duminică, mai 9

Sienna Miller, Queen of boho chic








De-a lungul timpului, am strans pe desktop, cateva poze cu tinutele purtate de Sienna Miller. Despre Sienna am mai scris, este in galeria de Personal Beauty Icon, dar cred ca merita mai multe ipostaze decat in prima postare. Aveti atasate cateva poze relaxate, luate de pe strada de paparazzi, nu dintre cele lucrate si comandate pentru costisitoare campanii publicitare, unde fiecare por si fiecare cuta sunt netezuire de photoshop.. Este regina incoronata a boho chic-ului, nu ai impresia ca hainele ei sunt foarte scuumpe, nici ca a alergat o saptamana sa isi cumpere un tricou gri, ci, mai degraba, ca traieste intr-un talmes balmes de unde scoate zilnic cate ceva sa se imbrace. Mi se pare la fel de creativa ca si Kate Moss, deci o recomand ca sursa de inspiratie.
Si hainutele create de ea si Savannah, sora ei(marca Twenty&Twelve) imi plac mult, le gasesc insa destul de asemanatoare cu cele de la Topshop.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ador pozele de tip paparazzi cu Sienna si Jessica Alba.Chiar si cele cu Kate Moss..uneori! :)Laura

adela sirghie spunea...

@Laura:eu am avut multe de invatat din ele, asa ca nu pot fi decat foarte recunoscatoare. Si da, in continuare invat: combinatii, croieli, indrazneli, stil, mix&match, culori..

ALEXA-ALEXANDRA spunea...

Ador tot ceea ce tine de stilul boho:x Sienna Miller este una dintre preferatele mele,chiar am postat pe blog 2 articole despre stilul boho!

ps:interesant blogul!

xoxo

adela sirghie spunea...

@Alexa-Alexandra: multumesc mult!
UIte deja suntem trei fete care ne dam in vant dupa boho chic!
Eu combin elemente boho cu stilul clasic, simplu, curat.