

Şi da, voi căuta şi eu mascara cel roz de la Rimmel :D

adela sirghie spunea...

pt zuze si gaby: xoxo, ma voi stradui sa nu va dezamagesc nici in viitor:)
sincer, cred ca in viata mea nu am primit atatea complimente!
majoritatea vin din partea unor fete pe care nici nu le cunosc, ceea ce este flatant de-a dreptul.
nu imi imaginam ca am atatea prietene virtuale...

cmaria spunea...

Adela, am folosit Garancia 3 zile si pot acum sa-ti spun ca este "the best" exfoliant (si curatator); imi lasa fata incredibil de fina, curatata,cu o culoare ca pielea de bebelus, pct-ele negre sunt f. diminuate si , f. important, fata nu ma stringe dupa si nu mi-au aparut deloc iritatii ( dupa si eu am folosit apa termala).Nu am avut probleme cu utilizarea, am respectat intocmai indicatiile din prospect. Chiar este magic produsul si sunt f incintata ca l-am cumparat.
Ai avut dreptate si cu Mat Chrono-am luat-o si folosit-o tot de 3 zile- este uau!-despre efectul antirid o sa_mi dau seama cam intr-o luna. Mi-am luat si Diopticalm!
Intrebare (pt ca nu am participat niciodata la astfel de concursuri) cum procedez pt testimonial?Scriu tot la "introduceti un comentariu" si imi aleg o tema, de ex. tenul gras?
Am primit raspuns de la Sephora: nu stiu termenul de valabilitate si ma sfatuiesc sa ma adresez producatorului??! ei fiind importator unic erau obligati sa-l stie,nu? Daca eram in Franta sau, ma rog, in "vest" nu mi-as fi facut probleme, dar la noi se comercializeaza si produsele expirate ("estul" care "inghite" orice). Cei de la Garancia inca nu mi-au raspuns...

cmaria spunea...

Adela, am folosit Garancia 3 zile si pot acum sa-ti spun ca este "the best" exfoliant (si curatator); imi lasa fata incredibil de fina, curatata,cu o culoare ca pielea de bebelus, pct-ele negre sunt f. diminuate si , f. important, fata nu ma stringe dupa si nu mi-au aparut deloc iritatii ( dupa si eu am folosit apa termala).Nu am avut probleme cu utilizarea, am respectat intocmai indicatiile din prospect. Chiar este magic produsul si sunt f incintata ca l-am cumparat.
Ai avut dreptate si cu Mat Chrono-am luat-o si folosit-o tot de 3 zile- este uau!-despre efectul antirid o sa_mi dau seama cam intr-o luna. Mi-am luat si Diopticalm!
Intrebare (pt ca nu am participat niciodata la astfel de concursuri) cum procedez pt testimonial?Scriu tot la "introduceti un comentariu" si imi aleg o tema, de ex. tenul gras?
Am primit raspuns de la Sephora: nu stiu termenul de valabilitate si ma sfatuiesc sa ma adresez producatorului??! ei fiind importator unic erau obligati sa-l stie,nu? Daca eram in Franta sau, ma rog, in "vest" nu mi-as fi facut probleme, dar la noi se comercializeaza si produsele expirate ("estul" care "inghite" orice). Cei de la Garancia inca nu mi-au raspuns...

adela sirghie spunea...

hello, Maria, eu am fost astazi la Sephora Magheru si am cerut Garancia Pschitt Magique si nu mai aveau. Vroiam sa vad daca pe cutie mai scrie si un alt cod, pentru ca fetele de la head office mi-au spus ca nu pot citi codul trimis de tine. Te asigur ca au incercat sa rezolve problema, dar din pacate, au spus ca producatorul nu le-a ajutat:(
Din pacate eu nu mai am cutia pe care scria termenul de valabilitate, am doar produsul pe care nu scrie nimic.
Imi pare sincer rau ca nu am putut sa dam de capat acestei probleme.
Eu cred ca producatorul ar trebui batut la cap, in mod normal trebuie sa dea aceste informatii atat distribuitorului, cat si clientului(la cerere).
Anyway, ma bucur ca ti se potrivesc atat Garancia cat si Lierac!

Magda spunea...

Il am si eu!a durat ceva sa ma obisnuiesc cu el.la inceput incarcam genele prea mult si se lipeau intre ele acum stiu cum sa il aplic:am volum,gene negre si frumoase.
Sunt foarte pretentioasa la mascara dar acesta mi se pare unul bun si momentan ma multumeste.

Dana spunea...

Vai mie! Esti foarte foarte frumoasa! Se vede ca ai grija de tine. Bv, girl!

adela sirghie spunea...

Dana, multumesc frumos! U make me blush!

Pixxie spunea...

Hehe mi l-am luat si eu azi de la Mega Image cu 20 de lei; mersic pentru sfat !