sâmbătă, mai 22

un demachiant de ochi bunicel


Mereu in cautarea demachiantului de ochi ideal, dupa incercari mai mult sau mai putin nereusite cu Chanel, Dior, Clarins si Nivea pentru machiaj waterproof, am ales o lotiune delicata de la Nivea. Am cumparat-o din supermarket, cred ca a costat in jur de 18 Ron. In primul rand imi doream ceva mult mai soft decat formulele pentru waterproof, speram sa gasesc ceva care sa imi placa si sa elimine machiajul meu zilnic format din mascara clasica, iluminator si o umbra de fard de culoarea bronzului. Fiindca ultimul produs incercat a fost tot de la Nivea, varianta pentru machiaje waterproof, am fost curioasa sa vad daca nu cumva varianta light face o treaba mai buna decat prima. Si am avut surpriza sa dau peste un produs bunicel, un amestec delicat si frumos mirositor, care indeparteaza machiajul solubil in apa, nu lasa deloc urme grase si nu faramiteaza machiajul in loc sa il dizolve usurel si fara nicio problema.
Ca in jocul din copilarie, nu este foc, dar nici apa, ci caldut. Ca sa dizolve, trebuia sa insist un pic mai mult decat as fi eu dispusa sa tolerez la un demachiant de ochi, si pisca putintel, insa doar putintel, nu simti ca te arde pielea pleoapelor. Pisca fara sa te supere prea tare, dar si fara sa te faca sa exclami fericita wow ce demachiant bun am gasit in supermarket! Eu folosesc discheta imbibata cu produs, asadar cred ca demachiantul ajunge repede si in ochi, insa avand in vedere ca pe el scrie "compatibilitate dermatologica si oftalmologica testata" si "potrivit pentru persoanele care poarta lentile de contact", aceste doua neajunsuri, (faptul ca pisca putin si ca trebuie sa insisti si sa freci ca sa se poata demachia)trebuiau eliminate de un producataor atat de celebru precum Nivea.
Astazi voi inaugura Bi Facil de la Lancome, demachiant care mi-a fost recomandat cu multa caldura de Deea D, una dintre cititoarele fidele ale beautynews:)
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

14 comentarii:

Deea D. spunea...

Ah, sunt atat de curioasa sa aflu cum te impaci cu el :-). Chiar mai devreme am folosit samponul si balsamul Orzene si m-am gandit la tine, caci ai scris pe blog despre produsele lor. Inca nu stiu cum ma impac cu el, e prima utilizare, dar parea foarte matasos parul si chiar a cazut mai putin decat de obicei.
Sper sa fii si tu la fel de multumita de Lancome!

Black Tulip spunea...

Bi Facil este un demachiant foarte bun. Curata bine,nu ustura ochii deloc, dar este prea scump, din pacate.

Epurica spunea...

Mie zau ca toate demachiantele bifazice mi se par exact la fel. De la cele high-end foarte scumpe, pana la ieftinul Balea din Dm, care curata la fel de eficient si costa doar 7 lei.

Irina M. spunea...

Mie imi place demachiantul de la ochi de la Avene, si am incercat o groaza pana acum (estee lauder, l'oreal, lancome etc) :)
Cel de la Avene, nu imi provoaca deloc usturimea ochilor (ochii mei sunt foarte sensibili), curata bine si relativ repede, si miroase discret a trandafiri parca...

Special Koko spunea...

Hey Adela! Ti-am adaugat banneru' pe blog (cu tot cu link catre blogul tau, nu doar poza) :P Ar trebui sa-ti faci "grab button" :d

zuza G spunea...

mie imi place mult si apa micelara ivatherm pe care am ridicat-o in slavi pe blogul meu! Demachiaza foarte bine rimelul si nu-mi irita ochii deloc, nici atunci cand imi intra in ochi. Este foarte foarte buna!

adela sirghie spunea...

@Deea D: din Orzene am consumat deja jumatate de sticla, imi place in continuare foarte mult. Imi lasa si mie parul matasos, aplic un pic de crema si nici nu il mai coafez. Folosesti tot gama pentru par vopsit?
@Black Tulip: trebuia sa il incerc, sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor.
@Zuza G; si eu am avut, de-a lungul timpului, cateva postari cu produse Ivatherm. Pana acum, nu a fost niciun produs de la ei care sa nu imi placa, chiar cred ca ar trebui sa incerci si altceva in afara de apa micelara(pe care o folosesc si eu in acest moment, sper sa scriu curand un review)

adela sirghie spunea...

@Epurica: eu inca sunt in faza de incercari, nu m-am oprit la vreunul. De la o vreme insa, ochii mei sunt foarte sensibili, nu mi se potrivesc multe formule"consacrate", care inainte de aceasta recenta sensibilitate mi se pareau ok.
Irina M: eu nu am gasit la Avene, credeam ca nu au!
@Special K: multumesc frumos, ti-am adaugat si eu banner-ul!

Butterfly spunea...

Aceeasi parere am si eu despre acest demachiant, cred ca l-am luat de vreo 3 ori apoi m-am orientat catre altceva, exact asta m-a deranjat si pe mine, aveam impresia ca ma pisca si trebuia sa insist sa scot bine rimelul de pe gene.

zuza G spunea...

Am mai folosit un lapte demachiant si o crema de la Ivatherm si mi-au placut, insa lotiunea micelara ma fascineaza, iar parfumul ala delicat imi induce o stare de piele curata inca dinainte sa o demachiez:)

Deea D. spunea...

Am uitat sa te intreb daca ai incercat 2 clean to be true de la Givenchy. As vrea sa-l incerc dupa Lancome, dar nu vreau sa risc... Tu cu Lancome cum te-ai inteles?
Apropo, mai stii ceva despre Cocor? Sunt nerabdatoare sa aflu daca o sa mai avem MAC in Romania...

Zuzele spunea...

Deea, eu am cateva farduri MAC si nu m-au impresionat cu nimic. Se strang pe pleoapa mai ceva ca RubyRose

lacouleur spunea...

Hey! Si eu am avut produsul acesta si mi se pare ok. Insa acum folosesc unul de la L'oreal - demachiant delicat pentru ochi (zice ca e bun si pt ochii sensibili) si imi place de mor! Cred ca ar trebui sa il incercati!

adela sirghie spunea...

@Lacouleur, bine ai venit pe beautynews!
Am avut bifazicul de care spui tu, mi s-a parut agresiiv, intre mine si L'Oreal nu exista potriviri cosmetice, de obicei ocolesc dispaly-ul lor.