miercuri, mai 5

Dezamagiri cosmetice: Cinnamon &Clay Mask de la Korres


Singurul produs de la Korres pe care l-am folosit a fost (culmea culmilor!), un best seller al marcii grecesti: Cinnamon & Natural Clay Mask. Am cumparat masca dintr-o farmacie greceasca, a costat in jur de 13 euro si am ales-o dupa o jumatate de ora de inspectii printre rafturi. Cred ca mai mult am cumparat-o pentru ca nu folosisem pana atunci nimic de la ei, eram intr-o mica vacanta, imi aparusera niste cosuri rosii, speram sa ma ajute. Este dedicata tenului gras cu imperfectiuni, are rolul de a vindeca si a regla secretia de sebum si de a reduce roseata in zonele afectate, ca mai toate produsele de acest gen. Mi-am aplicat produsul pe fata chiar in seara aceea, tin minte ca am fost foarte impresionata de textura fina si blanda, era aproape ca o spuma. Mirosea discret a scortisoara.
Masca de la Korres contine argila alba (caolin), argila roz, zinc, scortisoara si ulei de jojoba. Pe cutie scrie ca se foloseste o data pe saptamana, dar masca este atat de soft si de ineficace, incat poti sa o folosesti si in fiecare zi, pentru ca nu are niciun rezultat. Dupa ce am sters masca(dupa prima folosire)mi-am dat seama ca aceasta nu avusese niciun efect, nici macar de absortie a sebumului, care este cea mai banala functie a unui produs pentru ten gras. Nu m-am descurajat, am folosit masca pana la final. Nu are absolut niciun efect. Poate doar curata fata cu aceeasi putere cu a unui demachiant bunicel.
De atunci nu am mai cumparat nimic de la Korres, gandindu-ma mereu ca daca un best seller nu a avut niciun rezultat pe pielea mea, cu ce ar putea sa ma mai atraga celelalte creme ale marcii grecesti?
Infuzia cu rozmarin cu care ma spal pe fata din cand in cand este de o suta de ori mai eficienta in cazul meu.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

4 comentarii:

Beatrix spunea...

acuma sa devin putin carcotasa, de unde stim noi -cumparatorii- ca acel produs chiar e best seller? Doar pentru ca spun ei? Ar putea la fel de bine sa fie alt produs dar poate ce ai cumparat tu nu se vinde asa de bine si ca sa il puna la inaintare instruiesc personalul+ fac campanie cum ca produsul "x" este best seller-ul companiei.

Cand vine vorba de o simpla masca chiar nu m-a cucereste nici o firma(high end sau nu). Pentru mine functioneaza la perfectiune mastile home made.

De la Korres tare as vrea sa incerc fondul de ten.

adela sirghie spunea...

@Mika: pe raftul cu masca era un indicator cu best seller, un fel de etcheta rosie, la fel ca si pe site-uri. Dar evident, nu ai de unde sa stii cat de bun este produsul pana nu iti iei inima in dinti si il incerci.

Anonim spunea...

Am tot citit pe internet despre produsele Alverde.tu ai folosit ceva de la acest brand?
Maria

adela sirghie spunea...

@Maria: absolut nimic de la Alverde. Am dat si eu search pe google si par sa fie ok, green concept is nice concept. Insa cred ca sunt foarte bune pentru fetele pana in 30 de ani, iar eu ma apropii de 38, asa ca mai toate cautarile mele duc catre ingrediente mai puternice, creme mai sofisticate. O hiddratare si o matifiere simpla nu mai sunt suficiente pentru mine:(