vineri, mai 21

Perfect Formula


Firma americana Perfect Formula a brevetat o noua oja de unghii care isi schimba culoarea in functie de starea ta de spirit.
Eu cred ca era si timpul pentru o astfel de noutate, dupa ce Too Faced a inaugurat, la inceputul acestei primaveri, pe exact acelasi principiu, gama de gloss-uri care isi schimba nuanta in functie de temperatura corpului si evident, starea sufleteasca. Daca in privinta gloss-urilor, eu am avut de comentat, gandindu-ma ca e neplacut sa ma enervez si din roz diafan, nude sau corai sclipitor sa ma trezesc in cateva secunde ca am buze violet sau-si mai rau, verzi sau albastre, la nuanta de oja nu m-ar deranja absolut deloc, mi s-ar parea chiar foarte funny. Noua colectie se va lansa luna viitoare.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

13 comentarii:

realbadpisy spunea...

ppfaaaii bestial!!! super tare..de abi astept sa apara si pe la noi. Mey da tu esti informata nu gluma.

Alexandra G. spunea...

Nu te supara pe mine, dar nu este adevarat ca isi schimba culoarea in functie de starea de spirit. Schimbarile se produc in functie de temperatura corpului.

adela sirghie spunea...

@realbadpisy: cred ca acestea sunt de fapt inventii de tipul haide sa vedem cat de departe putem merge :)
Alexandra G: nu ma supar, exact asta spun si eu in randul doi:)

SoSheSays spunea...

cum ar spune prietenul meu "it's incredible what they can sell to women" haha

Iulia spunea...

Abia astept sa ajunga si la noi!!!
Mi se pare foarte interesant :)

adela sirghie spunea...

@Beauty:eu cred ca are dreptate prietenul tau:)
@Iulia: si pentru mine este o curiozitate, mult mai mare decat in cazul gloss-urilor de la Too Faced pe care nu le-ma incercat. In fine, a incercat cineva acele gloss-uri?

Ema, Brasov spunea...

Hai ca-i haios! Sunt curioasa... :)

Andreea spunea...

adela, glossul de la too faced nu a fost inaugurat primavara asta, eu il am de anul trecut din vara si ti-l recomand cu caldura, detin cam toata gama too faced din sephora(putin maniaca cu too faced i know), iar glossul asta pot spune ca este de departe in top 5 preferate, il poti incerca in sephora sa vezi daca ti se potriveste si cum evolueaza pe buzele tale. Asteptam un update.

Andreea spunea...

cei din caraibe au un magazin in care absolut tot ce vand isi schimba culoarea la soare, pixuri,sandale, genti,tricouri pana si pungile in care ti-ai facut cumparaturile isi schimb culoarea. Uite si site-ul sper sa-ti placa.

http://www.delsol.com/store/Women?Args=

zuza G spunea...

in afara de aia verde, imi plac toate nuantele :)

adela sirghie spunea...

@Zuza G, daca cumva primesti verdele acela adorabil care tie nu iti place, nu-i asa ca il vei ceda Adelei, cum ai facut si cu Cattitude de la OPI?

Zuzele spunea...

Dap! Fix asta voi face impreuna cu o cana mare cu ceai! :)

Ana-Maria spunea...

Suna interesant. :)