vineri, ianuarie 22

kate moss la 36 de ani


Kate Moss a implinit de curand 36 de ani. Eu m-am gandit de multe ori care sunt acele amanunte care m-au facut, de-a lungul anilor, sa dau, de atatea ori, serach pe google dupa ea. Nu cred ca vreo alta persoana din lumea show biz-ului mi-a mai trezit asemenea interes. Imi place cum se imbraca, cum se machiaza si felul in care isi tunde/aranjeaza/piaptana parul. Sigur, am trecut-o la personal beauty icon. Interesul meu pentru ea a crescut constant in ultimii-sa zicem, sapte ani. Si dintr-o data, de curand am realizat care e acel amanunt care ma fascineaza la Kate. Nu ca e stilata si ca se imbraca bine, ci faptul ca, prin aceste detalii de stil pare cu 15 ani mai tanara. Hai sa zicem 10, daca sunteti mai carcotase. Gagica asta se imbraca de parca ar avea 20 de ani, nu 36, lucru pe care il vreau si eu: jeans skinny, palarii, veste, geci motor, pandantive, machiaj minimal, par moale dar ciufulit. Din aceasta cauza caut informatii despre ea. De cateva ori m-am trezit in fata dulapului cautand combinatii pe care le-ar face Kate, pentru ca nu aveam nicio idee, sau cumparand chestii asemanatoare cu cele din pozele cu ea. Dar pana acum cateva zile nu mi-am dat seama ca este o sursa de inspiratie pentru mine.
In poza de mai sus, este ultimul ei outfit, 21 ianuarie, Londra, 2010.

7 comentarii:

cmaria spunea...

Dar si tu arati muuult mai tinara! Daca nu-ti spuneai virsta as fi pariat -cind ne-am vazut- ca ai cu 8-9 ani mai putin!

Monica spunea...

Nu sunt fana Kate Moss insa intradevar arata f bine la varsta ei (mai ales ca e si mama). I-as fi dat 25 de ani, pare f inocenta dar in acelasi timp emana multa sexualitate. Vestimentatia si machiajul schimba mult aspectul unei persoane, insa si atitudinea conteaza.

Mihaela Chelaru spunea...

Arata foarte foarte bine! Unele femei chiar au grija de aspectul lor fizic, fara a face exces de clasicele operatii estetice.

adela sirghie spunea...

Multumesc, Maria:)
Promit sa ma straduiesc si in continuare:)

adela sirghie spunea...

Monica, am vazut ca miss Moss se fereste de orice detaliu care ar putea sa o traansforme in cucoana...

adela sirghie spunea...

Mihaela Chelaru, bine ai venit pe beautynews!

Magda spunea...

de apreciat :) asa imi doresc si eu sa fiu in viitor!poti fi frumoasa o viata,daca ai grija de tine si iti alegi cu stil imbracamintea.