marți, mai 25

adopta un animalut!


Dupa cum puteti vedea din lista mea de bloguri, din coloana din dreapta (Get a pet for free!), sunt de parere ca fiecare dintre noi ar trebui sa adopte un animalut si sa aiba grija de un sufletel. Pe blogul lui Sim am gasit cinci pisoi mititei, educati si vaccinati, care sunt foarte foarte dragalasi si care ar vrea un camin unde sa creasca fericiti si sa isi rasfete stapanii cu mii de dulcegarii pisicesti. Daca esti cititor inregistrat beautynews si adopti un pisoias de pe blogul lui Sim, vei primi in plus un cadou consistent(beauty surprise!) din partea Adelei Sirghie, autoarea acestui blog. Adoptia trebuie acceptata si validata de Sim, bineinteles.
Iata link-ul:

12 comentarii:

Zuzele spunea...

hihi ce iubiti draguti! :* din pacate, am si eu cinci sufletele la tzara si inca doi mai mari plus un caine. Nu cred ca ar mai vrea "Frumusetea" inca un blanos in curte :)

adela sirghie spunea...

@Zuze: pisicutele cer atat de putin si dau atat de mult la schimb! de ce nu vrei una in apartament? Eu am doua matze si se cresc foarte usor.

Irina M. spunea...

Eu am 4, din care 2 literalmente salvate de pe strada...si sunt de acord, o pisica cere foarte putin - niste mancare, apa si o litiera cu nisip curat :)

adela sirghie spunea...

@Mie pisicutele imi infrumuseteaza viata, Irina. Imi pare rau ca nu am stiut asta mai devreme, ar fi trebuit sa adopt mai repede.

mada spunea...

of si mie imi plac pisicile ... am avut mereu cand eram mica si stateam la casa ... insa nu prea vad cum as putea sa cresc acum un pisoi ... eu sunt plecata frecvent de acasa 2-3 zile si nu as avea cu cine sa il las.... nu mi se pare acceptabil sa il las singur in casa cu mancare si apa ...

Sim spunea...

Adela, iti multumesc foarte mult pentru ajutor, esti o scumpa.

adela sirghie spunea...

@Mada: in principiu, ai dreptate, insa o pisi poate sa stea trei zile fara sa pateasca nimic, daca ii lasi cele necesare. Trebuie sa te gandesti ca varianta de a fi lasat mic, in strada este de o suta de mii de ori mai cruda, pentru ca foarte multi oameni nu au mila de bietele animalutze. Un pisoi va fi mult mai fericit sa aiba o casutza a lui decat sa patimeasca pe strada.

adela sirghie spunea...

Sim, cu placere, pisoii tai sunt tare dragalasi, sper sa le gasim stapane iubitoare.

Elle spunea...

Pisicutele sunt minunate:)De 2 ani am descoperit asta,inainte nu puteam sa le suport.Intr0adevar oferi putin,primesti mult.
offtopic Cum ai pus facut sa-ti apara"S-ar putea sa-ti placa si..?"

Zuzele spunea...

as creste cu maxima dragoste una in garsoniera, numai ca proprietara mi-a pus in vedere inca de cand m-am mutat ca nu vrea animale si copii :(

adela sirghie spunea...

@Mix: sub iconite, ai un widget LinkWithin, click pe el si sunt cativa pasi foarte simplu de urmat. Sigur reusesti!
@Zuzele: negociaza cu proprietara, suntem in centrul crizei imobiliara! doar nu o sa renunte la un bun platnic. Daca nu vrea si nu vrea, atunci poate gasesti o garsoniera mai mare, la acelasi pret:) Haide Zuza G, nu se poate, tocmai tu sa nu ai un sufletel in casa?

Elle spunea...

Multu'.Mi-a iesit:)