joi, ianuarie 21

noua obsesie in zona de beauty-TAUPE!

O noua nuanta pentru unghii-taupe (discreta, sofisticata si neutra, daca o compari cu accentele de rosu, albastru indigo, tulipe noir sau verde jad pe care le-am purtat sezoanele trecute)incepe sa faca adevarate victime in randul celor care sunt beauty addict. Opi si Chanel sunt in topul firmelor care promoveaza intensiv aceasta nuanta. Desi suntem in ianuarie, colectiile de primavara si vara incep sa nu mai aiba secrete. Over -the -taupe by OPI (din colectia Denim Bright)este a doua din stanga si are accente de brun:


La prezentarea Chanel, taupe arata foarte bine si elegant pe unghii:

Taupe Chanel 505 Particuliere are o nuanta care bate spre gri, clasicul gris-taupe(prima sticluta din stanga)

Ma incanta pentru ca sunt nuante noi(desi ceva asemanator am gasit si in colectia din sezonul trecut de la Opi, cred ca se numea You don't know Jacques)dar cred ca voi renunta foarte greu la rosu, cu care m-am obisnuit. Dar pana la urma, asa a fost si cu blondul, si iata, sunt satena:)

13 comentarii:

Sim spunea...

Arata foarte foarte bine.Imi inspira eleganta si rafinament.

Anonim spunea...

Sincera sa fiu, mie nu-mi place. Poate si pentru ca pare prea lucioasa in poza de mai sus. Fiind o culoare neutra, ce te duce cu gandul la nisip, e ciudat sa fie atat de lucioasa...daca era un pic mai mata, poate...

natty spunea...

Am eu You don't know Jacques dar in varianta Suede (adica piele intoarsa) - are un finish ca de catifea - e superba!
Am sa pun niste pics ca sa vedeti - exact cum spune Sim - imi inspira eleganta si rafinament!

Butterfly spunea...

Draguta nuanta, as incerca-o din cand in cand pentru schimbarea peisajului, eu am o obsesie cu french, incerc tot felul de nuante dar tot la french ajung, imi place si mie rosu si mi se pare ca face cele mai frumoase unghii, dar cum nu poate fi purtat la orice tinuta, revin iar la french :D

Claudia spunea...

OPI se gaseste doar la saloane de specialitate sau... (alte variante) ?

Monica spunea...

Culoarea asta mi se pare sobra si terna.Clar nu mi se potriveste. Intr-un timp majoritatea colegelor mele purta oje inchise (nuante de maro si negru), am incercat si eu ca na cica erau in trend insa dupa 2 zile mi le-am sters, mi-am dat seama ca ma deprima culorile inkise pe unghie.Asa ca poate sa fie orice culoare in trend eu raman la roz si rosu.Iar a si marca imi plac Alessandro si Peggy Sage (imi tin cel mai mult pe unghie).

adela sirghie spunea...

Clarra, culoarea este mata. Cred ca peste oja taupe din poza au foat "date"si vreo doua straturi de lac transparent stralucitor.

adela sirghie spunea...

Claudia, bine ai venit pe beautynews! ma bucur foarte mult cand vad nume noi. Gasesti oja Opi la magazinele Sephora, la saloanele Silhouette sau la showroom-ul Topline. Cred ca mai sunt si alte saloane care comercializeaza oja Opi, dar eu nu le stiu.

adela sirghie spunea...

Monica, eu m-as "hazarda" sa o incerc macaar o data, de curiozitate.

adela sirghie spunea...

Natty, asteptam poze...

D3lia spunea...

exista cumva si alte firme care au aceasta nuanta inafara de opi sau chanel? acesta din urma e prea scump pt bugetul actual iar opi nu gasesc in Oradea. Am doar Douglas...

pupici

adela sirghie spunea...

@D3Lia: S-He500 in DM are ceva asemanator, dar cred ca sunt multe firme care "au produs" copii., pentru ca este o nuanta destul de cautata. Daca iti doresti insa OPI, o solutie este sa o cumperi impreuna cu o prietena care are aceleasi gusturi ca tine, sa impartiti si costurile si oja.

Anonim spunea...

Au si Flormar in oradea aceeasi nuanta, e 413, o am eu....la 6 lei..