joi, mai 6

Pisicuta, pis, pis, pis...noul glam











Mai tineti minte ca anii trecuti era la moda sa porti "ceva" care avea imprimat cap de mort? Esarfe, inele, tricouri, tee-uri, curele, chiar rochii?
Ei bine, eu in anii aceia am evitat sa fiu la moda, pentru ca nu mi-am cumparat niciun astfel de obiect, chiar nu imi placea trendul, nu ma regaseam deloc in el!
Incet- incet, aceasta moda a trecut, in ultima vreme numai cativa... nostalgici mai afiseaza capul de mort. Locul a fost luat, incepand cu sezonul de primavara-vara, de imprimeurile cu pisici. De la Zara si Topshop si pana la Miu Miu, iata ce am gasit. Parerea mea este ca ce e prea mult strica, insa pisicutele sunt dragalase...
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

6 comentarii:

Monica - Pisica albastra spunea...

oooh, miau! :)))
ceee dragute sunt! eu oricum sunt "25 going on 15", deci...FIX asta imi lipsea! :))))

apropo: azi am dat o tura prin Real si aveau la raionul de hainute pentru copii niste tricouri pentru fetite cu Duchess din Pisicile Aristocrate :) ...l-am probat pe cel mai mare pe care l-am gasit (cred ca scria "11-12 ani"), doar-doar s-o potrivi :)))

Andreea spunea...

miau! o chestie super tare :))

Andra Melinte spunea...

Off topic -Adela, am si eu nevoie de un sfat de la tine...
Eu am tenul f gras si nu stiu ce pudra si fond de ten sa imi mai iau, momentan folosesc de la Clinique Superfit makeup si stay-matte sheer pressed powder. Intrebarea mea este ce tip de pudra se potriveste mai bine in cazul meu, pressed sau pulbere? Si daca ai putea sa imi recomanzi ceva anume

Multumesc anticipat!

O zi minunata,

Andra.

adela sirghie spunea...

@Andra, sa stii ca raspunsul nu este unul simplu, pentru ca tenul gras este plin de fitze, deci este singurul in masura sa iti dea un raspuns, in functie de reactia lui la produse. Tenului meu gras ii place mai mult pressed, dar aplicat cu pensula mare, de pudra pulbere. Retusurile din timpul zilei(zona T) le fac cu servetele matifiante Too Faced(am scris despre ele) sau cu buretelul din pudriera compacta. Daca te plictisesti de Clinique, incearca si YSL, varianta pentru ten gras, oil free.
Daca raspunsul meu nmu este ceea ce asteptai, mai da-mi detalii despre tine si despre ce anume te nemultumeste la Clinique si cam ce ti-ai dori de la un fond de ten. In coloana din dreapta, la Etichete, la tenul gras si la ten acneic, gasesti cateva produse cu care eu m-am inteles bine:)
xoxo

adela sirghie spunea...

@Andreea: haide mai, ca sunt haioase:) Eu as vrea o pereche de pantofiori tip Mary Jane cu pisicute pe ei!

Magda spunea...

dupa ce ai scris tu postul asta cu pisicutele am realizat si eu ca sunt in trend :))