vineri, mai 7

Red My Fortune Cookie, de la OPI


Eram foarte curioasa sa stiu ce oja de la OPI are cea mai mare cautare, asa am intrebat si am aflat. Impresia mea era ca voi primi un raspuns din care sa inteleg faptul ca lider in vanzari este o oja cuminte si delicata, un roz sau un ivoire. In sinea mea, da, tineam cu o nuanta obraznica de rosu, nu stiu anume care, dar speram sa fie una cat mai vibranta. Cea mai bine vanduta oja de la OPI (vorbim de Romania) este un rosu din noua colectie Hong Kong. Se numeste Red My Fortune Cookie. Daca pana acum am fost indragostita de Moscou de la Peggy Sage, de ieri seara port, cu mandrie nedisimulata, acest rosu mult mai vibrant, cu usoare accente corai, care parca ma incarca de energie. Imi place atat de mult, incat am dormit cu oja pe noptiera.
Marele avantaj fata de Moscou de la Peggy Sage(cu care o compar, pentru ca sunt destul de asemanatoare ca nuanta) este faptul ca OPI se usuca repede. De obicei la Peggy Sage trebuia sa astept in jur de o ora, fapt care facea destul de dificil procedeul.

DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

25 de comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Asa este. Lacurile OPI sunt foarte bune.
Am ramas putin dezamagita de lacurile Peggy Sage. Poate au fost laudate nemeritat (in Romania, am inteles ca Andreea Esca are firma de distributie pentru acest brand). Totusi, cei de la Peggy Sage au tratamentele pentru intretinerea mainilor/unghiilor foarte bune...
As fi vrut sa incerc lacurile de la China Glaze, dar nu am reusit sa ma inteleg cu cei din Bucuresti (mi-au trimis un reprezentant cu, doar, un catalog. Si ala din 2004).

Sanda Cojocaru spunea...

salut, si eu mi-am luat recent de la OPI nuanta "Cajun Shrimp" :) sunt foarte multumita. nu rezista foarte mult, dar mai adaug un strat cam o data la 2 zile si e ok

Thin Lizzy Store spunea...

oja opi este cea mai buna,o folosesc cu incredere de fiecare data(detin 4 oje opi) si nu m-au costat chiar atat de mult(sunt achizionate de la furnizor).se usuca repede,are f mult luciu si dureaza pana la 10 zile pe unghii(testat).

adela sirghie spunea...

@Sanda Cojocaru, bine ai venit pe beautynews!
Ca sa reziste mai mult, trebuie sa degresezi foarte bine unghiile (cu o periuta, apa si sapun) inainte de a aplica oja. De cand faca asa, am prelungit "viata" ojei.

Thin Lizzy Store spunea...

da,are dreptate Adela.este indicat sa dai si cu un lac de protectie,chiar mareste durata foarte mult.

Katrina spunea...

Am si eu exact nuanta asta si imi place la nebunie. Insa mie nu mi se pare ca se usuca repede. Din contra, ma plictisesc rau pana e complet uscata pe unghii.

adela sirghie spunea...

@Katrina: pana nu ai o oja Peggy Sage, crede-ma pe cuvant: OPI se usuca foaaarte repede!

Andra Melinte spunea...

Multumesc mult de sfaturi Adela, m-ai ajutat f mult... your the best:)!

Super oja, o sa mi-o iau si eu, OPI is my favourite:))

adela sirghie spunea...

@Andra Melinte:u make me blush:)

cosmofever spunea...

Chiar cautam un rosu vibrant si luminos! Multumesc :)

realbadpisy spunea...

hmmmm..nici nu stima de existenta ei...bine de stiut!

Anonim spunea...

joi am luat de la calvin klein o oja, mad red se numeste si e f frumoasa. in plus a costat si 3 euro la oferta!! momentan nu-mi pot permite o OPI desi salivez la postarile tale despre oja asta :(
dezavantajul ojei CK este ca e f vascoasa, se usuca f greu.. Rox

Silvia spunea...

I love OPI! Si chiar se usuca repede comparativ cu mai toate ojele testate de mine pana acum ;)

Anonim spunea...

Ha, si eu am fost prima, dupa tine, care a testat oja :D...sau mai bine zis tu mi-ai aplicat-o :d.
da, frumoasa culoare, n-am ce zice

Deea D. spunea...

Fugi repede la magazinul de ziare si cumpara revista The one. Are un demachiant FABULOS!!! E lotiune micelara de la Ivatherm si demachiaza superb, mult mai bine decat toate pe care le am.
Give it a try, o sa fii multumita. Eu azi am iesit sa-mi iau a 2-a revista :-D.

adela sirghie spunea...

Deea D: pesemne ca The One va avea vanzari fabuloase, am vazut ca si Zuzele au scris:)

Deea D. spunea...

Am citit si eu aseara post-ul, dupa ce l-am probat :-D.
Am citit ca numarul acesta e aniversar, au implinit 6 ani, cred ca de asta si cadoul minunat :-).

adela sirghie spunea...

@Simona: am si sters-o frumos cu un servetel(numai atat aveam la indemana) dupa ce am admirat-o pe unghiuta ta!

adela sirghie spunea...

@Sanda Cojocaru: am cautat pe net nuanta pe care o ai tu, foarte frumos si rosul acesta. Parca ai avea cirese pe unghii!

Alexa spunea...

Of, mie oja OPI mi se usuca extrem de greu, la fel ca si cea descrisa de tine de la Peggy Sage! Am fost foarte invidioasa cand ai scris despre uscarea grabnica. :) Ma gandeam sa imi cumpar ceva special pentru a-i accelera viteza de uscare caci nu ma tin nervii sa astept o ora si apoi tot sa ma lipesc de ceva si sa se ia, ducandu-se pe apa sambetei toata truda mea. :(

Magda spunea...

si mie imi place OPI.nu tine foarte mult si nici nu se usuca repede daca nu aplici un tratament de uscare peste.insa raman fan OPI

adela sirghie spunea...

@Magda,inainte de a aplica oja, degreseaza foarte bine unghia, cu perie si sapun. Si nu uita de topcoat.

adela sirghie spunea...

@Rox: nu stiam ca CK are si oja, nu am vazut pana acum.

adela sirghie spunea...

@cosmofever, realbadpisi:pe locul doi se afla o nuanta de smarald, Jade is the New Black, iar pe locul trei, un albastru electric, tot din colectia Hong Kong. Vorbesc de vanzarile din Romania.

Andreea spunea...

jade is the new black rocks :)